Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Ваканция в планината през лятото – защо не?

Ваканция в планината през лятото – защо не?

Много хора се чудят защо бихме избрали планината точно през лятото, когато всеки предпочита да избяга към морето? Отговорът не би изненадал никого. Планината през лятото е райско място – прохладно, красиво, спокойно. Идеалното бягство от реалността, начин да си отдъхнем, без да се налага да се сблъскваме с купища хора, високи температури и други проблеми. Не на последно място е това, че лятото офертите за почивка в планината са доста изкушаващи. Промоционалните предложения за лято в планината са с включени процедури, занимания на открито и много други интересни неща само чакат да бъдат грабнати.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Планинска река в Банско

Планината през лятото ни дава възможност за едно невероятно изживяване. От една страна, можем да се насладим на зеленината, поглъщаща погледа ни. От друга – спокойствието, което е обхванало всички планински кътчета, ни зарежда с позитивизъм и енергия за действие. Нали все пак отиваме на почивка – нуждаем се от време, което да прекараме със себе си, с близките си, да си починем от шума и ежедневието, от работата и ангажиментите, от телефоните и интернета.

Какво можем да правим в планината през лятото?

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Планинска рекаОсвен възможностите за разходки и преходи в планината, по време на нащата лятна почивка можем да поиграем различни игри на открито, да си направим пикник, да се катерим, да опознаем природата от една друга перспектива.

Повечето хотели имат открити басейни и когато времето позволява без проблем можете да си починете край басейна, събирайки слънчеви лъчи. Обикновено август е най-благоприятният и топъл месец за планински бани.

Лятото е любим сезон за детските лагери. Именно в планината децата имат свободата да се забавляват на чист въздух, да са спокойни, защото обстановката го позволява, да растат и да преоткриват света около себе си. Ако все още се колебаете между лагера на морето, или на планината – изберете планината. Там децата са истински щастливи и в безопасност.

Как да изберете най-подходящото място в планината за лятната ви почивка?

За да бъде ползотворна вашата почивка, нужно е внимателно да подберете къде ще отседнете. Разгледайте внимателно хотелите и изберете този, който отговаря на вашите нужни – цена, забавления, местоположение, хранене, екстри и др.

Най-важното е да се чувствате добре и отпочинали. За това ще ви помогнaт различните процедури за релакс, предлагани в избрания от вас хотел в Банско. Специално подбрани масажи за всеки тип кожа ще ви отпуснат и ще задоволят и най-претенциозните. А докато вие сте на релакс процедура, то децата могат да се забавляват на открито. Почувствайте се по-красиви като се възползвате от разкрасителните процедури, предлагани в хотела – терапии за лице и тяло с цел да заличат стресът и възрастта от лицето и тялото ви, а защо не и да вдъхнат допълнително самочувствие.

Изберете хотел с подходящи забавления за цялото семейство. Аква ваканцията става все по-предпочитана. Не е нужно да сте на морето, за да може децата да играят весело. Нужни са няколко басейна с добре поддържана температура на водата и целодневните занимания започват.

Не е тайна че в планината човек се наспива по-добре. Птичките пеят, въздухът е чист, тихо е – събуждаме се бодри и щастливи, готови за нови изживявания. Защо не планински преход, събиране на билки и диви плодове. Българските планини предлагат много приятни изживявания за всички. Ако пък обичате височините, качете се на лифта и си направете незабравими снимки.

Ето че мечтаната лятна почивка вече е факт. Но къде? В планината – един друг свят, една прекрасна почивка.