СПА етикет

Правила и етикет

СПА центърът на Апартхотел Лъки Банско и СПА е вашето място за отмора, спокойствие и удоволствие

Накити и ценности – препоръчваме да свалите всички накити преди посещението си в СПА центъра. Най-добрият начин да ги съхранявате е в сейфа в стаята Ви. СПА центърът не носи отговорност за каквито и да е вещи, оставени без надзор.

Резервация за СПА процедури – предварителната резервация на тел. 777 , +35999 22 24 44 или СПА рецепрцията Ви гарантира, че ще получите желаната терапия в най-удобното за Вас време.

Предварителна информация – моля, при записването си да ни уведомите, ако страдате от високо кръвно налягане, алергия, разширени вени или друго заболяване или ако сте бременна. Тази информация ще даде възможност на екипът на хотела да Ви предложи най-подходящата процедура.

Ползване на СПА центъра – моля, бъдете при нас 10 минути преди запазения час. В случай на закъснение, това ще намали найната ефективност и времетраене. Вашата терапия ще приключи навреме, за да не бъде ощетен следващият гост. Началото на терапията започва с часа на резервацията и приключва с напускането на СПА кабината. Времето за душ в стаята за терапии е процедурно време.

Анулиране на терапиите – моля, своевременно ни уведомявайте за Вашето желание за анулиране на предварително резервирания час за терапия. 

Минималната възраст за ползване на услугите в СПА центъра е 16 години. Ако сте под тази възраст, задължително трябва да бъдете с по-възрастен придружител.

СПА облекло – за ползване на терапиите в СПА центъра можете да обличате халат или дрехи, в които се чувствате удобно. Изискваме носенето на бански костиюми при ползването на сауни и парни бани, а при ползването на басейна – бански и чехли.

Задължително е взимането на душ преди ползване на басейн, както и между ползването на термалните помещения.

Предпочитания – за да получите очакваното удоволствие от терапията, моля да ни информирате за изискванията Ви по отношение на светлината, музиката, температурата в помещението, размяна на реплики или пълно мълчание. Не се притеснявайте да задавате въпроси или да изразявате мнението си за това, което става. Нещо повече, това ще позволи на терапевта да адаптира действията си в съответствие с Вашите желания.

Хранене – въздържайте се от обилна храна преди посещението си в СПА центъра. Приемът на алкохол или кафе не се препоръчва преди, по време на или непосредствено след СПА терапията. Консумацията на алкохол е забранена на територията на СПА центъра.

Цени – цените на всички терапии са в български лева, за един гост, с включен ДДС. Гостите на хотела могат да добавят СПА терапиите към сметката на стаята си. Клиенти на СПА центъра, които не са гости на хотела, заплащат стойността на ползваните терапии на рецепцията на хотела.