СПА етикет

Правила и етикет

СПА центърът на Апартхотел Лъки Банско и СПА е вашето място за отмора, спокойствие и удоволствие.

Резервация за СПА процедури – предварителната резервация на тел. +359 999 222 444 или СПА рецепцията Ви гарантира, че ще получите желаната терапия, в най-удобното за Вас време.

Накити и ценности – препоръчваме да свалите всички накити преди посещението си в СПА центъра. Най-добрият начин да ги съхранявате е в сейфа в стаята Ви. СПА центърът не носи отговорност за каквито и да е вещи, оставени без надзор.

Предварителна информация – моля, при записването си да ни уведомите, ако страдате от високо кръвно налягане, алергия, разширени вени или друго заболяване или ако сте бременна. Тази информация ще даде възможност на екипът на хотела да Ви предложи най-подходящата процедура.

Терапии за деца – предлагаме на деца до 12 години. По време на провеждане на терапиите за деца изискваме присъствието на един родител или придружител.

Минималната възраст за ползване на термалната зона в СПА центъра е 14 години. Ако сте под тази възраст, задължително трябва да бъдете с по-възрастен придружител.

СПА облекло – за ползване на терапиите в СПА центъра можете да обличате халат или дрехи, в които се чувствате удобно. Изискваме носенето на бански костюми при ползването на сауни и парни бани, а при ползването на басейна – бански и чехли.

Задължително е взимането на душ преди ползване на басейн, както и между ползването на термалните помещения.

Предпочитания – за да получите очакваното удоволствие от терапията, моля да ни информирате за изискванията Ви по отношение на светлината, музиката, температурата в помещението, размяна на реплики или пълно мълчание. Не се притеснявайте да задавате въпроси или да изразявате мнението си за това, което става. Нещо повече, това ще позволи на терапевта да адаптира действията си в съответствие с Вашите желания.

Хранене – въздържайте се от обилна храна преди посещението си в СПА центъра. Приемът на алкохол или кафе не се препоръчва преди, по време на или непосредствено след СПА терапията. Консумацията на алкохол е забранена на територията на СПА центъра.

Цени – цените на всички терапии са в български лева, за един гост, с включен ДДС. Гостите на хотела могат да добавят СПА терапиите към сметката на стаята си. Клиенти на СПА центъра, които не са гости на хотела, заплащат стойността на ползваните терапии на рецепцията на хотела.

Ползване на СПА центъра – моля, бъдете при нас 10 минути преди запазения час. В случай на закъснение, това ще намали нейната ефективност и времетраене. Вашата терапия ще приключи навреме, за да не бъде ощетен следващият гост. Началото на терапията започва с часа на резервацията и приключва с напускането на СПА кабината. Времето за душ в стаята за терапии е процедурно време.

Анулиране на терапиите – моля, уведомявайте ни минимум 1 ден предварително за Вашето желание за промените или анулирате резервирания час за терапия.

  • При неявяване в часа за терапия, СПА центърът си запазва правото да начисли неустойка в размер на 100% от цената на заявената терапия и да я отнесе към номера на стаята Ви.

Предварителни резервации – можете да резервирате ден и час за избрани от Вас СПА терапии преди настаняването ви в хотела, по имейл или телефон.

  • За да гарантирате предварително заявената си СПА резервация, изискваме 100% предплащане на желаните процедури. Негарантирани с предплащане резервации не се пазят. Може да заявите вашите СПА процедури и на място в хотела.
  • Гарантирани резервации можете да промените като вид 1 ден преди деня, за който са заявени.
  • Ако резервацията за СПА терапии е гарантирана, но вие не се явите в посочения ден и час, предплатената сума се усвоява от СПА центъра като неустойка.