Специални поводи и събития в Лъки Банско

От апартхотел Лъки Банско имаме богат опит в организирането на семинари, конференции, частни и фирмени партита и можем да ви улесним както при подготовката, така и при провеждането им.

Доверявайки се на нашия опит в организирането на корпоративни събития, вие получавате всички предимства на една професионално проведена среща, конференция или частно парти.

Всичко това се случва в приятна обстановка, в един от най-изисканите хотели в Банско.

Aparthotel Lucky Bansko

Какво предлага Лъки Банско за корпоративни гости?

Независимо дали търсите най-добрата атмосфера за провеждане на фирменото парти или се нуждаете от помощ при организирането на друго събитие, ние имаме подходящата зала за вас.

Конферентни зали

От апартхотел Лъки Банско можем да ви предложим точното място, на което да проведете вашата конференция, работна среща, фирмено парти, сватба или друго частно или корпоративно събитие.

Разполагаме с няколко различни зали за събития, включително:

  • Голяма многофункционална конферентна зала “Атлантик”: Залата е разположена на 160 кв.м. и е с капацитет от 130 места. Изключително подходяща е за организиране и провеждане както на семинари, така и на корпоративни и частни събития.
  • Конферентна зала “Метатрон”: Разположена на площ от 75 кв.м. залата е подходяща за организиране на по-малък тип събития като фирмено парти, рождени, именни дни, балове и други.
  • Две малки и самостоятелни камерни зали, подходящи за бизнес срещи или работни заседания. В тях вие и вашият екип ще се чувствате удобно и много комфортно.

Всички зали предоставят възможности за хибридна форма на провеждане на обучения и презентации. При желание от ваша страна хотел Лъки Банско съдейства за онлайн включване на лектори, които да бъдат проектирани на цял екран в залата по време на събитието.

Участниците на вашето събитие могат да присъстват физически в залата, но и да участват в дискусия с онлайн лекторите.

Ние ще се погрижим както за безупречното реализиране на вашите фирмени събития в Лъки Банско, така и за удобството и комфорта на участниците в него.

Доверявайки ни се, вие получавате още:

  • Професионално техническо обслужване на събитията;
  • Разнообразни кафе-паузи, организирани в зала или в прилежащи пространства;
  • Разнообразни форми на обслужване на събития, включващи меню за напитка за добре дошли и кафе-паузи на коктейлни маси;
  • Маси в ресторант Ле Бистро, в залата, на Лоби бара и прилежаща към залите зона.

Конферентни зали в хотела

Conference Hall

Тиймбилдинг програми

Всеки екип се нуждае от няколко дни на красиво и спокойно място, на което да се опознае, сплоти и отърси от натоварения работен делник.

Лъки Банско разполага с отлична база за провеждане на тиймбилдинг, както и разнообразни тиймбилдинг програми. Можете да избирате в зависимост от това, което искате да постигнете като краен резултат от тиймбилдинга.

Тиймбилдинг програми в Лъки Банско

Aparthotel Lucky Bansko

Специални събития

Модерните и многофункционални зали на Лъки Банско са отличен избор не само за провеждане на корпоративни събития, семинари и конференции, но и за организиране на сватби, балове, рождени, имени дни и други чествания.

Залите са удобни, с много естествена светлина, климатизирани и със системи за озвучаване, на които и професионален озвучител ще завиди.

От апартхотел Лъки Банско сме готови да ви осигурим както перфектно обслужване, така и разнообразно меню за вашите гости.

Сватби

Денят на вашата сватба е много специален. Затова трябва да премине по най-безупречния и зашеметяващ начин от самото начало, до самия му край.

Без значение дали сватбата ви е в тесен кръг, или сте поканили много гости, от хотел Лъки Банско можем да ви предложим стилни и елегантни зали за провеждането на специалното събитие, както и вкусно сватбено меню и професионално обслужване.

Разполагаме с отлично обучен екип, който ще превърне денят на вашата сватба в един наистина съвършен ден, за който всичките ви гости ще говорят много, много дълго.

Организиране на сватба в Лъки Банско

Балове

Абитуриентският бал е един-единствен път в живота. Той е специален ден, в който порасналите вече деца се сбогуват с ученическите си години и казват “здравей” на живота, който ги очаква извън вратите на училището.

Това е ден, който трябва да бъде отпразнуван подобаващо в стилна и изискана обстановка, сред приятели и любими учители.

И тук идва нашата работа.

Защото ние можем да ви осигурим не само подходящите зали за вашия празник, но и да се погрижим за цялостната организация на събитието според вашите желания, вкусове и изисквания.

Организиране на бал в Лъки Банско

Рождени дни и частни партита

От апартхотел Лъки Банско сме на ваше разположение и ако искате да отпразнувате своите рождени, именни дни, годишнини и други частни поводи, без да се налага да мислите за украса на залата, менюто или забавлението на гостите.

Нашият хотел разполага както с няколко ресторанта, така и със специални зали за провеждането на частни партита.

При желание от ваша страна ние можем да се погрижим както за цялата организация на събитието (от украсата, менюто, обслужването и озвучаването), така и за настаняването на гостите ви в хотела.

От вас се иска да поканите гостите си, останалото е наша грижа.

Частни партита в Лъки Банско

Често задавани въпроси

Как да резервирате конферентна зала в апартхотел Лъки Банско?

Резервацията на залите можете да направите като отправите запитване по имейл или чрез телефонно обаждане на телефон +359 879 111 222.

Предлагате ли храна, напитки и обслужване по време на фирмените партита и семинари?

От апартхотел Лъки Банско осигуряваме пълна подкрепа при провеждането на всякакви видове събития, което включва подредба на конфигурацията на залата, техническо обслужване и разнообразие от храни и напитки.

Предлагате ли изготвяне на индивидуални тиймбилдинг програми?

При желание от ваша страна можем да изготвим персонализиране тиймбилдинг програма в Банско, която да е съобразена със специфичните ви изисквания.