Нутри бар в апартхотел Лъки Банско

СПА хотел Лъки Банско разполага с няколко ресторанта, в които предлага разнообразна и вкусна храна, но най-новото допълнение към широката палитра от ексклузивни ресторанти и барове е Лъки Нутри бар.

В него нашите гости могат да се насладят на разнообразно здравословно меню.

Lucky Nutri Bar

Лъки Нутри бар – царството на здравословните храни и напитки

Лъки Нутри барът е разположен в СПА центъра на хотел Лъки Банско, само на няколко метра от СПА рецепцията.

Това е мястото, където можете да опитате разнообразни здравословни напитки и храни след дългия ден на ски спускания през зимата, планински преходи през лятото, напрегнати обучения или просто за удоволствие и здраве.

Предложенията в Нутри бара са изключително подходящи за консумация след релаксиращи СПА процедури, масажи и терапии.

Типове кухня и напитки

Идеята за създаването на Нутри бара е да можем да предложим на всички наши гости свежи, здравословни, безглутенови и детоксикиращи храни и напитки в приятна и уютна обстановка директно в СПА центъра.

В Нутри бара гостите ни могат да се насладят на изцяло здравословно меню, което включва:

  • Смутита
  • Детокс шотове
  • Суперхрани
  • Протеинови шейкове
  • Фрешове
  • Чайове и др.

Те се приготвят както от пресни местни плодове според сезона, така и от екзотичен микс плодове и суперхрани.

Lucky Nutri Bar

Интериор и атмосфера

Интериорът на Нутри бар е модерен и стилен. Той се вписва в цялостната обстановка на СПА центъра, създавайки спокойна, релаксираща атмосфера. Тук нашите гости да се насладят на чаша чай, канген вода или детокс шотове след процедурите в СПА центъра.

Барът е отлично оборудван с всичко необходимо за поддържане на плодовете свежи и за възможно най-здравословния начин на тяхното приготвяне пред госта.

Разнообразно здравословно меню

В Нутри бара здравословното хранене е от първостепенно значение. Затова храните и напитките, които нашите гости могат да опитат са приготвени с изцяло натурални и свежи продукти.

От богатото меню на Нутри бара на нашия хотел можете да опитате:

  • Протеинови шейкове: Тук ви очакват прясно приготвени протеинови шейкове от банан, ягода, манго, боровинки, шоколадови протеинови шейкове и шейкове от Асаи и и Драконов плод, които са сред най-предпочитаните от нашите гости.
  • Селекция от детокс шотове: Детокс шотовете са много подходящи за консумация след или по време на дълъг ден в СПА центъра ни. Сред богатата селекция от детоксикиращи шотове може да опитате шотове от лимон, джинджифил и кайенски пипер, от портокал, джинджифил и естрагон и много други.
  • Разнообразие от суперхрани и смутита: От менюто на здравословния бар на Лъки Банско нашите гости могат да се насладят на богата селекция от суперхрани и смутита, приготвени с чия, кленов сироп, овесени ядки, пресни и екзотични плодове.
  • Разнообразни веган и безглутенови опции: Не са забравени и веганите и за тях се предлагат веган храни и напитки, както и широка гама от храни без глутен.

За всички любители на сладките, но здравословни изкушения, в Нутри бара ежедневно се предлагат неустоимо вкусни овесени бисквити по авторска рецепта, приготвени в кухнята на ресторант Ле Бистро.

Lucky Nutri Bar

Капацитет и работно време на Нутри бара

Нутри бар в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е отворен целогодишно.

Работното му време е от 10:00 до 19:00 часа през всеки ден от седмицата.

Често задавани въпроси

Мога ли да посетя Нутри бара, без да съм ползвал услугите на СПА центъра на Лъки Банско?

Като наши гости можете да посещавате както всичките ни ресторанти, така и Нутри бара и да се насладите на здравословните храни и напитки, които се предлагат там. Не е необходимо да сте ползвали СПА центъра, за да посетите бара. Има условие за ползване на калцуни преди да влезете в зоната на СПА центъра.

Нутри барът предлага ли други напитки, освен шейкове и смутита?

Здравословният ни бар предлага разнообразие от напитки, сред които чай, Канген вода, кафе, мляко и много други.

Предлагате ли веган меню?

В нашия Нутри бар ще откриете широка гама от веган и безглутенови храни и напитки.