Екскурзии от Банско до близки забележителности

Обичате ли да почивате в планината, на място, което предлага както луксозна обстановка и обслужване, така и разнообразни активности на открито?

Тогава апартхотел Лъки Банско е вашето място за семейна почивка. Разположен в Банско, уютно сгушен в прегръдките на Пирин, Лъки Банско може да ви предложи всичко, от което имате нужда.

Excursions

Екскурзии за групи, предлагани от апартхотел Лъки Банско

Като гости на нашия хотел в Банско, вие можете да се насладите не само на луксозна, 5-звездна обстановка и на широка гама от процедури и терапии в модерния ни СПА център, но и на планински преходи по маршрути в Пирин и екскурзии от Банско до близки забележителности.

Атракционен парк в Добринище

Екскурзията до атракционен парк Добринище, от която можете да се възползвате е една от популярните и предпочитани от нашите гости.

Разходката е подходяща както за групи, така и за семейства с малки деца, тъй като паркът разполага със забавления за малки и големи.

Паркът работи целогодишно и разполага с два въжени парка, с въжени тролеи, алпийска стена с няколко нива на трудност, АТВ и още куп други забавления.

Резерват за танцуващи мечки край Белица

Паркът за мечки е една от популярните екскурзии, от които нашите гости се възползват с огромно нетърпение.

Резерватът е разположен в прегръдките на красивата Рила планина, близо до Белица, в местността Адрианов чарк. Той е създаден, за да осигури спокойно място, на което принуждаваните да танцуват в недалечното минало мечки да живеят свободни и необезпокоявани.

Паркът се намира на около 170-180 км от София и на около 35 км от Банско и очаква своите посетители от април до ноември.

Етно селища Ковачевица и Лещен

Едва ли има човек, който е почивал в Банско и апартхотел Лъки Банско, който да не иска да отдели от времето си, за да разгледа едни от най-красивите и съхранени в автентичния си вид селища близо до Банско – Ковачевица и Лещен.

Екскурзията до двете етно селища, която предлагаме ще ви върне назад във времето. А разходката из тихите калдъръмени улички на селата ще изпълни с душата ви със спокойствие и смирение.

Българска кухня при леля Дешка в Горно Драглище

Ако сте любители на автентичната регионална кухня на Банско и региона можете да вземете участие в някоя от нашите специални оферти, които включват екскурзии до Горно Драглище и посещение при леля Дешка.

Леля Дешка ще ви посрещне с широка усмивка и докато ви разказва история на селото ще ви нагости със специалитети като нафпавок, разложка шупла, ненгашна погача и други.

Църквата в Добърско “Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат”

Ако обичате историята, екскурзията от Банско, които не бива да пропускате е до село Добърско.

Разположено около 21 км от Банско и на 18 км от Разлог, селото пази в сърцето една от най-красивите български късносредновековни църкви – “Св.Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат”.

Църквата отвън изглежда малка и невзрачна, но ще останете изумени от уникалната ѝ история и най-вече от стенописите, с които е изографисана.

Excursions

График, условия за участие и начин на протичане

От апартхотел Лъки Банско предлагаме екскурзии за групи до множество места, от които можете да се възползвате като наши гости.

За да вземете участие в избрана екскурзия от Банско е достатъчно да се обърнете към рецепцията на хотела и да заявите желанието си.

Нашите служители ще уточнят с вас условията за участие и ще организират посещението на желания обект с безплатен транспорт до и от него.

Често задавани въпроси

Мога ли да включа екскурзии от Банско в тиймбилдинга, който организирам?

От апартхотел Лъки Банско можем да планираме тиймбилдинга на вашата компания като включим в програмата както разнообразни игри и активности на открито, така и екскурзии до множество места в близост до Банско.

През цялата година ли предлагате екскурзии от Банско?

Повечето от екскурзиите, които от Лъки Банско предлагаме са целогодишни. Изключение прави екскурзията до Резервата за танцуващи мечки край Белица, който не работи от декември до март.

Освен екскурзии организирате ли планински преходи?

От апартхотел Лъки Банско организираме и планински преходи по множество маршрути с различни нива на трудност. По време на преходите групите се придружават от планински водач.