Детски лагер

Детски лагер

ЛъкиКидс – Международен езиков лагер


ЛъкиКидс – езиков лагер за деца

ЛъкиКидс е 7 или 14-дневен летен детски лагер с обучение на английски език.
Провежда се през месеците юни, юли и август.

При нас идват деца от 5 до 14,99 години, с начална или средна подготовка по английски.

Английски е езикът, на който се провеждат занятията и игрите, под надзора и с активното участие на професионални преподаватели, за които английският език е матерен.

Децата се разпределят в групи по 10. За всеки 5 деца се грижи 1 преподавател или аниматор, което гарантира контрола и сигурността на децата по време на лагера.

ЛъкиКидс  е лагерът, който ще осигури 7 или 14 прекрасни дни за вашите деца, изпълнени с много игри и ежедневни активности в планината. Така неусетно, в процеса на общуване, децата преодоляват езиковата бариера и „проговарят“.

Методиката и програмата за обучение на английски език е специално разработена за децата в ЛъкиКидс и е съобразена с индивидуалното им ниво на познаване на езика.

Изтегли брошура оттук.

Сутрин децата имат „Време заедно“, четири учебни часа, следва обяд в хотела или пикник в планината.

Следобед програмата се пренася в планината, където организираме най-различни забавления: пейнтбол, преходи с велосипеди, езда, екскурзии до Байкушевата мура, езерото „Окото“, парка „Танцуващите мечки“, Рилския или Роженския манастир, църквата в с. Добърско с невероятната икона на Исус Христос, седящ в нещо, наподобяващо ракета, посещение до развъдник за пъстърва и много други.

Вечер децата не скучаят – за тях нашите аниматори организират детска дискотека, уроци по плуване, пижамено парти, търсене на съкровища с фенерчета…

Не се съмнявайте, че вашите децата се намират в сигурна и безопасна среда – хотелът е проектиран за деца, а и те никога не остават без надзор: плуването в басейна се наблюдава от спасител, учител и аниматор, по време на ездата конят на всяко дете се води от индивидуален водач, задължителна е употребата на каски и други предпазни средства и т.н.

Безопасност: нечупливи стъкла, мокет във всички помещения, липса на остри ръбове.

За повече информация посетете: https://www.luckykids.bg