Детски лагер

04 апр – 10 апр 2021 г.
20 юни – 11 септ 2021 г.

ЗА ЛАГЕРА

Международният лагер по английски език ЛъкиКидс може да бъде посещаван от всички деца на възраст между 5 и 14,99 години независимо от нивото на владеене на езика.

Деца от 5 до 6,99 г. се приемат в лагера само с придружител, за да бъде адаптацията им по-лесна. Всички дейности в програмата са безопасни и съобразени с възрастта. Дневният режим на децата е комбиниран със здравословно и балансирано хранене.

ОБУЧЕНИЕТО

Програмата на лагера е специално разработена от преподавателски екип на принципа на проектното обучение – децата разработват проекти по зададени за конкретния период теми за подобряване на техните умения по английски език. Обучението чрез проекти е съвременен иновативен подход, който се прилага успешно в образователните програми на всички училища с обучение по чужди езици през последните 10 години.

Освен в областта на езика, чрез проектните обучения се придобиват знания и в много други области от социалния и природния свят. В програмата на детски езиков лагер ЛъкиКидс е заложено и интерактивно обучение под формата на разнообразни игри и занимания. Всички групи, освен начинаещата, работят на компютри и ползват интерактивна дъска. Децата от начинаещата група работят по различни методики, като основната цел е в рамките на английския езиков курс да се научат да боравят с езика така, че той да им служи за живота в детският езиков лагер. Най-често използваните методики са: Play and Talk with Echo и Jolly Phonics.

Къде се организира лагерът?

МЯСТО
Лагерът се организира в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс *, в който децата се чувстват като у дома си.

НАСТАНЯВАНЕ
От стаите са премахнати всички остри и режещи предмети, с които децата биха могли да се наранят.

ХРАНЕНЕТО
Храненето е 5-кратно и е организирано в ресторант Ле Бистро. Менюто е специално изготвено и съобразено с всички изисквания за здравословно детско хранене, без вредни храни. По време на престоя в хотела на децата е осигурена вода Канген, а при походите в планината получават бутилирана слабоминерализирана вода. Чистият планински въздух е още една полза за малчуганите.

СПА
Ползването на СПА центъра на хотела доставя истинско удоволствие на малките палавници. Био басейните, с които хотелът заслужено се гордее, са единствените в Банско, които се почистват по безхлорна технология. Плуването в тях се извършва под надзора на лицензирани спасители. Приключенските душове и солната стая повишават устойчивостта на децата към заболявания и допринасят за доброто им настроение.

ТРАНСПОРТЪТ
За екскурзии на чист въздух и активности извън хотела през свободното време извън обучението, е осигурен лицензиран и надежден транспорт. По време на целия езиков лагер децата са придружени от медицинско лице, което им дава допълнителна сигурност в случай на нужда.

Какви са нашите цени?

Нашите цени от 499 € за 7 дневен престой и 918 € за 14 дневен престой включват абсолютно всичко: трансферите от София до Банско и обратно, настаняването на децата, изхранването, обучението, помощните материали, анимацията, всички активности и застраховки. Няма нищо допълнително, за което родителите да се налага да доплащат.

Цените са значително по-ниски от тези на подобни лагери в Англия (повече от 3 пъти) и Малта (повече от 2 пъти), които включват в своите пакети и много по-малко активности.


ЗАЩО ЛЕТЕН ЕЗИКОВ ЛАГЕР ЛЪКИКИДС?

Със сигурност можете да откриете и по-евтини детски лагери в България, но те не могат да гарантират качеството и ефективността на ЛъкиКидс. Неслучайно лагерът се радва на огромна популярност, а повече от 35% от децата идват по препоръка на приятелчета или родители, чиито деца вече са били в хотела. Не са малко и случаите, в които децата се записват по 2 пъти в рамките на 1 сезон за една цяла лятна ваканция (2,5 месеца), а част от тях – за престой от 3 седмици.

За повече информация посетете: https://www.luckykids.bg