Състезателният хъс

Състезателният хъс

Лъки Банско СПА & Релакс разполага с изградена база за разнообрази игри на открито и закрито.


Освен красивата природа и чист въздух, Банско разполага и с изградена база за разнообрази игри на открито и закрито.

Изживейте незабравими емоции в най-добрият хотел в Банско – апарт хотел Лъки Банско СПА & Релакс.

Сред най-популярните възможности за забавление и сплотяване на екипа са:

Пейнтбол – на малкото кокетно игрище в самото Банско ще се запознаете в детайли какво представлява пейнтболът и как да реализирате много победи с отборна игра. Предлагаме и  игри на горски терен, който съчетан с барбекю е чудесна възможност за активен отдих през лятото.
По Ваше желание хотел Лъки Банско може да организира тематични турнири с атрактивни и забавни награди.

Игри за логика, бързина и техника – неизменна част от всеки Тийм билдинг са специално разработени игри, чрез които всеки участник може да покаже личните си качества, но и трябва да приложи уменията си за работа в екип. Екипът се разделя на отбори в зависимост от бройката и всеки отбор получава своите задачи.

Обикновено всеки отбор си избира водач, който като такъв може да изпробва качествата си на лидер и способността си да взема важни решения в напрегнати моменти. Основна цел е формирането на екипен дух и подобряване на личните и професионални умения чрез Комуникация, Доверие, Коопериране, Личностно развитие и Обратна връзка. Прилагаме професионален и индивидуален подход при организирането на игри, които най-точно ще отговорят на конкретните нужди на Вашата фирма.