Състезателният хъс

Търсите забавления на открито, които да съчетаете с релаксираща и зареждаща с енергия почивка?

Лъки Банско СПА & Релакс разполага с отлично изградена база за разнообразни игри на открито и закрито, подходящи за вашия тиймбилдинг.

При нас ще откриете някои от най-популярните възможности за забавление и сплотяване на екипа. Сред тях са пейнтбол и разнообразни отборни игри, които насърчават екипното мислене и възможността за изграждане на обща стратегия.

Изживейте незабравими емоции в най-добрия хотел в Банско – апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс!

Paintball

Пейнтбол – разпалете състезателния хъс на екипа

На професионалното игрище край Разлог ще се запознаете в детайли какво представлява пейнтболът и как да реализирате много победи с отборна игра.

Предлагаме и игри на горски терен, които са чудесна възможност за активен отдих през лятото.

По ваше желание от хотел Лъки Банско можем да организираме тематични турнири с атрактивни и забавни награди.

Пейнтбол в банско
Game

Игри за логика, бързина и техника

Игрите за логика, бързина и техника са неизменна част от всеки тиймбилдинг. Това са специално разработени игри, чрез които всеки участник може да покаже личните си качества, но и трябва да приложи уменията си за работа в екип.

При тези игри екипът се разделя на отбори в зависимост от бройката и всеки отбор получава своите задачи.

Обикновено всеки отбор си избира водач, който като такъв може да изпробва качествата си на лидер и способността си да взема важни решения в напрегнати моменти.

Основна цел е формирането на екипен дух и подобряване на личните и професионални умения чрез комуникация, доверие, коопериране, личностно развитие и обратна връзка.

Прилагаме професионален и индивидуален подход при организирането на игри, които най-точно ще отговорят на конкретните нужди на Вашата фирма.

Често задавани въпроси

Организирате ли пейнтбол за семейства или групи приятели?

Въпреки, че тази игра присъства най-често в тиймбилдинг програмите, при желание от ваша страна и ако сте група от минимум 20 човека, можем да съдействаме и да организираме логистиката за игра на пейнтбол.

Какъв е начинът на записване за тиймбилдинг програма “Състезателният хъс”?

Достатъчно е да се обърнете към отдел “Рецепция” на хотел Лъки Банско и да заявите своето желание.

Има ли инструктаж преди началото на игрите?

Преди всяка игра нашите професионални инструктори провеждат инструктаж, по време на който разясняват правилата на играта.