Басейни и СПА център в хотел Лъки Банско & СПА

СПА център

Ако търсите най-добрия СПА хотел в Банско, задължително посетете апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс!

Телефон за информация: 0999 222 444 Имейл: spa@luckybansko.com

Това е не просто луксозен 5-звезден хотел, а център за здраве, в който можете да намерите разрешение на здравословен проблем, поддържаща здравословна терапия или процедури за удоволствие и снемане на стреса.

Новият и ултрамодерен СПА център функционира от декември 2016 г. и предлага над 28 функционалности и модерни съоръжения, като:

 • Единствените в Банско био басейни за деца и възрастни, с температура на водата 33 градуса, които се пречистват без използване на токсичен хлор. Водата в басейните на Лъки Банско се пречиства по абсолютно иновативна технология без хлор, чрез йонизация, ултравиолетова светлина и електролиза с морска сол.
  • Детският басейн е с дълбочина от 50 до 55 см.
  • Басейнът за възрастни – с варираща дълбочина от 140-160 см. Басейнът за възрастни е с допълнителни екстри: подводна музика и хидроджет.

  Басейните са изпълнени съобразно всички стандарти за безопасност, а за сигурността на къпещите се грижи сертифициран спасител.

 • Солен басейн – малък басейн в непосредствена близост до другите два басейна, с температура на водата 33 градуса С. Той е с висока соленост, защото във водата се добавят соли от Мъртво море, които способстват за регенерацията на кожата, правейки я по-жизнена и еластична.
 • Солна стая (зона за релакс), изградена с тухли от хималайска сол. Това е единствената в Банско солна стая за халотерапия – магнетично място, изградено като зона за релакс към басейна, с нежна и успокояваща фонова музика. Златисто-кафявата мека осветеност в солната стая се дължи на стените, изградена с тухли от 100% природна хималайска сол. Сухите аерозоли, които се излъчват от хималайската сол в резултат на нагряването им, имат силно антисептично действие. Вдишаните фини солни частици водят до абсорбция на течностите/слузта/ от носа и синусите и извеждането им от дихателната система. Доказано е, че халотерапията има лечебен ефект при респираторни и кожни заболявания и повлиява положително психическите разстройства. Освен това солните кристали неутрализират електромагнитния смог, който ежедневно се натрупва от прекомерната ежедневна употреба на мобилни телефони и компютри. 50-минутна терапия в солна стая се равнява на 4-часова разходка в борова гора.
 • Джакузи, шокова вана, контрастен, приключенски и хидромасажен душ – Хидротерапията е много благоприятна за организма, с лечебен, но едновременно щадящ ефект за костната система и мускулите. Тя подобрява циркулацията на кръвта, отпуска мускулите, дренира лимфата, успокоява ума и нервите, релаксира тялото като цяло.
 • 2 финландски сауни (едната е билкова), 1 инфрачервена сауна и 2 парни бани – Това са терапии, приемани най-вече като приятни и отпускащи, но те са и изключително здравсловни. Сауната е за хора със здрави сърца, защото температурата стига до 80-100 градуса С, а въздухът е сух.
  • Финландската сауна повишава сърдечния ритъм, което се равнява на ходене пеш, стимулира кръвообращението, извежда токсините от тялото чрез изпотяване.
  • Парната баня е по-щадяща за организма, защото максималната температура в нея е до 55 градуса С, а въздухът е влажен. Пречиства дихателните пътища чрез вдишване на въздух с впръскани ароматни масла, отваря порите, действа отпускащо за нервната система, извежда отровите от тялото, овлажнява кожата и и придава еластичност.
  • Инфрачервената сауна се препоръчва при хора, страдащи от сърдечни проблеми, артрит, екземи, хронична умора.
 • Хамам и Расул за индивидуални терапии
  • Турската баня/хамам/ започва със затопляне на тялото, следва изплакване с вода, потене върху затопленото каменно легло, сапунисване и изтъркване с „кесе“ (пилинг-ръкавица), изплакване, почивка. Турската баня/хамам/ започва със затопляне на тялото, следва изплакване с вода, потене върху затопленото каменно легло, сапунисване и изтъркване с „кесе“ (пилинг-ръкавица), изплакване, почивка. При желание се комбинира с парната зала. Терапията има силен детоксикиращ, почистващ и общооздравяващ ефект за организма.
  • Расулът е традиционна арабска терапия, която почиства кожата великолепно и дарява усещане за чистота и покой. Препоръчително е преди ползването на расула, да престоите 10-15 мин. в парната баня, за да се отпуснете, след което в расула се нанасят лечебна кал или глина върху цялото тяло.

  Лечебната кал, която ползваме в СПА центъра, е от Кюстендилското торфено находище. Тя е ценен природен продукт, богат на химични и биологични съставки: йони, киселини, витамини. Използва се при лечение на заболявания, свързани с опорно-двигателния апарат, гинекологични и кожни заболявания, болести на периферната и централна нервна система. Калните апликации оказват комплексно лечебно влияние върху организма, защото подобряват обменните процеси, повишават защитните сили на организма, трофиката на тъканите, снижава кръвната захар и холестерола.
  В расула предлагаме и терапия с глина. Лечебната глина е с изключителната способност да извлича излишния себум, натрупаните токсини и замърсявания, благодарение на което кожата се ревитализира и възстановява, става гладка и стегната.

 • Ледена стая с минусова температура до (-) 18 градуса, и полепващи по тялото снежинки. Това е иновативно изживяване, което можете да намерите само в модерните СПА центрове. Ползва се след сауна, но за разлика от контрастните басейни и душове, охлаждащият ефект в ледената стая е много по-щадящ за здравето. Причината е в това, че въздухът е сух и студът не се усеща. Има силен енергизиращ ефект върху тялото, освежава и освобождава психиката. Не се препоръчва на хора със сърдечни проблеми.
 • Солариум за тен дори през зимата – Вертикалният солариум Ergoline е от най-висок клас, който осигурява равномерен шоколадов тен на кожата дори и през зимата.
  Апаратът е със сериозни защити и допуска до тялото само полезните алфа лъчи, които предизвикват потъмняване на кожата.
 • Масаж със сертифицираните рибки Гарра Руфа – Рибките, използвани за фиш масаж на краката, са със специален сертификат.
  Това са необикновени топлолюбиви рибки, които достигат максимален размер в аквариум до 12-15 см., живеят при температура на водата до 35 градуса С, а лечебните им качества са познати от векове.
  Те се хранят с мъртва и болна тъкан, като по този начин извършват естествен пилинг и регенерация на кожата.
  При допир с тялото, те отделят ензима дитранол, който въздейства оздравяващо върху кожата.
  След фиш масаж, кожата става мека и нежна, а усещането по време на масажа е приятно и успокояващо, като при галене с много леко пощипване.
 • Фитнес център – Уредите, използвани във фитнес центъра ни, са на TechnoGym.
  Разполагаме с 2 бягащи пътеки и 1 кростренажор за кардио тренировка, 2 лежанки за гръбна и коремна преса, и 1 за тренировка с дъмбели, шведска стена и едностранен Кросоувър.
  Кардио тренировката подобрява здравето на сърцето, увеличава издръжливостта,
  ускорява метаболизма, намалява стреса и балансира хормоните.
  Лежанката за коремна преса е най-използваното упражнение за развиване на коремните мускули, които спомагат за изграждането на силен, устойчив, силово балансиран и функционален коремен пояс.
  Лежанката за гръбна преса има за цел да укрепи често отслабените мускулите по цялата задната част на тялото и да възстанови баланса между коремната мускулатура и тази на гърба и кръста.
  Лежанката за тренировка с дъмбели позволява да тренирате всяка една страна от тялото поотделно, Спомага за изгарянето на калории, изграждане на мускули и увеличаване на издръжливостта.
  Шведската стена повишава чувството за баланс, сила и гъвкавост.
  Едностранният кросоувър (Fitness crossover или регулируема макара) се използва за разнообразяване на упражнения за трицепс, екстензия, бицепсово сгъване, аддукция/абдукция.
 • Терапевтична вана за хидротерапия от най-ново поколение, предлагаща 15 програми, в комбинация на перлен, вихров и тангенторен подводен масаж. Ползвайки ваната, тялото Ви се разделя условно на 4 зони и за всяка от тях може да се прилага процедура с различен интензитет и вид. Като допълнение има и цвето/хромо/ ефект.
  Перлената вана е изключителна нежна, успокоява сетивата и снема напрежението от цялото тяло.
  При вихровия масаж усещате лекота и съвършенство с последователно включване на водни струи в четири зони, а хидромасажът резорбира отоците и има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект.
  Тангенторният масаж е изключително ефикасен и щадящ ставите метод за „разбиване“ на целулит.
  Топлинното въздействие на водата, насочена под налягане от опитен терапевт към проблемните зони на тялото ще въздействат в дълбочина върху натрупаните мастни депа и ще спомогнат за разбиване на целулита и заглаждане на кожата, без натоварване върху костната система.
 • Водно легло, комбинирано с парна баня и душ „Виши“ – В СПА центъра на хотела можете да ползвате водно легло, което е с 6 функционалности: водно легло, хромотерапия в 6 цвята, индивидуална парна баня, душ Виши, апликации с микронизирани водорасли и за първи път в Банско – апликации с лечебна торфена кал от Кюстендил. Особено полезно е за хора със заболявания на опорно-двигателния апарат, но и за снемане на стреса, детоксикация или просто за удоволствие.
 • Козметични терапии – СПА центърът ни предлага изключително професионална грижа за Вашето лице с различни козметични терапии: Intraseuticals, радиочестотни и ултразвукови терапии:
  • Intraseuticals – безиглена /неинвазивна/ мезотерапия с видим резултат след първата процедура. Тя има мощно антиоксидантно действие. Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е изцяло нова и позволява третиране върху долния и горния клепач, както и плътно в околоочния контур. Терапията, покорила Холивуд, се ползва ежедневно от Мадонна и Виктория Бекъм.
  • Thalgo – безспорен експерт в морската козметология, с над 50 години опит в грижата за кожата.
  • Academie ежегодно създават нови продукти, богати на активни елементи,отговарящи на Вашите индивидуални потребности, които ще Ви донесат видими резултати. За максимален ефект можете да комбинирате всяка терапия от козметиката на Thalgo и Аcademie с линията апарати Overline на италианската фирма Tecnology.
  • Ултразвуков пилинг лице – премахва горния слой мъртви клетки и минимизира белезите на стареенето – пигментните петна, бръчките и дехидратацията.
  • Радиочестотен лифтинг за лице – регенерира и стяга отпуснатата кожа, с бърз и видим ефект на различни проблемни зони.
 • Козметично студио за маникюр и педикюр – В студиото предлагаме маникюр и педикюр с продуктите на „CND“ . Това е иновативен продукт, който подобрява състоянието на нокътната повърхност и изглажда неравностите за перфектен вид на естествения нокът.
  Процедурите, от които можете да се възползвате в студиото са: класически маникюр/ педикюр, детски маникюр/педикюр, полиране на стъпала с електрическа пила, заздравител за нокти.
  Предлагаме също така маникюр и педикюр с шилак /технология, която комбинира удобството на лака и трайността на гела/. За да направите кожата на ръцете/краката си меки и гладки, може да си направите парафиновата терапия, която стимулира кръвообращението. Съставките на парафина включват витамин, колаген и екстракти за избелване на кожата, изглажда бръчките.
 • Терапии за деца – В СПА центъра на хотела се предлагат лечебни и релаксиращи масажи и терапии за деца. При част от децата те са здравословна необходимост, а при други целят създаване на полезни навици и грижа за тялото.

Работно време:

Пролет, лято, есен: от 8:00 ч.до 21:00 ч.

Зима: от 8:00 ч до 22:00 ч.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс***** комбинира луксозна почивка с лечебен ефект.
Ако сте гост на хотела, ще можете да ползвате абсолютно безплатно басейните, солната стая, ледената стая, сауните и парните бани, приключенските душове, джакузито, фитнес центъра.

През пролетта, лятото и есента всички гости на хотела ползват 20% отстъпка от зимните цени за платените терапии и процедури.

Хотелът е прекрасен избор за Вашата луксозна почивка и сигурна инвестиция в здравето Ви!


СПА цени и процедури

80лв.
50мин.
КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
90лв.
50мин.
АРОМА МАСАЖ
95лв.
50мин.
РИМСКИ МАСАЖ С МЕД И МЛЯКО
90лв.
50мин.
ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ
95лв.
55мин.
ШОКОЛАДОВ МАСАЖ С БИЛКОВ ПИЛИНГ
80лв.
50мин.

АЮРВЕДИЧЕН МАСАЖ „АБАЯНГА“
Мек, релаксиращ масаж, който изчиства тялото от натрупаните токсини и омекотява тъканите. Използват се аюрведични масла

105лв.
50мин.

КОМБИНИРАН КИТАЙСКИ ЕНЕРГИЕН МАСАЖ Kомбинация от китайски енергиен масаж и Шиацу техники

110лв.
75мин.
МАСАЖ С ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ
140лв.
90мин.

АКТИВНО – ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА ПРОФИЛАКТИКА “ВАЛЕНТИ“ Изключителна комбинация от класически, юмейхо, тай масаж и акупресура.

45лв.
25мин.
АФТЪР СКИ МАСАЖ
45лв.
25мин.
МАСАЖ НА ЛИЦЕ И СКАЛП
45лв.
25мин.
МАСАЖНА ЯКА – ВРАТ И РАМЕНЕ
45лв.
25мин.
МАСАЖ НА ГРЪБ
50лв.
30мин.
МАСАЖ НА ГРЪБ И КРАКА
55лв.
30мин.
МАСАЖ НА ГРЪБ С НАТУРАЛЕН МЕД
45лв.
25мин.

РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ
Метод на лечение чрез натиск върху определени точки на стъпалата

45лв.
25мин.

КИТАЙСКИ ЕНЕРГИЕН МАСАЖ
Освобождава стреса и активира движението на енергията в тялото, като провокира самолечение на организма. Използват се торбички с Мунг, чрез които се активират енергийните меридиани

40лв.
30мин.

МОРСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
Релаксиращ масаж с полюляване и топли пясъчни торбички за стъпалата, ръцете и гърба.

35лв.
25мин.
МАСАЖ „СЛАДЪК СЪН“
30лв.
20мин.

МАСАЖ НА ГРЪБ “КРАТКА ВАКАНЦИЯ”
Релаксиращ масаж на гръб, ръце и скалп.

65лв.
30мин.

ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГ „КЕСЕ“
След затопляне в банята терапевт премахва излишния слой мъртви клетки от Вашата кожа със специално изработена мека ръкавица от копринени конци.

70лв.
30мин.

ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО „МЕД И КАФЕ”
Невероятно съчетание от натурално кафе, захаросан мед и билкови масла.

105лв.
55мин.

ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГ С ПЕНЕН МАСАЖ
Една чудесна комбинация от почистване на тялото с копринена ръкавица и класически масаж с ароматна пяна

160лв.
90мин.

ОРИЕНТАЛСКА ПРИКАЗКА
Терапията започва с ориенталски пилинг (кесе), продължава с релаксиращ ароматен пенен масаж и завършва с маска от водорасли на лице и тяло.

155лв.
50мин.

СУЛТАН МАСАЖ – МАСАЖ НА 4 РЪЦЕ В ТУРСКАТА БАНЯ С ГЛИНА
Изпълнява се от двама терапевти в пълен синхрон с масло от сладък бадем и обогатена с минерали глина

50лв.
30мин.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ НА ТЯЛО
(ЕДНА ЗОНА ПО ИЗБОР) Намалява мастните натрупвания, редуцира целулита, възобновява колагена и стяга кожата

200лв.
/ ПАКЕТ ОТ 5 ПРОЦЕДУРИ ПО 30 МИНУТИ /
65лв.
40мин.
АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
275лв.
/ ПАКЕТ ОТ 5 ПРОЦЕДУРИ ПО 40 МИНУТИ /
120лв.
50мин.
МОДЕЛИРАЩ МАСАЖ НА ТЯЛО С АМПУЛА L-CARNITINE
90лв.
55мин.
ОТСЛАБВАЩА И СТЯГАЩА ТЕРАПИЯ

50лв.
30мин.
ПИЛИНГ НА ТЯЛО
100лв.
55мин.

ЕКСФОЛИАЦИЯ НА ТЯЛО С МОРСКА КАЛ И МОРСКИ СОЛИ
Луксозна ексфолираща грижа с морска кал от Мъртво море и реминерализиращи морски соли.

140лв.
90мин.

СПЕЦИАЛНА РЕЛАКСИРАЩА СПА ТЕРАПИЯ „INDOCEANE”
Започва от Средиземноморието с ексфолиация на цяло тяло с кафява захар, морски соли и етерични масла от цитруси, преминава през Индия с релаксиращ масаж с аюрведа техники и завършва в Китай чрез маска за тяло с оризови екстракти и Лотос.

140лв.
90мин.

РЕЛАКСИРАЩ СПА РИТУАЛ „ПОЛИНЕЗИЯ“
Виртуалното пътешествие до островите на Полинезия започва с ексфолиация на тялото с бял пясък от Бора- Бора, морски соли и кокосови черупки, продължава с екзотичен ломи-ломи масаж, съчетан с топли пясъчни торбички, и завършва с нанасяне на подхранващо масло със златисти частици.

40лв.
20мин.
ПЕРЛЕНО-ВИХРОВ МАСАЖ
40лв.
20мин.
ИНТЕНЗИВЕН РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ
45лв.
25мин.
ИНТЕНЗИВЕН ЛИМФЕН МАСАЖ
45лв.
25мин.
АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

125лв.
50мин.

МАНУАЛЕН МАСАЖ ПОД ДУШ „ВИШИ“ И ХРОМОТЕРАПИЯ/МОКЪР МАСАЖ, ХРОМОТЕРАПИЯ/

130лв.
65мин.

ОБВИВАНЕ С МИКРОНИЗИРАНИ ВОДОРАСЛИ/ПАРНА БАНЯ, ТАЛАСОТЕРАПИЯ, ХРОМОТЕРАПИЯ И ДУШ „ВИШИ“/

130лв.
65мин.

ОБВИВАНЕ С КАЛ ОТ МЪРТВО МОРЕ И ЕКСФОЛИАЦИЯ С МОРСКИ СОЛИ/ПАРНА БАНЯ, ЕКСФОЛИАЦИЯ, КАЛОЛЕЧЕНИЕ, ХРОМОТЕРАПИЯ И ДУШ „ВИШИ“/

180лв.
90мин.

ОБВИВАНЕ С ЛЕЧЕБНА ТОРФЕНА КАЛ/ПАРНА БАНЯ, КАЛОЛЕЧЕНИЕ, ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ НА ТЯЛО/

50лв.
40мин.
ТЕРАПИЯ С ЛЕЧЕБНА КАЛ
50лв.
40мин.
ТЕРАПИЯ С ГЛИНА

35лв.
60мин.
КЛАСИЧЕСКИ МАНИКЮР /ДАМСКИ И МЪЖКИ/
20лв.
20мин.
ЕКСПРЕСЕН МАНИКЮР /ДАМСКИ И МЪЖКИ/
40лв.
60мин.
ФРЕНСКИ МАНИКЮР
15лв.
15мин.
ДЕТСКИ МАНИКЮР
45лв.
70мин.
МАНИКЮР С ДЕКОРАЦИЯ
3лв.
ДЕКОРАЦИЯ С КАМЪНИ /1 бр./
20лв.
20мин.
ЛАК
70лв.
120мин.
ПОЛАГАНЕ НА ГЕЛ ВЪРХУ ЕСТЕСТВЕНИ НОКТИ
90лв.
150мин.
НОКТОПЛАСТИКА С УДЪЛЖИТЕЛ И UV ГЕЛ
65лв.
120мин.
ПОДДРЪЖКА С UV ГЕЛ
10лв.
СМЯНА НА УДЪЛЖИТЕЛ /1 бр./
10лв.
00
ИЗГРАЖДАНЕ С UV ГЕЛ /1 бр./
25лв.
30мин.
СВАЛЯНЕ НА НОКТОПЛАСТИКА
65лв.
90мин.
МАНИКЮР С ШИЛАК
30лв.
40мин.
ШИЛАК
15лв.
20мин.
ПРЕМАХВАНЕ НА ШИЛАК

45лв.
30мин.

ПАРАФИНОВА
Парафинът има способност да увеличава количеството на функциониращите капиляри, усилва се микроциркулацията на лимфотока, активи- ра се работата на всички кожни жлези, стимулира кръвообращението на ръцете.

35лв.
20мин.

ПИЛИНГ
Пилингът е много ефективен начин за борба с първите признаци на стареенето, с хипер пигментацията на кожата и е истинско спасение за суха или мазна кожа.

35лв.
20мин.

ХИДРАТИРАЩА
Терапията е обогатена с екстракти, които правят кожата на ръцете невероятно мека и гладка. Витамините и ензимите подпомагат регенерирането на кожата.

50лв.
70мин.
КЛАСИЧЕСКИ ПЕДИКЮР /ДАМСКИ И МЪЖКИ/
25лв.
20мин.
ЕКСПРЕСЕН ПЕДИКЮР /ДАМСКИ И МЪЖКИ/
65лв.
80мин.
ФРЕНСКИ ПЕДИКЮР
65лв.
70мин.
ПЕДИКЮР С ДЕКОРАЦИЯ
3лв.
ДЕКОРАЦИЯ С КАМЪНИ / 1 бр. /
10лв.
10мин.
ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ
70лв.
90мин.
МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКЮР
15лв.
25мин.
ПОЛИРАНЕ НА СТЪПАЛА
80лв.
120мин.
ПЕДИКЮР С ШИЛАК
30лв.
40мин.
ШИЛАК
15лв.
20мин.
ПРЕМАХВАНЕ НА ШИЛАК

45лв.
30мин.

ПАРАФИНОВА
Парафинът има способност да увеличава количеството на функциониращите капиляри, усилва се микроциркулацията на лимфотока, активи- ра се работата на всички кожни жлези, стимулира кръвообращението.

35лв.
20мин.

ПИЛИНГ
Пилингът е много ефективен начин за борба с първите признаци на стареенето, с хипер пигментацията на кожата и е истинско спасение за суха или мазна кожа

35лв.
20мин.

ХИДРАТИРАЩА
Терапията е обогатена с екстракти, които правят кожата невероятно мека и гладка. Витамините и ензимите подпомагат регенерирането на кожата.

Свали PDF брушура

70лв.
80мин.

ХРОНО ДЕТОКС
Кислородна и анти-стрес терапия – специално за кожа, подложена на неблагоприятното въздействие на градската среда. Възвръща блясъка и тонуса на лицето, като зарежда кожата с кислород и енергия с патентован троен комплекс срещу свободните радикали.

75лв.
55мин.

ХИДРАТИРАЩА И РЕМИНЕРАЛИЗИРАЩА ТЕРАПИЯ С МАСКА ОТ МИКРОНИЗИРАНИ ВОДОРАСЛИ
Реминализираща, почистваща и детоксикираща терапия за лице със 100% естествени микронизирани морски водорасли

85лв.
55мин.

ХИДРАТИРАЩ РИТУАЛ
Съчетавайки дълбокия хидратиращ ефект на морската вода с детоксикиращото действие на микроелементи тази козметична терапия повишава нивата на хuдратацuя и възвръща бпясъка на кожата.

120лв.
55мин.

ПРОГРАМА КОЛАГЕН
Предлага ефикасна грижа за подмладяване и ревитализиране. Подобрява хидролипидния слой на кожата.

150лв.
75мин.

ПРОГРАМА СИЛИЦИЙ
Супер лифтинг ефект за кожата. Видимо изглаждане на бръчките и невероятен блясък.

60лв.
30мин.

ТЕРАПИЯ ОКОЛООЧЕН КОНТУР ПРОТИВ БРЪЧКИ Намалява торбичките, подпухналостта и тъмните кръгове под очите.

110лв.
55мин.

БАЗОВА ТЕРАПИЯ С МАНУАЛНО ПОЧИСТВАНЕ
За чиста, свежа и блестяща кожа.

90лв.
55мин.

БАЗОВА ПРОГРАМА – ХИАЛУРОН
Изключително подходяща за много суха дехидратирана и увредена кожа.

90лв.
55мин.

БАЗОВА ПРОГРАМА ПРОТИВ БРЪЧКИ
Експресна грижа при появата на първите бръчки.

90лв.
55мин.

БАЗОВА ТЕРАПИЯ ЗА ХИДРАТАЦИЯ И ПОДХРАНВАНЕ
Възстановява и подхранва кожата, като поддържа естествените нива на влага.

90лв.
55мин.
БАЗОВА ТЕРАПИЯ ЗА МЪЖЕ
100лв.
55мин.

ПРОГРАМА ХИДРАТАЦИЯ ПЛЮС РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ
Моментален лифтинг ефект.

130лв.
55мин.

ЕКСПРЕСНА ТЕРАПИЯ ЗА ОПТИМАЛНА ХИДРАТАЦИЯ
Интензивна хидратация, изглаждане на фините бръчки и линии, придава мекота и блясък на кожата.

130лв.
55мин.

РЕГУЛИРАЩА И ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩА ПРОГРАМА
За чиста и гладка кожа, дълбоко почистване и стягане на порите

130лв.
55мин.

ПРОГРАМА „КИСЛОРОДЕН СТИМУЛАНТ“
Укрепва естествената защита на кожата, като и придава здрав вид и мекота.

160лв.
55мин.

ПРОГРАМА „АНТИ-БРЪЧКИ“
Комплексна терапия за изглаждане на бръчките. Високо активните съставки стимулират тъканите и гарантират траен ефект.

170лв.
55мин.

REJUVENATE – ЗА ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ И ПОДМЛАДЯВАНЕ
Подмладяващият серум, който съдържа специалната олекотена молекула на хиалуронова киселина в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти, предизвиква мигновено овлажняване на кожата, което се проявява, като видима стегнатост и изглаждане на фини бръчки, лифтинг ефект на контура на лицето и цялостен блясък на кожата.

180лв.
55мин.

OPULENCE – ИЗБЕЛВАЩА ТЕРАПИЯ
Представлява кислородно проникване в дермата с активни избелващи съставки. Терапията има хидратиращ ефект. Повлиява пигментации в дълбочина и има видим резултат.

170лв.
55мин.

ATOXELENE – УНИКАЛНА ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ/ПРИРОДЕН БОТОКС/
Видимо изглажда фините и по-дълбоки бръчки, като омекотява линиите на лицето и придава младежки вид.

170лв.
55мин.

ВИТАМИН А + БУСТЕР/РЕГЕНЕРИРА – ПОЧИСТВА – ПОДМЛАДЯВА/
Серумът подобрява неравномерната текстура и дълбоките бръчки

170лв.
55мин.

ВИТАМИН С + БУСТЕР/ГЛАДКА – СИЯЕЩА – СТЕГНАТА КОЖА/
Трите синергични форми на Витамин С помагат за изглаждане, укрепване и защита на кожата

170лв.
55мин.

КОЛАГЕН + БУСТЕР/СТЯГА – ВЪЗСТАНОВЯВА/
Осигурява мощен коктейл от пептиди, стимулиращи производството на колагена и еластина в кожата. Новосинтезираният колаген възстановява кожата, подмладява я и попълва обема.

170лв.
55мин.

АНТИОКСИДАНТ + БУСТЕР/ДЕТОКСИКИРА – БАЛАНСИРА – ПОДМЛАДЯВА/
Съживява и балансира стресираната кожа с изключително мощните си природни съставки – антиоксиданти. Подходящ е за премахване на видимата подпухналост и тъмните кръгове около очите.

450лв.

АНГЕЛСКО ЛИЦЕ /ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И ЗАЛИЧАВАНЕ НА ФИНИ БРЪЧКИ, ХИДРАТИРАНЕ И ИЗГЛАЖДАНЕ/
включва 3 процедури:

 • Rejuvenate
 • Atoxelene (природен ботокс)
 • Vitamin C + 3 Booster
475лв.

ЧИСТА КРАСОТА /ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ТЕНА, НАМАЛЯВАНЕ НА ПЕТНА И ДРУГИ НЕСЪВЪРШЕНСТВА/
включва 3 процедури:

 • Opulence
 • Vitamin A + Booster
 • Vitamin C + 3 Booster
580лв.

НОВ ЖИВОТ /ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ВЪЗРАСТ 40+ С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ/
включва 4 процедури:

 • Rejuvenate
 • Atoxelene (природен ботокс)
 • Vitamin A + Booster
 • Collagen + Booster
720лв.

ФЕНИКС /ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ЗРЯЛА КОЖА С ПО-СИЛЕН ЛИФТИНГ ЕФЕКТ, ПРЕМАХВА НЕСЪВЪРШЕНСТВАТА ИЗГЛАЖДА, ТОНИЗИРА/
включва 5 процедури:

 • Rejuvenate
 • Atoxelene (природен ботокс)
 • Collagen + Booster
 • Vitamin C + 3 Booster
 • Rejuvenate

40лв.
20мин.

УЛТРАЗВУКОВ ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ
Премахва горния слой мъртви клетки и минимизира белезите на стареенето – пигментните петна, бръчките и дехидратацията

45лв.
25мин.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЛИЦЕ
Високо честотна радио вълна, която прониква през кожата и предизвиква затопляне на колагеновите нишки, което ги активира и предизвиква уплътняване и редукция на бръчките. Кожата се заглажда и стяга, възстановява еластичността си, подобрява се кръвообращението.

22лв.
20мин.

ФИШ СПА
Рибките Гара-руфа се отличават със способността си да отстраняват болни и мъртви епителни клетки от човешката кожа. Слюнката на тези рибки съдържа специалния ензим дитранол, който действа на кожата, като я прави забележително гладка.

25лв.
40мин.

ДЕТЕНЗОР ТЕРАПИЯ
Системата е разработена от проф. Леонард Кинляйн след над 10 години клинични изпитания. Пациентът лежи 40мин. на специален матрак от три части, при което се въздейства, както върху прешлените на гръбначния стълб и те се разширяват, така и върху мускулатурата. Това премахва болките в гърба и кръста – с гарантиран ефект.

10лв.
4мин.

СОЛАРИУМ
Комбинация от грижа за кожата и нежен тен.

Свали PDF брушура

 


АКВА КОМПЛЕКС “ЛЕОНАРДО” С ВЪНШЕН БАСЕЙН

Аква парк „Леонардо“ предлага два външни басейна, единият от които е подходящ за деца на възраст до 6 години и е с водна пързалка.

Водата бива отоплявана непрекъснато като в комплекса има и нает спасител.

Намира се в гр. Банско, в непосредствена близост с апарт хотел Лъки Банско СПА & Релакс

Аква комплексът е неделима част от италианския ресторант Леонардо.

На Ваше разположение са удобни шезлонги от тиково дърво, масичка, както и луксозни шатри.

Има професионално озвучаване, като имате възможност да слушате музиката дори под водата.

Тук можете да си поръчате разнообразни коктейли, вкусна храна и вино, които могат да се консумират на шезлонга.

Аква комплексът е всеки ден от понеделник до петък, от 10.00 до 20.00 ч., от юни до септември.

През делничните дни, след 16.00 часа, ползвате 50% отстъпка.


Научете повече

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Италиански ресторант Леонардо снимка

 


Резервирай