Лоби бар в апартхотел Лъки Банско

Разположен във фоайето на хотела, в непосредствена близост до рецепцията, лоби барът на апартхотел Лъки Банско е идеалното място за отмора, среща с приятели, колеги, бизнес партньори или за запознанства с нови хора.

Lobby bar

Типове кухня и напитки

В лоби бара на нашия хотел в Банско можете да се отпуснете и насладите на истински релакс след изпълнения с емоции ден. Това е едно от удобните кътчета за работа, бизнес срещи или напитка сред невероятно красивата природа на Пирин планина.

Нашите служители ще ви посрещнат с усмивка и ще ви предложат богата селекция от горещи напитки, освежаващи безалкохолни, алкохолни и класически коктейли.

От менюто опитайте и разнообразните ни предложения за бързи закуски като пресни кроасани, десерти, сладолед, шоколади, чипс и плодове според сезона.

Интериор и атмосфера

Интериорът на лоби бара на апартхотел Лъки Банско е съвременен, светъл и релаксиращ. Той съчетава модерната визия с уюта и спокойствието на домашната обстановка.

Едва пристъпили прага му, ще усетите хармонията, уюта и приятната атмосфера. Тя приканва да поседнете на някое от меките и удобни сепарета и да се насладите на спокойствие на чаша висококачествено кафе или чай или на любимия си следобеден коктейл.

Приятната обстановка се допълва и от приятната музика, и от топлината на камината – предпочитано място от нашите гости през зимния ски сезон.

Лоби барът на Лъки Банско разполага и с интерактивна секция, оборудвана с удобни сепарета и с инстраграм слот. Тук можете да използвате сезонния или тематичен декор за атрактивни снимки, които да споделите в Инстаграм или Фейсбук профила си.

Ако искате да се свържете онлайн с Ваши партньори или близки, можете да го направите, като използвате напълно безплатно оборудваните с компютри и свързани с интернет места.

Lobby bar

Меню, което можете да опитате в лоби бара на Лъки Банско

Менюто на лоби бара в нашия хотел включва богат избор за хапване и безалкохолни и алкохолни напитки, включително:

  • Висококачествено кафе и горещ шоколад Musetti;
  • Висококачествен чай Кузми;
  • Екзотични и класически коктейли;
  • Аперитиви;
  • Маркови алкохолни напитки;
  • Топли сандвичи;
  • Разнообразие от десерти;
  • Специални предложения (шоколадово фондю, капучино с шафран, греяно вино и други).

При желание от ваша страна, можете да се възползвате и от богатия винен лист на основния ни ресторант Ле Бистро. За целта просто трябва да се спрете на виното, което искате да опитате и то ще ви бъде предложено директно в лоби бара.

В нашия лоби бар се предлагат цигари и IQOS, които можете да изпушите в пура бара, в специално вентилирана стая или на откритите места пред хотела.

Капацитет и работно време

Лоби барът на апартхотел Лъки Банско е отворен целогодишно.

Работното му време е от 10.00 до 24.00 часа всеки ден от седмицата.

Резервации и специални събития

Приятната атмосфера в лоби бара е много подходяща както за събиране с приятелска компания, така и за провеждане на работни и бизнес срещи в неформална среда.

Той е сред предпочитаните от нашите гости места за чаша кафе или топъл чай, за изчакване преди вечеря в някой от ресторантите ни, както и за питие с приятели след вечеря.

Често задавани въпроси

Мога ли да посетя лоби бара на Лъки Банско, ако не съм гост на хотела?

Не е нужно да сте гост на хотела, за да се насладите на приятната атмосфера и висококачествените напитки и храни, които се предлагат в нашия лоби бар. Пространството е отворено за всеки, който иска да го посети.

Трябва ли ми специална резервация, за да посетя бара във фоайето на хотела?

Като гост на апартхотела заведението е на ваше разположение през цялото време на престоя ви. Не се налага да правите предварителна резервация, за да го посетите.

Такава можете да направите, ако планирате събиране с приятели или ви престои работна или бизнес среща, и искате да сте сигурни, че ще има свободна маса и сепарета. В този случай трябва да се обърнете към рецепцията на хотела или да направите резервация на телефон: +359 882 777 444.

Разполага ли лоби барът и с отворено пространство?

Освен със закрито, вътрешно помещение, лоби барът разполага още и с удобно и просторно открито пространство. През лятото то се превръща в един от акцентите на хотела.