Басейни в апартхотел Лъки Банско

Ако сте в търсене на най-добрия хотел с басейн в Банско, апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е вашето място.

При нас ще откриете не само луксозна обстановка, перфектно обслужване и модерен СПА център, но и уникални вътрешни и външни басейни за възрастни и деца.

Вътрешни басейни

Хотел Лъки Банско разполага с два вътрешни биобасейна (за възрастни и детски) и един солен, които нямат аналог в Банско.

Bio swimming pool

Биобасейн за възрастни

Вътрешният топъл басейн за възрастни е с размери 16,90 х 4,60 метра, с дълбочина 1,40 – 1,60 м., и с постоянна температура на водата от 33 °C.

За да направим престоя на нашите гости още по-приятен, в нашия вътрешен басейн има обособена хидромасажна зона с вградени дюзи за подводен масаж и подводна музика.

Около водното съоръжение сме разположили и елегантни шезлонги за релакс и отмора.

Солен басейн

Разположен в непосредствена близост до вътрешните биобасейни, соленият вътрешен басейн е единствен по рода си в Банско.

Басейнът е с размери 2,0 х 2,0 метра, с дълбочина от 90 см и температура на водата 35-37 °C. Солеността на басейна се постига чрез добавяне на соли от Мъртво море.

Плуването в солен басейн влияе благотворно върху нервната система, помага за укрепването на имунната система и намалява умората и натрупания стрес. Освен това солената морска вода е доказан антисептик и плуването в нея помага за облекчаване на състоянието при различни видове кожни проблеми.

Вътрешни басейни
Salt pool

Външен басейн

СПА хотел Лъки Банско разполага и с два външни басейна – басейн за възрастни и детски басейн. Това допълнително утвърждава името му като един от най-добрите хотели с басейн в Банско.

И двата басейна са разположени в красиво открито пространство, в непосредствена близост до италиански ресторант “Леонардо”, който е част от хотелския комплекс.

Какво ново предлагат външните ни басейни през лято 2024

Външен басейн
Външен басейн

Детски басейни

Лъки Банско СПА & Релакс разполага с външен и вътрешен басейн с всички удобства за приятното прекарване на най-малките.

Закрит басейн за деца

Биобасейнът за малчугани е самостоятелен, с размери 3,0 х 3,0 метра, с дълбочина 50 см и с постоянна температура на водата 38 °C.

В СПА хотел Лъки Банско знаем, че децата обичат да се забавляват във водата. При нас това е възможно, защото в детския басейн има атракционна гъба, която разпръсква водни струи за забавление на малките.

Открит басейн за деца

Външните басейни работят през летния сезон и предлагат много забавления и за малки, и за големи. Специално за малките, детският басейн е оборудван с водна пързалка.

Около двата външни басейна са разположени удобни шезлонги, шатри и чадъри, които допълват комфортното плажуване на гостите.

Детски басейни

Хигиена и безопасност

Всички басейни, с които разполага нашия хотел, се почистват по иновативна, комбинирана технология, при която не се използват химикали. Този метод на почистване е не само по-натурален, но и безопасен от гледна на точка на появата на нежелани реакции и алергии.

Лъки Банско е и сред малкото СПА хотели с басейн в Банско, в които водата както във вътрешните, така и откритите басейни се определят като биобасейни заради щадящия и сигурен начин за пречистване на водата.

Всички водни съоръжения се обслужват от сертифицирани спасители и отговарят на установените стандарти за безопасност.

Често задавани въпроси

Ако съм гост на хотела мога ли да използвам водните съоръжения?

В офертата на почивка в семеен хотел с басейн Лъки Банско е включено безплатно ползване на вътрешените (закрити) басейни със зона за релакс.

И това не е всичко. Като наши гости, без значение от броя нощувки на човек, можете да използвате безплатно басейните и безплатната термалната зона на нашия СПА център. Тя включва джакузи и сауна, парна баня, приключенски душове, релакс зона, както и фитнес център, оборудван с уреди на TechnoGym.

Кога мога да ползвам басейните на Лъки Банско?

Вътрешните биобасейни могат да се ползват целогодишно, а външните басейни работят през летния сезон.

Като наши гости можете да насладите на изключителния комфорт на басейните ни от 8.00 до 20.00 часа от деня на настаняването си, до деня на напускането.

Детският външен басейн с постоянна температура на водата ли е?

Да, външния детски басейн е с постоянна температура на водата от 30 градуса.