Новини

От 29 юни до 1 юли 2018 г., включително, Банско ще бъде домакин на Първия национален фестивал „Фолклорна магия“. Фестивалът ще се състои в Градския парк и входът ще бъде безплатен.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е с Global Review Index 94,2%. Tова е най-високият индекс за хотел в България през 2018 г. и означава изключително висока оценка и доверие, дадено му от реалните гости на хотела в онлайн пространството.

На 11 май 2018 г. беше изтеглен победителят от томболата, организирана от апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, с подарък БЕЗПЛАТЕН УИКЕНД ЗА ДВАМА. В нея участваха всички наши гости, които в периода 21 април – 6 май 2018 г. бяха така любезни да публикуват отзив за своя престой в хотела в Google или TripAdvisor.

Матрично-ритъмната терапия е доказано ефективен метод за лечение и профилактика без странични ефекти.

Процедурите се извършват с апарат MaRhyThe, германско производство, който спомага за ускоряване на обмяната на веществата и активиране на имунната защита на организма.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е непрекъснато развиващ се иновативен хотел. Нашият туристически продукт е насочен към удовлетворяване на нуждите и желанията на клиента с фокус върху безвредния и здравословен начин на почивка.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс предлага на своите гости през лятото безплатни трансфери до центъра на гр. Банско и обратно.

Хидроколонтерапията е ефективен и безболезнен процес на прочистване на дебелото черво посредством многократно вливане на дестилирана вода и извеждането ѝ от организма заедно с натрупаните отпадни вещества. Отвеждането на вредните натрупвания се извършва чрез стерилни тръби за еднократна употреба.

Още един бонус към Вашата почивка, ако изборът Ви е апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Пролет, лято, есен! Това са сезоните, в които можете да намерите красивото решение за почивка, която да даде наслада за сетивата и да Ви изпълни със сила и енергия!

1 2 3 9