Новини

В надпреварата могат да се включат всички желаещи на възраст от 6 до 18 години, които искат да разгърнат своето въображение и креативност, като създадат най-нестандартната, уникална и в същото време пресъздаваща най-доброто от старите български традиции мартеница.

Едно от най-престижните туристически изложения за района на Източното средиземноморие – EMITT, тази година се проведе от 25 до 28 януари в Истанбул. Огромен интерес сред посетителите предизвика щандът на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс!

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс подкрепя строителството на втори лифт в Банско. Тази инвестиция не само ще даде възможност на повече хора да влязат в хармонична връзка с природните красоти на Национален парк „Пирин“, но и ще затвърди позицията на страната ни на водеща дестинация в областта на зимните спортове. 

На 7.12.2017 г. се връчиха годишните награди на Спортната асоциация – МВР за 2017 г. От няколко години апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е домакин на спартакиадата по биатлон за служители на МВР и подсигурява прекрасни условия за релакс на гостите си.

На 30.11.2017 г., в София, се състоя годишно парти на Експедия – един от най-големите международни туроператори. На тържеството бяха поканени най-успешните български хотелски мениджъри – партньори на световно утвърдения туроператор.

На 28.11.2017 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи престижните годишни награди за постижения в хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2017 година.

На 15.11.2017 беше официалното откриване ресторант Фондю. Това е най-новото изкушение, което Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс предлага на своите гости. Предлагаме Ви избрани моменти от откриването.

С нетърпение очакваме откриването на новия алпийски ресторант в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. „Фондю“ е уникален ресторант, който ще предлага изискани специалитети от Швейцария и Франция.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс се включи активно в дарителската кампания за малката Мартина от Банско, която е подета от кмета на града – г-н Георги Икономов. Facebook кампанията в страницата на Хотела беше инициирана от собственика на хотела – г-н Борислав Малинов.

1 2 3 8