Новини

Ръкохватка за баня | Lucky Bansko SPA & Relax

В апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс вече са налични специални ръкохватки за баня – изключително удобни най-вече за хората с ограничена подвижност. Ако имате нужда от новите ръкохватки, не се колебайте да се обърнете към Рецепция.

Световно художествена гимнастика 2018 | Lucky Bansko

От 10 до 16 септември 2018 г. София беше домакин на най-големия форум на един от най-красивите спортове на планетата – Световно първенство по художествена гимнастика.

Уикенд за двама томбола

На 20 август 2018 г. беше изтеглен победителят от томболата, организирана от апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, с подарък БЕЗПЛАТЕН УИКЕНД ЗА ДВАМА. Участие взеха всички наши гости, които в периода 31 юли – 15 август 2018 г. бяха така любезни да публикуват отзив за своя престой в хотела в Google или TripAdvisor.

Лято в Банско през 2018 програма

От юни до ноември можете да се насладите на различни събития – музикални джаз, опера и фолклорни фестивали, хип-хоп тур, театрални дни, филм фест, културни събития, посветени на традиции и изкуство.

Янка Рупкина народна певица

От 29 юни до 1 юли 2018 г., включително, Банско ще бъде домакин на Първия национален фестивал „Фолклорна магия“. Фестивалът ще се състои в Градския парк и входът ще бъде безплатен.

Получаване на награда през 2018 | Lucky Bansko

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е с Global Review Index 94,2%. Tова е най-високият индекс за хотел в България през 2018 г. и означава изключително висока оценка и доверие, дадено му от реалните гости на хотела в онлайн пространството.

Уикенд за двама томбола

На 11 май 2018 г. беше изтеглен победителят от томболата, организирана от апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, с подарък БЕЗПЛАТЕН УИКЕНД ЗА ДВАМА. В нея участваха всички наши гости, които в периода 21 април – 6 май 2018 г. бяха така любезни да публикуват отзив за своя престой в хотела в Google или TripAdvisor.

MaRhyThe Терапия в Лъки Банско | Lucky Bansko

Матрично-ритъмната терапия е доказано ефективен метод за лечение и профилактика без странични ефекти.

Процедурите се извършват с апарат MaRhyThe, германско производство, който спомага за ускоряване на обмяната на веществата и активиране на имунната защита на организма.

1 2 3 9