Новини

От 10 до 16 септември 2018 г. София беше домакин на най-големия форум на един от най-красивите спортове на планетата – Световно първенство по художествена гимнастика.

На 20 август 2018 г. беше изтеглен победителят от томболата, организирана от апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, с подарък БЕЗПЛАТЕН УИКЕНД ЗА ДВАМА. Участие взеха всички наши гости, които в периода 31 юли – 15 август 2018 г. бяха така любезни да публикуват отзив за своя престой в хотела в Google или TripAdvisor.

От юни до ноември можете да се насладите на различни събития – музикални джаз, опера и фолклорни фестивали, хип-хоп тур, театрални дни, филм фест, културни събития, посветени на традиции и изкуство.

От 29 юни до 1 юли 2018 г., включително, Банско ще бъде домакин на Първия национален фестивал „Фолклорна магия“. Фестивалът ще се състои в Градския парк и входът ще бъде безплатен.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е с Global Review Index 94,2%. Tова е най-високият индекс за хотел в България през 2018 г. и означава изключително висока оценка и доверие, дадено му от реалните гости на хотела в онлайн пространството.

На 11 май 2018 г. беше изтеглен победителят от томболата, организирана от апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, с подарък БЕЗПЛАТЕН УИКЕНД ЗА ДВАМА. В нея участваха всички наши гости, които в периода 21 април – 6 май 2018 г. бяха така любезни да публикуват отзив за своя престой в хотела в Google или TripAdvisor.

Матрично-ритъмната терапия е доказано ефективен метод за лечение и профилактика без странични ефекти.

Процедурите се извършват с апарат MaRhyThe, германско производство, който спомага за ускоряване на обмяната на веществата и активиране на имунната защита на организма.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е непрекъснато развиващ се иновативен хотел. Нашият туристически продукт е насочен към удовлетворяване на нуждите и желанията на клиента с фокус върху безвредния и здравословен начин на почивка.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс предлага на своите гости през лятото безплатни трансфери до центъра на гр. Банско и обратно.

1 2 3 9