Новини

Благотворителна кампания за Мартина | Lucky Bansko SPA & Relax

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс се включи активно в дарителската кампания за малката Мартина от Банско, която е подета от кмета на града – г-н Георги Икономов. Facebook кампанията в страницата на Хотела беше инициирана от собственика на хотела – г-н Борислав Малинов.

Фотоизложба - Това е Банско | Lucky Bansko SPA & Relax

Едно от събитията, които вече стартираха от 3.10.2017 г., е уникална фотоизложба, дело на родолюбиви банскалии – Георги Ангелов, Иво Димитров и Димитър Мацурев. Такова събитие се организира за първи път в читалището на града.

Църква Света Троица в Банско | Lucky Bansko SPA & Relax

На 05.10.2017г. жителите и гостите на град Банско ще отбележат празника на града – 105 г. от освобождението от Османско присъствие. Тържествата ще започнат с тържествена литургия в църквата „Света Троица“. Малки и големи ще положат венци в памет на загиналите за свободата на Банско. Кулминацията на тържествата ще бъде в 18:00 часа на площад […]

ONE LOVE концерт | Lucky Bansko SPA & Relax

Елате в Банско на 22 юли 2017 год. На тази дата ще бъде безплатния хип-хоп концерт „ONE LOVE”. Музиката на България и Македония ще докаже, че за любовта няма граници и ще събере фенове от две съседни и близки страни.

1 2 3 9