Новини

Матрично-ритъмната терапия е доказано ефективен метод за лечение и профилактика без странични ефекти.

Процедурите се извършват с апарат MaRhyThe, германско производство, който спомага за ускоряване на обмяната на веществата и активиране на имунната защита на организма.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е непрекъснато развиващ се иновативен хотел. Нашият туристически продукт е насочен към удовлетворяване на нуждите и желанията на клиента с фокус върху безвредния и здравословен начин на почивка.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс предлага на своите гости през лятото безплатни трансфери до центъра на гр. Банско и обратно.

Хидроколонтерапията е ефективен и безболезнен процес на прочистване на дебелото черво посредством многократно вливане на дестилирана вода и извеждането ѝ от организма заедно с натрупаните отпадни вещества. Отвеждането на вредните натрупвания се извършва чрез стерилни тръби за еднократна употреба.

Още един бонус към Вашата почивка, ако изборът Ви е апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Пролет, лято, есен! Това са сезоните, в които можете да намерите красивото решение за почивка, която да даде наслада за сетивата и да Ви изпълни със сила и енергия!

Матрично-ритъмната терапия е технология на 21. век, която се прилага успешно в повече от 2 000 медицински заведения и възстановителни центрове в целия свят. Методът е разработен в Института по травматология на Университета Фридрих Александър в Ерланген-Нюрнберг, Германия, след 10-годишни изследвания на екип от учени начело с д-р Улрих Рандол.

Превърнете Великденските празници в една незабравима почивка в луксозния апартохтел Лъки Банско СПА & Релакс. За поредна година екипът на хотела ще посрещне своите гости с топлота и персонално отношение.

В надпреварата могат да се включат всички желаещи на възраст от 6 до 18 години, които искат да разгърнат своето въображение и креативност, като създадат най-нестандартната, уникална и в същото време пресъздаваща най-доброто от старите български традиции мартеница.

1 2 3 8