Пура бар в апартхотел Лъки Банско

Обичате ли след вечеря да се наслаждавате на хубава пура и отлежало питие, докато разпускате в изискана и луксозна обстановка? Тогава ви предлагаме да посетите пура бара в петзвездния Лъки Банско.

Разположен на партерно ниво, близо до фоайето и рецепцията на хотела, пура барът е специално място, предназначено за релакс с висококачествени напитки и луксозни, ароматни пури.

Pura bar

Типове кухня и напитки

С класическият си чар и ексклузивна атмосфера, пура барът е предпочитано място за всички любители на пурите и изисканите питиета. Той е подходящ за релакс след бизнес срещи, както и за тези, които търсят спокойно място за приятни разговори с приятели на чаша питие.

Като класически салон за пури, и в пура бара на хотел Лъки Банско може да се насладите на богата селекция от пури и разнообразна колекция от висококачествени напитки, които се съчетават отлично с аромата на пурите.

Интериор и атмосфера

Пура барът в апартхотел Лъки Банско е създаден, за да задоволи вкусовете на истинските любители на пурите и отлежалите високоалкохолни напитки.

Той е обзаведен в класически стил, с елегантна, удобна и стилна мебелировка, която приканва да се отпуснете и да се насладите на питието си преди лягане.

Камината през зимата определено допринася за приятната атмосфера. Изисканата декорация и малката библиотека с подбрани автори внасят допълнителна топлина, уют и лукс.

В пура бара има и съвременни акценти – смарт телевизор и, разбира се, мощна аспирация за изсмукване на въздуха, която не позволява пура барът да се задими.

Pura bar

Меню в пура бара на Лъки Банско

Като ценители на класните, висококачествени питиета, можете да се насладите на висококачествена селекция от алкохолни напитки, подходяща за пура и пурети.

В пура бара нашите служители ще ви предложат избор от най-добрият марков алкохол, включително:

  • Уиски;
  • Водка;
  • Джин;
  • Ром;
  • Коняк;
  • Бренди;
  • Калвадос;
  • Арак (анасонова напитка);
  • Текила и други.

Капацитет и работно време

Пура барът на СПА хотел Лъки Банско работи през цялата година.

Работното му време е от 10.00 до 24.00 часа през всеки ден от седмицата.

Pura bar

Резервации и специални събития

Елегантната и стилна обстановка в бара е подходяща както за tête à tête срещи, така и за неангажиращи срещи с колеги и приятели на по питие.

Ако решите да го посетите, докато сте гости на Лъки Банско е добре да знаете, че се изисква предварителна резервация, която можете да направите или на рецепцията на хотела, или на телефон +359 882 777 444.

Често задавани въпроси

Трябва ли да следвам някакъв етикет при посещение в пура бар?

Салонът за пури е малко по-специално заведение, което изисква спазването на определен етикет. Тук има тиха музика, но като цяло това е бар, в който посетителите се наслаждават на тишина и тихи разговори в спокойна обстановка. Затова е добре при посещението да се съобразявате с останалите посетители и да не смущавате с разговори на висок тон или със желание да увеличите музиката.

Ако не съм гост на апартхотел Лъки Банско мога ли да посетя пура бара?

Нашият пура бар е отворен както към нашите гости, така и за всички любители на пурите, висококачествените напитки и изисканата обстановка. За да посетите пура бара на Лъки Банско просто трябва да направите предварителна резервация на телефон +359 882 777 444.

Предлага ли се храна в пура бара?

В бара за пури се предлагат само пури и висококачествени алкохолни напитки. Ако държите да хапнете нещо вкусно, предлагаме ви преди посещението в бара да посетите някой от ресторантите на Лъки Банско – Ле Бистро, Леонардо или Фондю (през зимата).

Къде се намира пура барът?

Пура барът в Лъки Банско се намира в близост до фоайето на нашия партерен етаж. Той е само на няколко метра от рецепцията на хотела.