Спорт и свободно време в апарт хотел Лъки Банско & СПА

Спорт и свободно време в апарт хотел Лъки Банско & СПА

Луксозна СПА почивка или незабравимо приключение с планински привкус? В Банско не е нужно да избирате, защото можете да имате от всичко по много!

Трябват ви само малко свободно време, малко предварителна информация, и добро място за настаняване, от което да стартирате своя активен релакс!

Спорт и свободно време в Банско – хотел Лъки Банско СПА & Релакс

Насладете се на приятна почивка сред природата, отдадени на любимото си хоби или на придобиване на нови умения. 

В близост до хотела ви очакват следните възможности за пълноценно прекарано свободно време:

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Прекарване на свободно време        Маса за банкет | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax        Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Снимка на конна езда

  • Собствен аква комплекс с два нови външни басейна за деца и възрастни, с атракции и забавления. Зоната е прекрасна възможност за пълноценна лятна почивка в Банско.

  • Атракционен риболов в комплекс „Рибарника“ – удоволствие, с което ще се насладите на невероятни пейзажи, ще усетите топлината на гостоприемството и ще се докоснете до живите традиции на пиринския край. 

Екипът ни може да съдейства с транспорт от и до комплекс „Рибарника“, наем на риболовни принадлежности, приготвяне и консумация на улова на открито.

  • Екскурзии до местни културни забележителности – Музей “Неофит Рилски”, Църквата “Света Троица”, Безименния град, Постоянната иконна изложба в Банско и др.

  • За любителите на разумния риск предлагаме фото-лов и ловен туризъм на територията на държавните дивечовъдни стопанства Харами бунар, Старият Дикчан, Вищерица и Батища. Най-разпространените дивечови видове са диво прасе, муфлон и благороден елен.

  • Посещение на съседни курорти и населени места, включително Разлог, Добринище, Добърско и още от най-добрите места за селски, еко и балнео туризъм в България.

  • Конна езда – еднакво достъпна както за начинаещи, така и за напреднали ездачи. Провежда се в конна база „Русалиите“ на 10 км от град Банско. Сред многобройните възможности за развлечение, които предлага базата, са:

– Конна езда в базата или по еко пътеки в планината – с включен транспорт от територията на хотела до базата, инструктаж по безопасност и водач на коня;

– Възможност за замяна на конната езда с други оферти – стрелба с лък, въздушна пушка, скално катерене или пешеходен тур;

– Обедно барбекю, приготвено на камък и дървени въглища;

– Демонстрации на местни обичаи;

– Музикален и танцов ансамбъл на живо;

– Мини-ферма за фазани и пауни.

Пакет забавления от хотел Лъки Банско СПА & Релакс

Като един от най-добрите планински хотели в България, ние се стремим да предлагаме на гостите си възможно най-пълноценно и персонализирано изживяване. 

Преди или след вашето пристигане на място, ние можем да съдействаме с изготвяне на пакет активности за свободното време. При престой в хотела, цената включва използване на всички СПА зони, безплатни планински преходи, транспорт до ски пистите в в местността „Бъндеришка поляна“ и много други.

Нашите партньорства с всички местни атракциони позволяват бързи резервации за външни дейности, специална атрактивна цена и възможности за създаване на пакетни услуги за допълнителни активности през свободното време. 

Така, макар че при престой в хотела цената не включва всички опции за забавление, вие ще получите преференциални условия и редица безплатни екстри. 

Насладете се на незабравими преживявания с помощта на хотел Лъки Банско СПА & Релакс!