Отслабване

Ефективно отслабване

Програмата ЛъкиФит ще се осъществява в периода 
1 Април – 11 Ноември 2017 г.

Изтегли брошура оттук.

Благодарение на „ЛъкиФит” ще имате възможността не само ефективно да се отървете от излишните килограми (гарантирано сваляне на над 4% телесна маса), но и да изваете тялото си до желаната фигура. А най-хубавото на програмата ни е, че бързо ще можете да се насладите на резултатите от нея с курсове на примамливо изгодни цени, които се провеждат в интервал от 7 до 14 дни. За по-заетите има програма уикенд, която е за 2 нощувки.

Всички програми на „ЛъкиФит” се провеждат в луксозната и комфортна обстановка на петзвездния апарт хотел Лъки Банско, намиращ се в подножието на три от най- известните със своята чудна природа планини в България – Рила, Пирин и Родопите.

Сред лукса на „Лъки Банско” ще откриете обслужване на високо ниво, всичко необходимо за една приказна SPA почивка. Близостта до ски пистите прави хотелът предпочитан от любителите на зимните спортове.

С какво ще ви изкуши „ЛъкиФит”

Програмата ни е съчетание между подходящия за вашите потребности здравословен режим на хранене без гладуване и различни разтоварващи и забавни физически активности. В това число са включени функционална и комбиниране гимнастика, йога, сутрешна китайска гимнастика, интензивна тренировка (благодарение на напълно оборудвания и модерен фитнес център на „Лъки Банско”), часове за езда, плуване без ограничение, както и ежедневни планински преходи.

Но приятните изненади не приключват с това! Основен елемент в „ЛъкиФит” програмите са SPA процедурите, които, освен че чудесно се съчетават със здравословния режим на хранене, ви помагат да отдадете тялото и на психиката си заслужена почивка. SPA пакетът включва сауна, парна баня и разнообразие от лечебни и отпускащи масажи.

Да не забравяме и предвидените забавления за разтоварване, които „Лъки Банско” предлага – курсове по народни и съвременни танци и екскурзии до културни и природни забележителности в района.

Здравословното хранене

Освен здравословна храна, програмата ни от 2014 г. предвижда прочистване на организма с помощта на природата – ежедневен прием на „жива” вода и зеолит или още така нареченият елемент на програмата „Здраве с вода”.

Ако търсите по-ефективни и мигновени резултати, предлагаме и опция за 30-часово контролирано гладуване, включено в предпочитаната от вас програма на „ЛъкиФит”.

За всекиго по нещо

Нашите четири  вида програми са планирани спрямо различните потребности на клиентите:

„ЛъкиФит Стандарт“ и „ЛъкиФит Плюс“ – с които отслабвате без мъчително гладуване и тежки диети.
„ЛъкиФит Антистрес“ – е програма, която  снема  стреса и се отразява благоприятно на психиката, с нормално хранене

„ЛъкиФит Бюти“ в допълнение към основните ЛъкиФит програми за отслабване и стягане, ЛъкиФит Бюти предлага и подмладяващи и освежаващи кожата иновативни терапии за цялостна грижа. Намалява  целулита и подобрява обиколките в проблемните зони на тялото.
Прави кожата свежа и блестяща.

Програмите ни са дело на председателя на Българското научно дружество по хранене и диететика – проф. Божидар Попов.

Подробна информация за програмата на „ЛъкиФит” ще намерите на адрес: https://luckyfit.eu/

Изпрати запитване