Програма за отслабване Лъки Фит в Банско

Нашето разбиране за съвременен хотел е, че той трябва да е комфортен, с високо качество на предлагания продукт, с изключително обслужване и да дава добавена стойност на гостите си.

Тази комбинация дава удовлетворение, позитивни емоции и емоция, която да ги връща отново при нас.

Програмата за отслабване ЛъкиФит насърчава здравословния начин на живот и дава познание за това от какво се нуждае тялото ни, за да сме здрави и щастливи.

Yoga in the nature

Какво представлява програмата за отслабване Лъки Фит?

Лъки Фит е програма за ефективно отслабване, антистрес и пречистване на организма чрез природни методи, балансирано хранене и активна почивка.

За целта се организират ежедневни планински преходи, танци, комбинирана гимнастика, йога, създаване на положителни емоции, плуване, СПА релакс и откъсване от напрегнатото ежедневие за 5, 7 или 14 дни и пълно презареждане.

Създадена е през 2008 година, това е програма, предназначена да ви помогне да промените начина си на живот, като възприемете нови, здравословни навици и се откажете от нездравословните стари.

Целта е да направите сравнително прости, но ефективни промени, които ще ви доведат до здравословно тегло, което да запазите дългосрочно.

Програмата се фокусира върху контролирано 5-кратно хранене с вкусни и здравословни храни, съчетано с увеличена физическа активност, тренировъчна програма и много забавления.

Място на провеждане

Апартхотел ЛЪКИ БАНСКО СПА & РЕЛАКС*****

Период на провеждане

От Май до Ноември

Цена

Според продължителността на престоя. За повече информация вижте Цени и дати в сайта на Лъки Фит.

Отстъпки

 • 10% за повторно участие
 • 10% намаление за платени СПА терапии
 • 20% отстъпка за участие на дете 10 – 14 г. в програмата

Продължителност

Престоят по програмата може да бъде 5, 7 или 14 – дневен.

За въпроси, запитвания и резервации:
тел. +359 879 111 222
имейл: res@luckybansko.bg

Хранителен режим в Лъки Фит

Хранителният режим в програмата за отслабване е създаден и разработен от председателя на Българското научно дружество по хранене и диететика професор Божидар Попов – един от най-утвърдените професионални диетолози в страната.

Програмата е разработена така, че да улесни здравословното хранене, като ви научи как да планирате храненията и как да комбинирате продуктите, за да сте във форма.

Тази програма няма за цел да изисква от вас да броите всяка калория. Вместо това тя цели ви покаже, че можете да се храните балансирано, с вкусни храни, които могат да ви заситят и едновременно с това да ви помогнат за по-бързото изгаряне на мазнини.

В програмата освен здравословно хранене е включена и по-голяма физическа активност и различни тренировки по предварително изготвен план за физическо натоварване.

Задължително се прави начален преглед от кардиолог, както и начално и заключително премерване на теглото с цел оценка на ефективността на програмата. Ежедневно с вас ще бъде ръководителят на програмата Теодор Кордев, който е кинезитерапевт и изключително ерудиран специалист.

Разбира се, в програмата за отслабване на Лъки Фит не са забравени и забавленията. Те включват както дневни преходи и разходки в планината, така и танци, водна гимнастика, йога на открито, китайска дихателна гимнастика, тае-бо, час по готварство, пикник, релакс в СПА центъра на апартхотел Лъки Банско и много други.

Water exercises

Какво е Лъки Фит редукция?

Лъки Фит редукция е основното направление по програмата за здравословно отслабване на ЛъкиФит. То е подходящо за всички, които искат да намалят теглото, да повишат физическата активност и общото си здравословно състояние.

Програмата включва:

 • Настаняване в самостоятелно студио Стандарт;
 • Въвеждаща лекция за програмата Лъки Фит;
 • Консултация и преглед от кардиолог;
 • Изследване с биоимпедансен апарат Танита;
 • Ежедневен медицински контрол;
 • 5-кратно хранене по балансирано меню;
 • Ежедневни планински преходи с планински водач;
 • Пикник в планината, йога на открито, демонстрационен кулинарен курс по здравословно приготвяне на храната с шеф готвач Байчев;
 • Един път седмично целодневен преход в планината с водач;
 • Народни танци с инструктор – 3 пъти седмично;
 • Всекидневна консумация на канген вода и зеолит;
 • Ежедневно използване на модерния СПА център на апартхотел Лъки Банско с безплатно на басейн и термална зона;
 • Специална отстъпка от 10% от цена за допълнителни масажи, платени СПА терапии и процедури;
 • Брандирани подаръци, извън стандартните шапки и тениски.

Бонуси:

 • Един безплатен масаж при 7 нощувки;
 • Един масаж, 1 криотерапия и една пресотерапия при 14 нощувки.

Опция специално за Лъки Фит участници:

 • Пакет Бюти с 6 терапии за 165 минути и промоционална цена с 20% отстъпка.
Bulgarian national folk dances

Ползи от програмата на Лъки Фит Редукция

Предимствата да се включите в програмата за отслабване на ЛъкиФит не са малко, но основните са няколко:

 • Подобрява работата на сърцето: Наднорменото тегло кара сърцето ви да работи по-усилено, за да движи кръвта през тялото. С намаляване на теглото се намалява и натиска върху артериите и стреса върху сърцето. Освен това със загубата на мазнини и килограми се намалява и лошия холестерол.
 • Отслабването подобрява мобилността: Дори минималното намаляване на килограмите намалява болките в ставите и улеснява движението. Това от своя страна ви дава стимул да се движите повече и да спортувате все повече и по-редовно.
 • Загубата на тегло подобрява съня и повишава енергията: Хората с наднормено тегло често страдат от сънна апнея. Това е състояние, при което мастните натрупвания в областта на шията затрудняват дишането, което води до чести събуждания през нощта. Отслабването може да премахне този проблем и значително да подобри качеството на съня.
 • Подобрява самочувствието: Загубата на тегло освен, че е от полза за физическото здраве, помага да изглеждате много по-добре и да се чувствате по-желани и красиви в собственото си тяло.

Разбира се, към всички тези ползи не бива да забравяме, че програмата ЛъкиФит помага да се усвоят полезни практики за здравословно хранене и начин на живот.

Вижте как протича един типичен ден в нашата дневна програма и заповядайте при нас!

Често задавани въпроси

Как да се запиша за програмата за отслабване на Лъки Фит?

За повече информация и резервации можете да посетите сайта на Лъки Фит, да позвъните на телефон +359 879 111 222 или да изпратите имейл на info@luckyfit.eu.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, преди да направите резервацията си.

При повторно записване мога ли да използвам отстъпка?

При повторно участие в програмата можете да се възползвате от 10% отстъпка от цената.

Ще запазя ли постигнатите резултати?

Намаляването на теглото, което се постига с програмата ЛъкиФит Редукция е постепенно, без налагане на драстична диета и без йо-йо ефект.

Ако следвате режима на балансирано хранене и поддържате физическа активност, можете да запазите теглото си дългосрочно.

За въпроси, запитвания и резервации:
тел. +359 879 111 222
имейл: res@luckybansko.bg