Детски басейни в апартхотел Лъки Банско

Апартхотел Лъки Банско предлага специално за най-малките си гости разнообразие от зали за игри и детски кът, както и възможност да се забавляват до насита в едни от най-модерните самостоятелни детски басейни с топла вода в Банско.

Salt pool

Брой и характеристики на детските басейни

Като един от най-популярните и обичани семейни хотели, в Лъки Банско СПА & Релакс предлагаме на нашите малки гости два самостоятелни биобасейна с топла и биопречистена вода.

При нас може да използвате вътрешен и външен детски басейн, всеки от които е подходящ за безопасни забавления за малките ни гости.

Вътрешен детски биобасейн

Плувното съоръжение се намира в СПА центъра на хотела, в непосредствена близост до вътрешния басейн и соления басейн за възрастни.

Размерите на басейна за деца са стандартни:

  • Дължина и ширина 3,0 х 3,0 метра;
  • Дълбочина от 50 см.

За да гарантираме пълно забавление на най-малките ни гости, в биобасейна има и поставена атракционна гъба, която пръска струйки вода.

А когато децата се уморят да играят и плуват, около басейна сме обособили релакс зона с удобни шезлонги, на които могат да седнат, за да отпочинат преди следващата забавна игра в басейна или в някоя от нашите детски зони.

Indoor Pool - Lucky Bansko

Външен детски басейн

Детският ни басейн е в непосредствена близост до външния басейн за възрастни и до италианския ни ресторант “Леонардо”, който е част от апартхотел Лъки Банско.

Размерите на външния детски басейн са стандартни:

  • Дължина и ширина 3,0 х 3,0 метра;
  • Дълбочина от 50 см.

И във външния детски басейн има монтирана атракционна гъба, която пръска струйки вода, която доставя истинска радост на децата.

Освен това игрите край басейна се допълват от забавна водна детска пързалка, по която малчуганите могат да се спускат директно в топлата вода в басейна.

В близост до плувното съоръжение на открито са разположени шезлонги и чадъри, които се използват напълно безплатно от всички гости на хотела, в това число и от малките, и техните родители.

Хигиена и пречистване на водата

Ние се гордеем, че като СПА хотел с детски басейн можем да предложим на нашите малки гости съоръжение за плуване и игри, което се поддържа и пречиства по възможно най-иновативната, екологична и безопасна технология.

Апартхотел Лъки Банско е сред малкото хотели, в които водата на всички басейни (и за възрастни и за деца) се пречиства чрез йонизация и електролиза с морска сол и ултравиолетова светлина.

Това е иновативен метод за дезинфекция и пречистване на водата, при който се използва естествен хлор, който се съдържа в морската сол.

Температура на водата

Водата във вътрешния детски биобасейн е топла, чиста и с постоянна температура от 38 градуса.

Температурата на водата на външния басейн за деца е 30 градуса.

Мерки за безопасност

В апартхотел Лъки Банско сме особено чувствителни на тема безопасност, особено когато се отнася за деца. Затова сме се погрижили осигурим обслужване от сертифицирани спасители както за вътрешния, така и за външния детски биобасейн.

Освен това всички плувни съоръжения, които се намират на територията на хотела, отговарят на всички стандарти за безопасност.

Достъпност

И вътрешният, и външният детски басейни са леснодостъпни както за децата, така и за техните придружители. Вътрешният басейн с био пречистена вода се намира в СПА центъра на хотела и до него се стига бързо и лесно.

Външният биобасейн е разположен в достъпно открито пространство на 20м. от основната хотелска сграда.

Докато децата си играят в басейна, вие можете да се разположите удобно на шезлонгите или шатрите и да се насладите на почивката си, без да изпускате малките от поглед.

Не пропускайте да опитате и някой от освежаващите коктейли или специалитети, предлагани в ресторант Леонардо.

Правила за използване

В нашия хотел с детски басейн държим на СПА етикета и изискваме спазване на някои правила при използване на басейна за деца.

Правилата включват:

  • Децата и придружителите им трябва да са облечени с халати, чехли и удобни бански;
  • Преди използване на детския басейн е задължително вземането на душ;
  • Не е препоръчително малките да посещават басейна сами и без пълнолетен придружител.

Моля имайте предвид, че най-малките деца могат да използват басейна само с памперс за басейни.

Работно време на детските басейни в хотела

Вътрешния детски биобасейн на апартхотел Лъки Банско е отворен за малките ни гости през цялата година и е с работно време от 10.00 до 20.00 часа.

Децата могат да използват басейните ни веднага след настаняване до приключване на семейната почивка и напускането на хотела.

Всички вътрешни басейни могат да се използват напълно безплатно по време на почивката в хотел Лъки Банско. Външните басейни са срещу доплащане.

Външен басейн

Близки съоръжения и процедури

В близост до вътрешния детски басейн се намира зоната за релакс, изпълнена с тухли от хималайска сол, както и солната стая, която е подходяща за деца, които страдат от астма, хронични респираторни заболявания, пневмонии, бронхнити и други.

СПА центърът на семеен хотел с детски басейн Лъки Банско предлага на най-малките си гости лечебни и релаксиращи масажи и терапии. От тях можете да се възползвате след заявка за час на рецепцията на хотела.

В СПА центъра се намира и нашето студио за маникюр и педикюр, в което предлагаме както маникюр и педикюр за възрастни, така и за деца.

На няколко метра извън СПА центъра и вътрешния детски биобасейн се намират и няколко обособени детски зали за игри. В тях малките имат възможност за други забавления през времето, в което не се забавляват с плуване.

Често задавани въпроси

Детските биобасейни за деца на каква възраст са подходящи?

И двата детски биобасейна на територията на хотела са подходящи за деца от 0 до 10+ години. Разбира се, ако детето е съвсем малко, вие като родители трябва да сте с него в басейна.

Безплатни ли са детските съоръжения и зоните за игри?

При покупка на пакети за семейна почивка вие и вашите деца можете да използвате напълно безплатно както вътрешните басейни, както и някои от съоръженията на СПА центъра ни.

Децата използват безплатно вътрешния басейн, зала за компютърни игри, детския кът с анимация, както и всички останали детски зони и външната детска площадка. При заявка за настаняване на семейства с деца до 12 г., в стаята задължително се слага играчка – комплимент за детето.

Как да направя резервация на СПА процедури и терапии за деца?

Като гости в нашия хотел с детски басейн, след настаняване можете да направите резервация и да запазите час за децата на рецепция, да ни се обадите на телефон: 0999 222 444 или да ни пишете на: spa@luckybansko.com.