Тиймбилдинг програми и оферти в хотел Лъки Банско

Екипът на Лъки Банско ви подкрепя във всеки етап от организиране на тиймбилдинга до завършването му, за да гарантира успеха на вашето събитие.

Aparthotel Lucky Bansko

Тиймбилдинг в Банско – възможности и включени услуги

Доверявайки се на хотел Лъки Банско, вие и вашият екип имате възможност да се опознаете като колеги и личности в луксозна обстановка далеч от натоварената градска среда.

Огромното предимство на хотела е локацията му в Банско, в подножието на Пирин планина. Тиймбилдинг събитието ви може да се проведе в една от залите на хотела, но далеч по-предпочитан вариант е сред природата.

Ние сме един от популярните хотели за тийм билдинг в Банско, имаме натрупан опит от години и можем да ви окажем пълно съдействие за безупречната организация.

Нашите услуги за организация и провеждане на тиймбилдинг включват:

 • Планиране и подготовка: Нашите специалисти ще ви помогнат да се спрете на програма за тиймбилдинг, която да е подходяща за целите, които искате да постигнете.
 • Управление и логистика: Ще планираме внимателно всеки един детайл, така че да няма неочаквани изненади. Ще се погрижим и за логистиката и удобството на участниците в събитието.
 • Организация: Провеждането на различните игри се координира през цялото време от представител на фирмата-организатор, за да се гарантира, че всичко върви по план.

Тиймбилдинг програми и оферти в хотел Лъки Банско

Подобряване на уменията за работа в екип, споделено приключение или опознаване на служителите – без значение какви са целите ви, ние имаме подходящото готово решение за тях.

Програма “Състезателният хъс”

Тази тиймбилдинг програма включва различни игри на открито, в които на преден план излиза отборният и състезателният дух на участниците.

Една от най-популярните игри в тази тиймбилдинг програма е пейнтбол, при която хората от екипа ви трябва да работят заедно и да се подкрепят като отбор, за да достигнат до победа.

Освен пейнтбол, от Лъки Банско можем да организираме и разнообразни отборни игри и тематични турнири, в които всеки участник да покаже своите умения и личностни качества.

Прочетете повече

Team building in Lucky Bansko

Програма “Екстремна емоция”

Програмата “Екстремна емоция” е подходяща, ако искате да организирате едно наистина незабравимо изживяване на своите служители.

По време на програмата, която може да включва рафтинг по Струма, скално катерене, АТВ турове с различна степен на трудност или екстремно изживяване по ваш избор, членовете на екипа ви трябва да си помагат и да работят заедно.

Високият адреналин и емоциите, които ще изпита всеки един участник, ще позволят на останалите да го оценят като личност, а не само като колега, с когото делят един офис. А това е важен фактор, чрез който хората създават близки взаимоотношения.

Прочетете повече

Програма “Природна хармония”

“Природна хармония” и “Търсене на съкровища” са едни от най-приятните и предпочитани тиймбилдинг програми за изграждане на пълноценен екип. Програмите са насочени към опознаване между хората и изграждане на доверие между тях.

Ако това е целта на организирането на тиймбилдинга и се спрете на тази програма, то можете да избирате от разнообразни опции за организиране на групови занимания:

 • Риболов
 • ATV тур
 • OFF road
 • Планинско колоездене
 • Катерене по алпийска стена
 • Ходене по въжена линия
 • Конна езда
 • Стрелба с лък и други

Прочетете повече

Програма “Пътуване във времето”

Чрез тази тиймбилдинг програма ще се върнете назад във времето и ще се потопите в българската история.

Програмата включва:

 • Разглеждане на историческите забележителности на град Банско
 • Посещение на село Добърско
 • Групова разходка до Белица и Парка на танцуващите мечки и други.

В зависимост от пакета тиймбилдинг, на който се спрете, от Лъки Банско можем да организираме и разходка до следните забележителности:

Можем да персонализираме тиймбилдинг програмата, като я допълним с различни активности по ваш избор.

Прочетете повече

Програма “Планинско приключение в Пирин”

“Планинско приключение в Пирин” е една от най-завладяващите тиймбилдинг програми, предлагани от хотел Лъки Банско.

Тя е наситена с много адреналин, невероятни изживявания в планината и има изключително добър ефект за сплотяване и опознаване на всички от екипа.

Програмата включва организирани планински преходи в Пирин планина, като участниците могат да избират между няколко планински прехода с различни нива на трудност.

В зависимост от вашите желания, екипът на Лъки Банско може да допълним програмата с различни допълнителни активности, като всяка една от активностите ще обсъдим предварително с вас.

Прочетете повече

Team building in Lucky Bansko

Подходящи периоди и сезони за тиймбилдинг

Като един от най-добрите хотели за тиймбилдинг в България, ние можем да организираме тиймбилдинг и приключения за вашия екип във всеки един сезон на годината.

Тъй като повечето ни програми изискват активности и игри на открито, най-добрите сезони за провеждането на тиймбилдинг са лятото, пролетта и есента.

Често задавани въпроси

Какво е тиймбилдинг?

Тиймбилдингът е това, което се случва, когато членовете на екипа се събират, за да бъдат по-ефективни в работата си и да се научат на по-добра комуникация. Крайната цел е да се създаде среда, в която всеки да може да изрази себе си и да допринесе към успеха на екипа, както и да развие уменията си.

Ключовото в тиймбилдинга не е само да бъде забавно и интересно, но и да помогне на участниците да разберат, че ограниченията в екипа не са пречка, а стимул за личностно и професионално развитие.

Как работи идеалният тиймбилдинг?

Изграждането на екип изисква да има добра синергия между всичките ви служители. А това е нещо, което трудно се постига само в работна среща.

Излизайки извън работната среда, членовете на компанията ви се опознават като личности, забавляват се и си помагат.

Защо да се доверим на Лъки Банско?

Освен, че можем да ви предложим луксозно настаняване в един от най-стилните и елегантни хотели за тиймбилдинг, ние предлагаме и разнообразни тиймбилдинг програми. Разбира се, те са съобразени с резултатите, които искате да постигнете при провеждането на подобно събитие.

Как да се свържем с вас?

Запитване за организиране на тиймбилдинг можете да направите както на телефон: +359 879 111 222, така и на имейл: res@luckybansko.bg.