Пейнтбол в Банско

Ако перфектната почивка за вас включва луксозна обстановка, възможност да се насладите на процедури и терапии в модерен СПА център, но и вълнуващи активности на открито, апартхотел Лъки Банско е подходящото място за вас.

Лъки Банско може да ви предложи всичко, от което някога сте се нуждаели, за да изкарате една наистина невероятна и незабравима почивка.

5-звездният хотел е разположен в сърцето на Пирин планина и предлага както луксозна обстановка и безупречно обслужване, така и разнообразни активности на открито. Сред тях са конна езда, планинско колоездене, пешеходни преходи с водач и разбира се, пейнтбол – една от най-търсените и забавни състезателни игри на открито.

Paintball

Какво е пейнтбол?

Пейнтболът е предизвикателен отборен спорт, който включва стратегия и бързина на реакциите. Той развива качества като наблюдателност, съобразителност и издръжливост.

Това е спортна игра, която формира ценни личностни качества и с право може да се нарече нетрадиционно средство за подобряване на комуникацията и сътрудничеството в отбора.

Как се играе пейнтбол?

Правилата са сравнително прости и най-общо казано включват разделяне на екипа или групата на два отделни отбора. Всеки от отборите си избира водач, който трябва да може да взима бързи и адекватни решения.

По време на самата игра всеки от отборите се стреми да отстрани колкото се може повече и по-бързо играчите от противниковия отбор. Победител е отборът, който е успял да остане с повече невредими играчи.

Локации, условия и съоръжения за пейнтбол в Банско

От апартхотел Лъки Банско можем да организираме за вас екипа ви пейнтбол игри, за които дълго ще си спомняте.

Игрите се провеждат на специално подготвени горски терени, недалеч от Банско. Игрището е напълно обезопасено и оборудвано с всичко необходимо, за да се впуснете в голямото спортно забавление, наречно пейнтбол Банско.

Преди началото на пейнтбол надпреварата, всички участници, без значение от опит и възраст, се инструктират от сертифицирани пейнтбол инструктори, които детайлно разясняват правилата на играта.

След инструктажа всеки участник се оборудва с топчета, маркер (пейнтбол пушка), маска, жилетка, гащеризон и ръкавици.

По време на играта спазването на пейнтбол правилата се следи много внимателно от нашите инструктори, които са професионални пейнтбол играчи.

Начин на записване и организация

Ако решите, че една игра на пейнтбол е вашето средство за подобряване работата на екипа или пък търсите забавен начин, чрез който да го сплотите, като гости на апартхотел Лъки Банско е достатъчно да заявите желанието си още на етап резервация в хотела.

Нашите служители ще ви запознаят с условията за участие и ще поемат ангажимент да организират пейнтбол в Банско в удобно за вас време.

В деня на пейнтбол игрите от СПА хотел Лъки Банско осигуряваме транспорт до и от игрището.

При желание от ваша страна можем да организираме и специално за вашия екип тематични турнири с атрактивни награди, пейнтбол състезания за аматьори и деца, които искат да направят първите си стъпки в пейнтбол спорта.

Условия за индивидуално участие, семейства и групи

Пейнтболът е отборна игра, при която броят на участниците може да варира в зависимост от формата на играта и размера на игралното поле. Въпреки това, за да се играе пейнтбол се изисква да има поне по двадесет играча.

В този ред на мисли, за да се организира пейнтбол игра, трябва да формирате група от минимум 20 човека.

Що се отнася до условията на участие, то единственото, което трябва да направите, за да резервирате ден и час, а от отдел “Резервации” ще осигурим логистиката за събитието.

Paintball

Услуги от апартхотел Лъки Банско

Като гости на нашия хотел Лъки Банско можете възползвате и от широка гама от услуги.

Сред тях са:

 • Безплатен паркинг;
 • Wi-Fi на територията на целия хотел;
 • Докато сте наши гости можете да използвате безплатно и нашите вътрешни басейни, парни бани, сауни, приключенски и контрастни душове и джакузи.
 • Използване на външните ни басейни (срещу допълнително заплащане);
 • Детски кът и детска площадка;
 • Организиране на екскурзии от Банско до близки забележителности;
 • Организиране на АТВ турове с различни нива на трудност;
 • Пешеходни планински преходи с планински водач;
 • Велосипеди под наем за индивидуални или групови разходки в планината;
 • Организиране на пикник сред природата и много други;
 • Безплатно зареждане на електромобили.

А ако искате да се насладите на пълен релакс в нашия СПА център, сред резервация и срещу допълнително заплащане можете да се възползвате от многобройните СПА процедури, масажи и разкрасителни процедури, които предлагаме.

Често задавани въпроси

Как да включа пейнтбол в тиймбилдинга, които организирам за екипа си?

За да бъде включен пейнтбол като част от тиймбилдинг програма ви, трябва да ни изпратите предварително запитване. Ние ще изготвим за вас специална оферта, която да отговаря на вашите изисквания и желания.

Преди началото на играта ще получим ли инструкции?

Всички инструктори се отнасят изключително сериозно и не пропускат да информират играчите за правилата на играта.

Организаторите на пейнтбол игрите имат ли опит?

От апартхотел Лъки Банско работим с професионалисти, които са с богат опит зад гърба си.