АТВ турове в Банско и региона

Обичате активностите на открито и ви се иска да съчетаете почивката си с някое вълнуващо и малко по-екстремно приключение, което да накара сърцето ви да препуска по-бързо?

5-звездният апартхотел Лъки Банско може да ви предложи точно това, от което се нуждаете, за да се насладите на перфектната почивка в полите на една от най-красивите български планини – Пирин.

Като гости на нашия хотел можете да се възползвате от луксозна обстановка, разнообразни възможности за хранене, безплатни и платени СПА процедури и широка гама от активности на открито.

Една от най-популярните сред тези активности е обиколка с АТВ в района на Банско, Разлог, Добринище и околностите.

ATV Bansko

Локации, условия и съоръжения за каране на АТВ

СПА хотел Лъки Банско работи в тясно сътрудничество с едни от най-добрите офроуд и АТВ клубове в Банско и предлагаме вдигащи адреналина турове с АТВ Банско.

Маршрутите са прецизно подбрани и преминават през реки, спускат се към китни пирински селца, продължават по черни пътища и тесни горски пътеки, от които се разкриват невероятни гледки към величествената планина.

Ако отдавна жадувате за незабравимо планинско приключение с висока доза адреналин, от Лъки Банско предлагаме няколко маршрута за приключения с АТВ, от които можете да избирате според желанията и възможностите си.

Маршрути с ниска трудност

Маршрутите с ниска степен на трудност са сред предпочитаните от голяма част от нашите гости, които нямат голям опит с управлението на АТВ.

Сред популярните АТВ турове с ниска трудност, които предлагаме са следните:

 • Банско – язовир Белизмата (един час);
 • Банско – хижа Яворов (2 – 3 часа);
 • Банско – Разложка котловина (дневен панорамен маршрут (2 часа);
 • Нощен панорамен АТВ тур в Банско и околностите (1 час).

Това са маршрути, при които натоварването не е голямо, тъй като трасето е с ниска денивелация, а достигането до крайната дестинация не отнема повече от час или два.

Маршрути със средно ниво на трудност

Туровете със средна трудност са за тези от вас, които искат да изпитат своите възможности и да се забавляват на максимум.

Сред популярните маршрути със средно ниво на трудност са:

 • Банско – Добринище – Развъдник „Рибарника“ – хижи Гоце Делчев и Безбог – езеро Безбог (3 – 5 часа);
 • Банско – Разложка котловина – река Места (около 5 часа);
 • Банско – село Добърско (не повече от 5 часа).

Този вид планински маршрути са с малко по-голяма екстремност и с по-голяма продължителност.

Маршрут с високо ниво на трудност

Високото ниво на трудност е подходящо за тези от вас, които обичат екстремните спортове и предизвикателствата на планината. АТВ маршрутът предлага абсолютно всичко, което мечтаете да преживеете в едно АТВ приключение.

Маршрутът с високо ниво на трудност, който ви предлагаме е Банско – Предела (около 5.30 часа)

Начин на записване и организация

Докато сте наши гости и решите да се насладите на разходка с АТВ в Банско, просто трябва да се обърнете към рецепцията на СПА хотела.

Нашите служители ще ви дадат подробна информация за видовете маршрути, от които да избирате и ще поемат организацията за вашето приключение.

Условия за индивидуално участие, семейства и групи

Обиколките с АТВ, които предлагаме могат да бъдат както в група, така и турове за двама и индивидуални обиколки.

Условията за участие в приключението не се променят. Просто трябва предварително да заявите желанието си на рецепцията на хотела.

ATV Bansko

Услуги от апартхотел Лъки Банско

В апартхотел Лъки Банско можем да ви предложим много услуги, от които се нуждаете, за да превърнете вашата почивка в Банско в незабравимо изживяване.

Като наши гости можете да се насладите както на пълен релакс в модерния ни СПА център и настаняване в луксозни студиа и апартаменти, така и на широка гама от услуги и активности, от които предлагаме.

Включително:

 • Конна езда;
 • Пейнтбол;
 • Екскурзии до близки до Банско градове, села и забележителности;
 • Рафтинг по река Струма;
 • Планинско колоездене;
 • Пешеходни планински турове с водач;
 • Спортен риболов и много други.

Докато сте гости на хотела можете да използвате напълно безплатно вътрешните басейни на хотела, парните бани и сауните, джакузито, солната стая, контрастните и приключенски душове, детския кът и детската площадка. Външните басейни се ползват срещу доплащане.

Често задавани въпроси

Можем ли да изберем индивидуален маршрут?

Разбира се. Моля да ни споделите желанието си и ние ще проверим доколко е изпълним желания маршрут за АТВ тур.

Подходяща ли е разходката с АТВ за по-големи групи?

Клубовете, с които работим, разполагат с ограничен автопарк. Добре е предварително да знаем запитването за колко човека е, за колко часа, да планираме процеса.

Мога ли да се включа в обиколка с АТВ през зимата?

Туровете са целогодишни и можете да им се насладите, без значение от сезона, в който ще посетите Банско и апартхотел Лъки Банско, стига времето да позволява.