Блог

Стара снимка на град Банско | Lucky Bansko SPA & Relax

Първите писмени сведения за Банско Богатата история на Банско е оставила многобройни сведения – исторически, архитектурни, художествени, духовни. Първото писмено свидетелство за Банско като обособено селище обаче е от 1576 година.

повече»
Музеен комплекс в Банско | Lucky Bansko SPA & Relax

Банско не е голям град, при това е компактен. Туристите обаче ги очакват толкова много забележителности в Банско, че един ден не стига, за да се обходят всички и да се научат интересните истории, които „разказват“.

повече»
Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс |Снимка на Студио Лукс

Ако уреждате в последния момент лятната си почивка, знаете какво „тичане“ е и че не е сигурно на какво точно ще попаднете. Ако сте свикнали да залагате на удобното и сигурното, знаете, че вече е време да огледате кога и къде да си починете царски.

повече»
Романтика и уют! | Апарт хотел Лъки Банско

Искате ли да зарадвате любимия човек? Трябва да е романтично, красиво, уютно… Не се колебайте повече – изберете апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. 

Обстановката в този луксозен хотел в Банско е толкова приятна с предлаганите удобства, екстри, улеснения, че ще ви се прииска да останете повечко.

повече»
Семеен комфорт | Апарт хотел Лъки Банско

Зимата не е само задръстени улици и пируети по заледени тротоари /Макар че, ако човек реши, може и така да я изкара/. Апарт хотел Лъки Банско & СПА Ви предлага свежа, изпълнена с радостни емоции ски ваканция за цялото семейство.

повече»
Банско ски сезон 1 | Lucky Bansko SPA & Relax

Мислите за ски почивка? Тогава не е колебайте, изберете хотела, обявен в края на 2016-а за "Планински хотел на Балканите"! Сред различните му оферти има и предложение за семейна ски ваканция с включени вечери.
 

повече»
Луксозна терапия за лице | Lucky Bansko

Ако дори само веднъж сте били на СПА процедури, значи вече знаете – без тях почивката ви "куца", нито релаксът е пълен, нито удоволствието. Затова, ако говорим за пълноценна почивка, трябва да видите най-новия СПА център в Банско – той е в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.
 

повече»
1 2 3