Анимация за деца в Апартхотел Лъки Банско

Като един от най-добрите семейни хотели в Банско, ние отделяме голямо внимание на всички семейства с деца.

За целта предоставяме на малките професионална детска анимация, забавления и активности, съобразени с техните интереси и безопасност.

Animatsia za detsa

Какво включва услугата за анимация за деца в апартхотел Лъки Банско?

За нас децата са изключително важни и желани гости. Затова сме се постарали с анимацията за деца да им осигурим наистина незабравимо изживяване.

Още от момента, в който се настаните в хотела ни, нашите малки гости ще открият един детски мини рай – една истинска мини Вселена, създадена специално за деца, която гарантира истинско забавление и голям избор на игри и на дейности.

Анимацията за деца в хотел Лъки Банско включва различни интересни и увлекателни игри, забавления, детски работилници, състезания по рисуване, оцветяване на гипсови фигурки на любими анимационни герои, и какво ли още не.

Акцентът е поставен върху провеждането на игри, в основата на които е Методът Монтесори. Този иновативен подход подбужда децата да бъдат активни и не ги оставя пасивни в нито един момент.

Материалите, които използваме при игрите по метода на Монтесори са всъщност различни по големина, форма и цвят играчки. Разполагаме с разнообразие от солидни геометрични фигури в ярки цветове, пъзели, карти, глобуси, цилиндри, мъниста и много други.

По този начин осигуряваме за малчуганите образователна среда, която е коренно различна от тази в традиционните детски кътове.

Къде се провежда анимацията и какво е работното време?

Детската анимания се провежда на територията на комплекса, в две обособени за целта помещения – детски кът и детски клуб, като детският клуб функционира само през зимата.

През топлите месеци имаме открита детска площадка, където децата играят на воля и дишат чистия планински въздух на град Банско.

Детски кът

Детският кът работи целогодишно и е с работно време от 09,00 до 21,00 часа.

Той е с площ от 30 кв.м и е оборудван с всичко необходимо за забавлението на най-малките деца на възраст от 4 до 6 години. Ако детето е по-малко от 4г., то може да играе в детския кът, но се придружава задължително от един родител.

Ако детето ви е в тази възрастова група, спокойно можете да го поверите на нашите опитни аниматори и детегледачки. Те ще се погрижат да направят престоя му толкова страхотен, че малчо дори няма да направи опит да ви потърси.

В детския кът аниматорите забавляват малките, като ги увличат в различни игри, скачат, катерят се, пеят заедно песнички, рисуват, танцуват или си играят с многобройните играчки, които се намират там.

Детски кът в Лъки Банско

Детски клуб

По-големите деца, на възраст до 14 години могат да се забавляват в детския клуб към нашия хотел. Той работи от 09,00 до 21,00 часа през месеците от декември до март.

Помещението е с площ от 75 кв. м. и в него малчуганите могат да играят на различни занимателни игри като въздушен хокей, джаги, е-игри или да се включат в забавленията, които аниматорите им предлагат.

И в детския кът, и в детския клуб децата са под постоянната грижа на аниматори, които се грижат както за забавленията, така и за безопасността на малчуганите.

Услугата анимация се деца се предлага целогодишно и това е страхотно предимство за родители с деца, защото позволява пълноценна почивка и свободно време, в което родителите могат да си позволят грижи за себе си.

Animatsia za detsa

Кои са аниматорите и какви компетенции имат?

Нашите аниматори са хора с достатъчно опит и притежават разностранни компетенции. Най-важното е, че могат да създадат силна връзка с децата така, че малките да се отпуснат и да се забавляват на воля, докато са под надзора им.

Специално обучени са по метода Монтесори, с цел всички деца да разгърнат потенциалните си възможности, както и да не се чувстват изолирани и самотни.

Всички аниматори, с които работим, притежават следните качества:

  • Отлични комуникационни умения
  • Енергия и позитивно настроение
  • Способност да вдъхновяват децата
  • Организационни умения
  • Умения за сътрудничество и останалите членове на персонала
  • Емпатия към емоционалните състояния на децата
  • Опит с работата с деца и педагогически умения.

Най-важното умение за нас, обаче, е силната любов към децата и желанието на всички аниматори и детегледачки да работят именно с най-малките ни гости.

За какъв възрастов диапазон е подходяща анимацията за деца?

Дейностите, игрите и забавленията в услугата анимация за деца са подходящи за малчугани на възраст от 4 до 14 години.

Ако детето ви е под тази възраст, то може да посещава детския кът на хотела с придружител с цел максимална безопасност.

Има ли допълнителни условия и какви са те?

За всички гости на нашия хотел, анимацията е напълно безплатна по време на целия престой в СПА хотел Лъки Банско.

Единственото изискване, ако решите да оставите детето си в детския кът или детския клуб с детска анимация е да попълните предварително информационна бланка. В нея трябва да посочите посочите имената и контактите си като родител или роднина и избраните часове за посещение.

Що се отнася до допълнителни условия, добре е детето да влиза в детския кът или по чорапки или с обувки, които ще се използват само за игри в тази стая.

Желателно е при попълване на бланката да оставите и телефонен номер, на който нашите аниматори могат да се свържат с вас в случай на необходимост.

Animatsia za detsa

Какво друго може да предложи за децата апартхотел Лъки Банско?

Разбира се, не сме забравили за по-големите ни гости над 14 години. За тях сме подготвили компютърна зона за игри и 2 напълно оборудвани компютърни зони с неограничен интернет, които работят целогодишно и 2 модерни плейстейшъна.

За най-малките (от 0 до 4 години) предлагаме почасово гледане от опитни и висококвалифицирани детегледачки. Те могат да играят и в детския кът, но изискваме детето да бъде придружено от един родител.

Освен от детска анимация, нашите малки гости могат да се възползват и от два детски басейна: външен (летен) и вътрешен (целогодишен) с топла вода.

Детски басейни в хотела

През лятото разполагаме и с открита детска площадка, оборудвана с любимите за децата люлки, пясъчник, люлка-везна, пързалки и други съоръжения за игра.

Важно е да отбележим, че всички съоръжения на територията на комплекса са сертифицирани за деца. Контактите са обезопасени, подовите покрития са антиалергични, играчките също са съобразени с възрастта на децата и безопасното им ползване по време на игра.

Често задавани въпроси

Защо трябва да попълвам информационна бланка предварително?

Попълването на бланката се изисква, за да са наясно аниматорите за часовете, в които искате да оставите детето и да го очакват. Освен това, помещението е с определен капацитет и ако децата са много за определени часове се разпределят така, че да няма струпване в детския кът.

Трябва ли да купувам специални обувки на моето дете, за да се забавлява в детския кът с аниматорите?

Не, не е необходимо. Достатъчно е когато влезе в помещението, детето да бъде обуто с чисти чорапки и ще може спокойно да се забавлява с останалите деца.

Само през зимата ли мога да се възползваме от услугата детска анимация?

Детският кът в нашия хотел работи целогодишно и анимацията за деца се предлага целогодишно. Детският клуб се организира само през зимата (от декември до март).