Домашни любимци в апартхотел Лъки Банско

От апартхотел Лъки Банско вярваме, че цялото семейство, включително и четирикраките любимци имат право да отпочиват качествено и заедно със своите хора.

Ако търсите почивка в хотел с домашни любимци, за нас е удоволствие и чест да ви посрещнем заедно с вашите любимци на територията на нашия семеен хотел.

Aparthotel Lucky Bansko

Условия за престой с домашни любимци в Лъки Банско

За да сте наясно каква е процедурата за престой в СПА хотел с домашни любимци в Банско е добре, преди да направите резервацията си, да се запознаете с политиката ни за настаняване на домашни любимци.

Какви любимци са добре дошли в нашия хотел?

С удоволствие приемаме за настаняване домашни любимци, които отговарят на следните условия:

 • Отговарят на критериите за тегло: На територията на апартхотел Лъки Банско се приемат за настаняване породи домашни любимци с тегло до 40 килограма.
 • Имат спокоен нрав и са обучени: Едно от задължителните ни изисквания е домашните любимци да са възпитани и обучени добре и да не представляват опасност за останалите гости в хотела.

При неспазване на тези правила хотелът си запазва правото да прекрати преждевременно престоя на гостите с неустойка за причинените неудобства и вреди.

Как и кога се организира посещението на любимеца в СПА хотел Лъки Банско?

Ако вашият домашен любимец отговаря на горните условия, то при организирането вашата почивка с домашен любимец трябва да вземете под внимание няколко неща:

 • За престой на домашен любимец на рецепцията се депозира възвръщаем депозит в размер на 100,00 лв.
 • Депозитът се изисква от вас за покриване на евентуално нанесени щети. Ако такива няма до края на престоя ви в хотела, то депозитът ви се възстановява.
 • За настаняване в СПА хотели с домашни любимци се заплаща такса „Дезинфекция“ в зависимост от теглото, големината и броя на любимците, но на не повече от 2 любимеца.

За да бъдат допуснати животните на територията на хотела, като техен собственик, вие трябва да представите всички необходими документи за тяхната регистрация и имунизация.

Процедури и допълнителни условия

Всички гости, резервирали почивка в хотел с домашни любимци се настаняват за по-голямо удобство на първия етаж на хотела.

Хотелът си запазва правото да налага такси в различен размер на собствениците на любимци, ако същите са нанесли имуществени щети на мястото на настаняване.

Pets - dog

Хигиена и безопасност в хотела

По време на престоя ви с домашния любимец трябва да се съобразите и с някои правила за хигиена и безопасност, включително:

 • При настаняване гостите с четириноги любимци трябва да се свържат с отдел „Хотелско домакинство“, за да организират осигуряването на подходящо и удобно за двете страни време за почистване на стаята.
 • Домашни любимци не се допускат в ресторантите на апартхотела, в СПА центъра, във вътрешния и външния басейн и в детския кът.
 • По време на престоя, при влизане и излизане от хотела, както и при пребиваване в общите части, домашните любимци трябва да са каишка и на повод, а по-едрите породи – с намордник.

Хотелът осигурява безплатно – еднократно, при посрещане – постелка, 2 купички за храна и вода, пакет с хигиенни пликчета и кокалче.

Pets - dog

Как се гарантира комфорта на всички гости в хотела?

От апартхотел Лъки Банско държим да осигурим на всички свои гости спокойна, уютна и напълно безопасна обстановка. Затова следваме стриктна политика за гарантиране на комфорта на всеки един наш гост, без значение дали е на почивка в хотела с домашен любимец или не.

В тази връзка, за да гарантираме удобството и комфорта на всички гости на територията на апартхотел Лъки Банско, ние сме въвели следните правила:

 • Силно препоръчително е домашните любимци да не бъдат оставяни без надзор и без повод.
 • В случай, че четириногият ви приятел е оставен дълго сам и смущава останалите гости на хотела с лаене или скимтене, ще бъдете помолени да прекратите тези смущения своевременно.
 • Като собственик на домашен любимец, вие сте отговорни за всички имуществени вреди и/или телесни повреди, причинени от четириногия ви приятел на хотела или на други гости.

В случай на някакви нанесени щети на територията на хотела, дължите обезщетение в пълен размер.

Pets - dog

От апартхотел Лъки Банско се гордеем, че сме сред малкото СПА хотели в България, които приемат и посрещат като скъпи гости различни породи домашни любимци.

Имате ли домашен любимец, с който не искате да се разделяте дори и за няколко дни, не забравяйте, че вашите четирикраки приятели са винаги добре дошли при нас.

Често задавани въпроси

Задължително е да представим паспорт на домашните любимци?

Да. Всеки един домашен любимец, който пребивава на територията на нашия хотел, трябва да притежава както паспорт, както и да има всички необходими имунизации.

Ще си получа ли депозита обратно при заминаване?

Ако по време на почивката в хотела с домашни любимци няма инциденти и нанесени от тях щети, депозитът ви се връща.

Задължително ли е да бъдем настанени на първия етаж?

Политиката на хотел Лъки Банско изисква настаняването на гости с домашни любимци да бъде на етаж първи. Това се прави за ваше и на домашния ви любимец удобство.