Конна езда в Банско

Търсите перфектното място за релакс, което да предлага и разнообразни развлечения и активности на открито, включително и конна езда?

Апартхотел Лъки Банско може да ви предложи всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на пълноценна почивка в планината.

Ние можем да ви предложим от всичко по много – от изискана обстановка и професионално обслужване, до различни СПА процедури и разнообразни активности, една от най-популярните, сред които е именно конната езда.

Horse riding

Локации, условия и съоръжения за конна езда в Банско

Като гости на апартхотел Лъки Банско можете да се възползвате от допълнителни услуги, които предлагаме, сред които е и конната езда.

От хотела работим в партньорство с някои от най-добрите конни бази в района на Разлог и Банско и можем да ви съдействаме да реализирате мечтата си за езда сред природата.

Конна база Периволас

Ако желаете да се насладите на красивата природа на Пирин планина яхнали кон, конна база Периволас е мястото, на което мечтите ви могат да станат реалност.

Разположена край село Бачево, само на 6 км от Разлог и на 12 км от Банско, конната база предлага както разходки с коне с водач в планината, така и обучения на манеж за начинаещи и за опитни ездачи.

Освен конна езда в района на базата, докато сте гости на Периволас можете да хапнете нещо вкусно, да отморите на чист въздух, да стреляте с лък или играете някоя друга забавна игра със семейството или колегите си на открито.

Ако сте с децата, докато вие отпочивате или вземате индивидуален урок по езда, малките могат да се забавляват на откритата детска площадка. Тя се намира на територията на конната база.В конната база има малък зоокът, който е голяма атракция за малките гости.

Атракционен парк “Не се отказвай”

Ако почивката ви в апартхотел Лъки Банско е семейна и искате да изненадате децата си наистина приятно, като съчетаете конната езда с други забавни активности на открито, атракционен парк “Не се отказвай” в близост до Добринище е точното място.

Атракционният парк работи целогодишно, а атракциите, от които можете да се възползвате са много и разнообразни.

Тук, освен уроци по конна езда, можете да яздите индивидуално или в група, която се води от квалифициран инструктор от конна база “Онгъл”, която е част от атракционния парк.

След конната езда можете да спуснете с въжен тролей, да се пробвате в катерене по алпийска стена, да се разходите с АТВ или да наемете планински велосипеди и да се впуснете в опознаване на горските пътеки в планината.

За децата са предвидени специални детски атракции като детски тролей, въжен парк и много други забавления.

Начин на записване и организация

Ако сте гости на апартхотел Лъки Банско и решите да посетите някоя от конните бази в района, единственото, което трябва да направите е да заявите желанието си на рецепцията на хотела и да оставите всичко останало на нас.

Ние ще се свържем с избраната конна база, за да уговорим както деня на посещението ви, така и услугите и атракциите, от които искате да се възползвате. В деня на посещението ви в конната база или атракционния парк можем да подсигурим и транспорт.

Условия за индивидуално участие, семейства и групи

Без значение дали искате да посетите конната база сами, със семейството си или сте с по-голяма група приятели или колеги, от Лъки Банско ще ви съдействаме да се насладите на конната езда сред природата.

Ние ще ви предложим транспорт до и от конната база, на която сте се спрели.

Horse riding

Услуги от хотел Лъки Банско

В апартхотел Лъки Банско предлагаме настаняване в луксозни студиа и апартаменти, безупречно обслужване и пълен релакс в един от най-модерните СПА центрове в Банско, но и разнообразни услуги и активности на открито, извън хотела.

Като наши гости можете да се насладите на редица активности и забавления, сред които:

  • Посещение в резервата на Танцуващите мечки в Белица;
  • Еднодневни екскурзии до близки до Банско градове и забележителности;
  • Организиране на пикник на открито;
  • Стрелба с лък;
  • Тиймбилдинг игри;
  • Пейнтбол и много други.

В зависимост от желанията и интересите ви, можем да ви съдействаме при посещение на голф игрище, за разходки в планината и близките градове или да ви насочим към най-популярните места за скално катерене в района.

Ако сте любители на планинското колоездене, предлагаме велосипеди под наем. След предварителна заявка можете да се възползвате от услугите на професионален водач, който да ви покаже най-живописните веломаршрути в планината.

Често задавани въпроси

Мога ли да включа посещение на конна база в тиймбилдинга, който искам да организирате?

В тиймбилдингите, които организираме от апартхотел Лъки Банско, можем да включим конна езда.

Мога ли да посетя самостоятелно конната база или атракционния парк “Не се предавай”?

Разбира се. Това, което трябва да направите е ни информирате за желанието си и ние ще ви съдействаме с контакт и транспорт до атракционния парк, ако желаете.

Мога ли да се възползвам от повече услуги?

Като гости на хотела може да се забавлявате както желаете. Няма никакви ограничения за активностите, в които искате да се включите. Освен конна езда, Банско е отлично място за всякакви видове релакс и приключения сред приордата.