Пакети и оферти в хотел Лъки Банско СПА & Релакс

Изберете някоя от специални оферти на апарт хотел Лъки Банско & СПА!

Една от основните цели на хотел Лъки Банско е да ви осигури максимален комфорт и незабравими преживявания. Ние искаме да се чувствате добре и да се връщате отново, за да прекарате поредната вълнуваща почивка в нашия хотел.

Проверете условията и цените на най-добрите хотели Банско – ние ще ви предложим много повече. Уверени сме също, че сме най-добрите.

Семейна ваканция с вечери (03.04-30.11.2017г.)

Бонус вечери, включени в пакета

Вътрешни БИО басейни с температура на водата 33°С, солен басейн за деца и възрастни със соли от мъртво море, зона за релакс, свободна за ползване от 8,00 – 21,00 ч.;

Детски кът (8:00 – 22:00 ч.) с многобройни игри. Открита детска площадка с люлки и пързалки, където децата Ви ще могат да се забавляват с любимите си игри и още много.

повече»

Аква Ваканция

Безплатен вход в Аква комплекса за двама, с ползване на шезлонг/ ВИП шарта, чадър, кърпа и вода. Атракции за децата.

Вкусна италианска кухня в ресторант „Леонардо“. Домашно приготвен сладолед и лакомства за най-малките.

повече»

Джаз фестивал (04-12.08.2017)

Специален гост на хотела – Тома Спространов,  който ще представи историческите корени на джаза по време на Джаз Фест Банско 2017.

Транспорт до площада на град Банско, където ще бъде разположена основната сцена на Джаз феста.

20% лятна отстъпка от цените на процедурите и терапии в СПА центъра.

повече»

Аюрведа Клиник Лъки Банско 2017

Първият по рода си индийски център, създаден и функциониращ в България, който комбинира лечение по системата Аюрведа с цялостно пречистване на организма, разкрасяващ и подмладяващ ефект според нейните два метода – Пурвакарма и Панчакарма.

Аюрведа е една от най-древните науки за здравето и се практикува от над 5,000 години.

повече»

Голф

 
Настаняване, богата закуска и вечеря.

Вътрешни БИО басейни с температура на водата 33°С, солен басейн за деца и възрастни със соли от мъртво море, зона за релакс, свободна за ползване от 8,00 – 21,00 ч.;

Зоната за релакс е изграден от хималайска сол, което е със силен терапевтичен ефект при респираторни, кожни и психически заболявания;
 

повече»