Пакети и оферти в хотел Лъки Банско СПА & Релакс

Изберете някоя от специалните оферти на петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс!

Една от основните цели на хотел Лъки Банско 5* е да ви осигури максимален комфорт и незабравими преживявания. Ние искаме да се чувствате добре и да се връщате отново, за да прекарате поредната вълнуваща почивка в нашия хотел.

Проверете условията и цените на най-добрите хотели в Банско – ние ще ви предложим много повече. Уверени сме също, че сме най-добрите.

Уважаеми гости,

Информираме Ви, че в периода 28.08.-7.09.2017 г., включително, апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс няма да работи.

Отдел „Резервации“ ще отговаря на телефонни позвънявания от 9:00 ч. до 18:00 ч. всеки ден, без неделя.Можете да ни пишете на имейл без времево ограничение.

Причината за краткосрочното, 10-дневно затваряне на комплекса са довършителните дейности във връзка с откриването на нов ресторант „Фондю“.

От Мениджърския екип на хотела

Аква Ваканция

Безплатен вход в Аква комплекса за двама, с ползване на шезлонг/ ВИП шарта, чадър, кърпа и вода. Атракции за децата.

Вкусна италианска кухня в ресторант „Леонардо“. Домашно приготвен сладолед и лакомства за най-малките.

повече»

Голф

Настаняване, богата закуска и вечеря.

Вътрешни БИО басейни с температура на водата 33°С, солен басейн за деца и възрастни със соли от мъртво море, зона за релакс, свободна за ползване от 8:00 – 21:00 ч.

повече»

Аюрведа Клиник Лъки Банско 2017

Първият по рода си индийски център, създаден и функциониращ в България, който комбинира лечение по системата Аюрведа с цялостно пречистване на организма, разкрасяващ и подмладяващ ефект според нейните два метода – Пурвакарма и Панчакарма.

повече»

Студентски празник (08.12.2017)

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс ще се погрижи за Вашия незабравим студентски празник със страхотна оферта и празнична вечеря в ресторант „Леонардо“!

повече»
1 2