Коли под наем в Банско

В апартхотел Лъки Банско можем да ви предложим не само луксозна обстановка, отлично обслужване и много забавления, но и да ви съдействаме, ако решите да наемете кола под наем в Банско.

Трансфери от и до Лъки Банско

Ние можем да ви съдействаме за трансфери както от столицата на България и летище София до апартхотел Лъки Банско, така и от хотела до град София и съответно от летището.

За да се възползвате от предлаганата от нашия хотел трансферна услуга единственото, което трябва да направите, е да ни се обадите и заявите желанието си.

Нашият екип ще организира трансфера съвместно с транспортната компания, с която работим в тясно сътрудничество.

Rent a car

Коли под наем

От Лъки Банско можем да ви помогнем и ако желаете да наемете кола под наем в Банско.

Партньорски фирми

Ние работим с една от най-добрите лицензирани компании за рент а кар Банско, която разполага с голям автопарк.

Можем да ви предложим голям избор от автомобили под наем от различен клас, сред които да избирате.

Условия

За да наемете кола под наем от апартхотел Лъки Банско първо трябва да заявите желанието си, след което да изберете съответната партньорска оферта.

Колите, между които можете да избирате, включват:

  • Коли икономичен клас;
  • Луксозни седан автоматик;
  • Минивани;
  • Микробус;
  • Бусове или автобуси.

Следващата стъпка е да посочите дата, на която искате да наемете превозното средство, както и дата на връщане. Ще е необходима информация за адрес и място на наемане, място на връщане и дали желаете доставката на rent-a-car да е с шофьор или без шофьор.

Цени

Цените на колите, които можете да наемете, докато сте в най-добрия ски курорт в България, варират в зависимост от няколко фактора. Това са периодът на наемане, класът на автомобила и дали желаете да се възползвате от допълнителни екстри.

За да получите подробна информация за цените на конкретен модел кола под наем е добре да се обърнете към служителите от отдел “Рецепция” на хотел Лъки Банско.

Процес

Стъпките, които трябва да предприемете, са следните:

  • Заявявате желанието си за трансфер към служителите от “Резервации” или към “Рецепция” за наемане на коли под наем Банско.
  • Избирате клас и тип автомобил.
  • Посочвате дата на наемане и дата на връщане.
  • Посочвате място на вземане (от адрес, от офис или друго) и място на връщане.
Rent a car

Съдействие от екипа на апартхотел Лъки Банско

Като един от най-добрите хотели в Банско, ние държим да се чувствате възможно най-удобно и комфортно, докато сте гости на града и нашия хотел.

Затова ако решите, че имате нужда от трансфер от и до Лъки Банско или пък искате да се възползвате от наем на кола, с която да достигате бързо и безопасно до определена точка, от апартхотел Лъки Банско с радост ще ви съдействаме.

От вас се иска единствено да заявите желанието и изискванията си на нашия екип и ние ще се погрижим за организацията и детайлите при наемането на коли в Банско.

Често задавани въпроси

Как да поискам трансфер от и до Лъки Банско?

Достатъчно е да ни се обадите на телефон +359 897 111 222 и да ни споделите изискванията си.

Мога ли да взема колата под наем от едно място, а да я върна на друго?

Преди наемането на автомобила трябва да посочите мястото на вземане и мястото на връщане, което може да бъде различно от мястото, от което сте взели превозното средство.

Мога ли да избирам какъв автомобил искам да използвам под наем?

От апартхотел Лъки Банско ползваме услугите на сертифицирана транспортна фирма, която предлага автомобили от всички класове, сред които можете да избирате.