Рождени дни и частни партита в апартхотел Лъки Банско

Търсите перфектното място, на което да отпразнувате вашето специално събитие? Или подготвяте парти изненада за любим човек и държите то да включва хубава храна, професионално обслужване, музика и много забавления?

Ако обичате луксозната обстановка, безупречното обслужване и искате да подарите на гостите си незабравим спомен, апарт хотел Лъки Банско е идеалното място за провеждането на вашето частно или фирмено събитие.

Parties

Какво може да ви предложи апартхотел Лъки Банско?

Какъвто и да е поводът за празнуване, ние можем да ви предложим изключително голямо разнообразие от възможности за организиране на вашето специално събитие.

От фирмени и частни партита, до отбелязване на детски рожден ден в Банско, юбилей, годеж или друго важно за вас събитие – от Лъки Банско сме насреща, за да направим вашия празник наистина неповторим.

И всичко това в луксозна обстановка и сред невероятно красивата природа на Пирин планина.

Ресторанти в различни стилове за всеки повод

Апартхотел Лъки Банско, освен за спокойни почивки сред красива природа, е много подходящ и за организиране и провеждане на фирмени, детски и частни партита.

Нашият хотел разполага с 3 ресторанта в различен стил и няколко самостоятелни зали, подходящи за провеждане на частни партита, рождени дни, кръщенета, годежи, детски рожден ден и други. Вижте повече за ресторантите ни: Ле Бистро, Леонардо, Фондю.

Вкусна храна и напитки за вашите гости

Храната е в центъра на всяко специално събитие, а ние с гордост можем да заявим, че можем да предложим на вас и вашите гости разнообразно меню както в класически вариант, така и от модерната или регионалната банска кухня.

Към храната предполагаме изключителен избор от подбрани напитки, български или международно наложени брандове за вина и високоалкохолни напитки.

Перфектна организация на събитията

За да осигурим максимален комфорт и удовлетвореност, професионален екип от хотела провежда предварителни разговори с гостите и уточнява всеки детайл и желание.

Ние ще обсъдим с вас настаняването, храната, напитките, типа украса, музикално-артистичните изненади, начина на подреждане на залите според типа събитие и други.

Специално за отбелязване на детски рожден ден в Банско, нашият екип съгласува с вас както менюто, така и броя на децата, любимите им игри, които да бъдат включени по време на празненството и броя аниматори, които ще забавляват малките.

Birthdays and kids parties

Безупречно обслужване и индивидуална грижа

От апартхотел Лъки Банско разполагаме с отлично обучен и опитен екип, който не само ще направи цялото планиране на вашия празник, но и ще има грижата за всеки малък детайл.

В деня на отбелязването на повода, професионалният екип на хотела ще посрещне гостите ви и ще направи всичко възможно, за да премине събитието точно както е планирано.

Нашата цел е да надминем очакванията ви и да гарантираме, че всички детайли са точно както трябва – от декора и подреждането на масите, до десерта и музикалното оформление на празненството.

През цялото време, докато вие и вашите гости празнувате, екипът ни ще бъде дискретно, но неотлъчно до вас, за да се погрижи индивидуално за нуждите на всеки гост.

Parties

Луксозна обстановка

Хотелът разполага със 115 студия и апартаменти, обзаведени комфортно и стилно, за да осигурят домашен уют на гостите.

Не е за подценяване и факта, че апартхотел Лъки Банско е разположен на тихо и спокойно място, само на 600 м. от центъра на старо Банско.

Често задавани въпроси

За какви събития за подходящи ресторантите на Лъки Банско?

Основният ресторант на нашия хотел Ле Бистро разполага с капацитет от 130 души за обяд и вечеря. Той е ресторантът с най-голям капацитет и е много подходящ за провеждане на частни и фирмени партита, сватби или отбелязване на годишнини.

Ресторант Леонардо е нашият италиански ресторант, разположен до басейна на открито. Той е с капацитет от 60 души е предпочитан от гостите ни за празнуване на по-малки събития като рождени дни, юбилеи, годишнини, годежи и други частни празненства.

Ресторант Фондю е първият в България алпийски ресторант, в който вие и вашите гости можете да опитате автентична френска и швейцарска алпийска кухня. Той работи само през зимния ски сезон и е с капацитет до 50 човека. Изключително подходящ е за семейни събития като рожден и имен ден, кръщенета, юбилеи и други.

Залите в хотела са с различен капацитет и са подходящи за детски рожден ден, частни и фирмени партита, годежи, балове и други.

Можете ли да организирате детски рожден ден в Банско за детето ми?

Услугата е достъпна не само за гости на хотела.

Ако имате желание да го организирате при нас, с удоволствие ще се включим в обсъждането на програмата за партито и желаната от вас почерпка за поканените деца и родители на детското празненство.

Достатъчно е да се свържете с нашия екип и заедно да изберем зала, детското меню, темата на детското парти и вкуса и темата на тортата. Всичко останало – от подготовката до организацията и изпълнението – е наша грижа.

Как да резервирам ресторант или зала за рожден ден или частни партита?

Резервация можете да направите като като се свържете с нас на телефон +359 879 111 222, така и чрез имейл. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.