40 cm Снежна покривка

Меню

Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Вижте на какъв разкош може да се насладите през зимата!

Луксозна спалня | Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

Това важи и за семейна почивка на семейства с малки деца  – хотелът предлага от професионално почасово гледане на деца от 3 до 6 години, до проходилки, столчета, биберони, гърнета, храни, памперси и т.н. Комфортът, улесненията и удобствата  в този луксозен хотел в Банско са „за отскок“ към незабравимата, изпълнена със забавления и радостни емоции ски ваканция, която предлага Лъки Банско. За която – естествено, далеч не е нужно да сте професионални скиори – те добре знаят мястото, често са там и няма защо да им се разказва.

Тук говорим за ваканция, която е за забавление и чудесни спомени на всички, които са отишли – семейства, приятелски компании, колеги от фирмата. Особено за децата – освен всичко друго, тук на воля ще се радват на игри, които напоследък малко пропускат – снежни човеци, снежни крепости, бой със снежни топки, разходки сред тази невероятна бала приказка, която е Пирин планина през зимата.
А за ски почивка  хотелът при необходимост може да осигури екипировка, обучение от професионални инструктори, безплатен транспорт до лифтовете, ВИП и стандартни ски карти, и др.

Има ски писти за и начинаещи, и „понапреднали“ и за напреднали. При всички варианти вдигането на адреналина и приятните изживявания за гарантирани. За оборудването и безопасността на пистите едва ли трябва да се обяснява – няма начин да не сте чували, че Банско е международно известен зимен курорт, условията там са признати и от Международната ски федерация, според която 90 % от пистите стават за професионални състезания. А наскоро „Файненшъл таймс“ посочи, че най-добрият планински курорт в Източна Европа е точно Банско!

Луксозен ресторант | Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

И всичко това – на лесно достъпно за кола място: на 160 километра от София, от които 120 километра са магистрали.

Ако ви трябват още подробности за Апарт хотел Лъки Банско – първо, изборът ви за настаняване там ще е голям – 115 студиа и апартаменти – просторни и модерно обзаведени по всички международни стандарти за хотел пет звезди. Каквото и да изберете, ще имате кухненски бокс, който ще ви се прииска да имате вкъщи – от кафе машината Lavazza, през керамичните котлони, хладилника, микровълновата печка, до приборите и съдовете. Същото важи и за баните – те са даже с телефон и система за . Естествено, има и телевизия, безплатни филмови канали, безжичен интернет и пр. – всичко, на което сте свикнали и може да ви се прииска.

А като споменахме кухненските боксове – те, разбира се, са „за всеки случай“, ако искате да ги ползвате.  Иначе петзвезден хотел Лъки Банско предлага страхотни кулинарни шедьоври в ресторанта си Ле Бистро, както и истинска италианска кухня в ресторант Леонардо, който е към аква комплекса на хотела. Можем да добавим пълната шумоизолация на жилищните помещения, билярда в лоби бара, компютърната стая за децата над пет години, изцяло оборудваните две компютърни зони за по-големите деца.

Има и още нещо съществено – ред предложения и отстъпки в цените, безплатни услуги, безплатни настанявания на непълнолетни деца, които можете да разгледате в предлаганите оферти.

Не се колебайте – зимната ваканция идва, резервирайте места в Апарт хотел Лъки Банско!