Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Вашата зимна почивка е тук!

Прекрасна хотелска фасада | Апарт хотел Лъки Банско

Ще си починете и ще се заредите с енергия, и вдъхновение сред 5-звезден лукс, удобства, уют, спокойствие, с многобройни възможности за забавления по Ваш избор.

В този луксозен хотел в Банско има игри и развлечения и за цялото семейство, и за „самостоятелните“ тийнейджъри, и за по-малките деца. Родителите ще получат многобройни улеснения, за да са спокойни, за да се отдадат на пълен релакс, а децата да се забавляват и да са доволни.

Предвидени са варианти и за семейства със съвсем малки деца – предлагат се дори аксесоари и храна за бебета, проходилки, колички, столчета. При по-големи семейства има безплатно настаняване на деца до 18 години.

За условията в Апарт хотел Лъки Банско & СПА красноречиво говори най-скорошната оценка на гостите, посетили хотела. Тази година за пореден път Лъки Банско спечели изключително престижната награда „Избор на пътуващите“ от най-голямата социална медия в света в областта на туристическата индустрия – ТрипАдвайзор.

5 звезден лукс | Апарт хотел Лъки Банско

В класацията гости, реално ползвали услугите на хотела, им дават оценка, като Лъки Банско & СПА масово е посочен като любим хотел с най-високо качество на услугите. Това отличие притежават само един процент от хотелите в света.

За приключенията и емоциите на пистите в Банско хотелът урежда всичко, за вас остава да се чувствате олимпийци и да се забавлявате. Разбира се, не е нужно да сте ски състезатели, макар че курортът е пълен с напреднали и дори с професионални скиори.

Семейната ски почивка, която предлага апарт хотел Лъки Банско & СПА, цели забавление за всички.

При необходимост, има възможност за ски учители и оборудване; хотелът осигурява редовен безплатен транспорт до първата станция на лифта, а в събота и неделя – директно до пистите; има ски гардероб, на рецепцията се предлагат ски карти, за да избегнете опашките на лифта.

Предложенията на този хотел в Банско включват и ред безплатни услуги в хотела. Сред тях са фитнес, ползването на био басейни за деца и възрастни, джакузи, сауна, парна баня, ледена стая и др.

Естествено, в целия хотел има безжичен интернет. За по-големите деца са двете изцяло оборудвани компютърни зони, електронни автомати и компютърни игри, а за малките от 3 до 6 години е богато оборудваният детски кът с детегледачки. През зимния сезон той работи от 9 до 22 часа.

Много емоции за цялото семейство предлагат двете ескейп стаи – Египетска и Хакер. На електронните маси има над 40 игри, с които също може да се забавлява цялото семейство. Сред тях са например „Не се сърди човече“, „Белот“ и т.н.

За  лукса и удобствата, при които ще бъдете настанени, вече стана дума – те са по водещите международни стандарти за хотел пет звезди и това се оценява от гостите. Все пак ще споменем, че ще можете да избирате между студиа и апартаменти с телевизия, интернет, телефон, супермодерни бани, напълно обзаведени кухненски боксове.

Плюс два луксозни ресторанта, лоби бар, подземен паркинг. И така: задръстени улици и пируети по заледени тротоари… или свежи, радостни и релаксирани с апарт хотел Лъки Банско & СПА? Вие избирате.

https://luckybansko.bg/apart-hotel-lucky-bansko