​Подарете си прекрасни изживявания в Банско!

Стилен ресторант в стилен хотел | Апарт хотел Лъки Банско

Така че е добре да си вземете някой и друг ден от отпуската, за да се насладите на прекрасните изживявания в хотел пет звезди Лъки Банско & СПА. Още повече, че има оферта и да наемете дългосрочно жилище.

За настаняването в този хотел в Банско ще имате избор между различни апартаменти и студиа. Всички те са луксозни, обзавеждането е модерно, съобразено с водещите стандарти в хотелиерството на международно ниво.

Естествено, ще имате безплатен интернет и телевизия – 54 канала, включително и филмови, телефон, предлага се и рум сервиз.

Луксозни студиа и апартаменти | Апарт хотел Лъки Банско

Отделно студиата и апартаментите имат и кухненски боксове, оборудвани с всичко необходимо за една модерна кухня: от  керамичния котлон,  микровълновата и тостера, през  хладилника и кафе машината, до кухненските съдове и прибори.

Баните също са суперлуксозни – даже с телефон и система за SOS, и също имат всичко необходимо – от козметиката до комплекта кърпи и халати. За колата ви има подземен паркинг и места пред хотела.

С това екстрите за престоя ви в петзвезден хотел Лъки Банско не свършват, има още много като допълнение за пълноценна почивка и релакс. Можете да се възползвате и от процедурите и терапиите в новия SPA център на хотела. Центърът отвори врати на 20 декември миналата година и в много отношения е уникален за България.

Водното СПА легло с множество приятни процедури и терапии например е внесено от Италия, направено е специално за СПА центъра на Лъки Банско и е първото у нас. Има и специална терапевтична вана от най-ново поколение, която комбинира различни процедури и също е уникална за България, а тези вани са само 20 по целия свят.

Както виждате, човек може да изкара чудесно, даже без да излиза от този планински хотел. Не може обаче да не споменем и за изкушаващото предложение за ски емоции на пистите в Банско: вариантите са и за напреднали, и за начинаещи – може да се вземат уроци, оборудване, има ски гардероб, редовен транспорт до лифта или директно на пистите, и т.н.

И – разбира се, романтична вечеря! И тук имате възможност за избор – в случая между двата луксозни ресторанта Леонардо и Ле Бистро. Леонардо е италиански, като целогодишно предлага и Средиземноморска кухня, Ле Бистро е известен с  подбраните си гозби от българската национална кухня, както и с интернационални ястия.

И още нещо. Семействата с деца да не се чувстват пренебрегнати – нима семействата с деца не могат да си позволят романтични изживявания? Така че – и те да се чувстват поканени, и също да резервират в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс!