40 cm Снежна покривка

Меню

Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Най-добрият спа хотел в Банско

Кой е най-добрият начин да релаксирате? Едното условие е да намерите най-добрият спа хотел в Банско, където да го направите.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Спа хотел почивка

Горещо ви препоръчваме апарт хотел Лъки Банско, известен още като най-добрият спа хотел в Банско. Предлага всичко необходимо, за да се отпуснете и да изживеете перфектната ваканция.

Луксозен, със закрит басейн с температура на водата 30 градуса, в който да плувате на воля без да усещате студ, затоплящи се шезлонги, джакузи, хидроджет, сауни, парна баня, солариум, добре оборудван фитнес и разнообразие на процедури под грижата на нашите професионалисти. Какво повече да иска човек? Вашето перфектно спа изживяване е гарантирано, ако следвате и някои от нашите съвети, за да се възползвате максимално от насладата, която може да усетите, докато сте на СПА.

Да се поглезим, да се погрижим за себе си и да оставим стреса зад гърба си понякога е точно това, от което имаме нужда. А съществува ли идеалният начин, за да презаредим?

Намирането на точното физическо и психическо равновесие, за да се потопите в измерение на пълна релаксация е от съществено значение, за да не се откажете от някои от предимствата, които една почивка в SPA хотел може да подари на тялото ви, но и на духа ви. Това e дълбоко субективен момент: всеки човек има различни нужди, за да открие своето измерение, където да се чувства перфектно. Професионалистите от Лъки Банско ще ви помогнат и да изберете най-подходящите и добри терапии за вас, така че от към обслужване не се притеснявайте.

Невинаги, обаче, дори да сме на райско място, сме в състояние да се откъснем напълно от ежедневието и от задачите: отговорности, задължения, ангажименти и срокове, готови винаги да държат съзнанието ни на друго място, наситено със стрес и натоварено с напрягащи мисли.

Затова ще ви дадем тези прости съвети, за да се опитате (и да успеете) да се отпуснете напълно.

Концентрирайте се върху себе си.

Бъдете център на вашите мисли, вашите чувства и емоции.

Никога не изпускайте от поглед вашите емоции и желанието ви да преоткриете себе си. И, поне веднъж, не поставяйте нуждите на другите пред собствените си: тези дни в Спа хотел Лъки Банско са ценен дар, който вие ​​трябва да си подарите, само за вас. И да му се насладите!

Слушайте себе си.

Научете как да слушате съобщенията, които тялото ни изпраща постоянно, предупредителни сигнали, както и тези на удовлетворение; нашето тяло е перфектна машина, която реагира безотказно на всеки външен стимул, изпращайки ни много специфични и точни сигнали; единственото нещо, което трябва да правим е да знаем как да ги тълкуваме, но и да спрем за малко и да ги чуем и послушаме. А тялото определено има нужда от почивка, от пълен релакс, което едно спа изживяване е готово да му даде.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Басейн снимка

Подарете си и някое“прегрешение“, вкусотии от които иначе се лишавате.

Тук сте заради вас, само заради вас

Бъдете благосклонни и гъвкави със себе си: настройте алармата си за час по-късно или я изключете, позволете си обилна закуска (на спокойствие, а не обичайното бързо кафе в движение). Насладете се на вкусове и аромати, с всички необходими условия на спокойствие и не се отказвайте от нищо. Чувствайте се владетели на собствения си малък и лъчезарен свят, от които спокойствието и глезотиите са неизменна част.

Освен това, служителите на апарт хотел Лъки Банско са толкова любезни и отзивчиви, че ще бъдат на ваше разположение за всяко ваше искане и запитване.

Подарете си мечтаната почивка в най-добрият спа хотел в Банско! А веднъж „стъпите ли в рая”… ясно е, че ще се върнете за още.