Блог

Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax | Почивка с басейн

Сигурно вече обсъждате лятната си почивка. Не бързайте обаче да мислите непременно за море. У нас има планински курорти, в които може да изкарате като на луксозен плаж. Плюс всички възможности за развлечения и емоции – например атрактивен лов, екстремни спортове и т.н., които предлага планината. Плюс – разбира се, настаняване в 5-звезден лукс и […]

повече»
Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс |Снимка на Студио Лукс

Ако уреждате в последния момент лятната си почивка, знаете какво „тичане“ е и че не е сигурно на какво точно ще попаднете. Ако сте свикнали да залагате на удобното и сигурното, знаете, че вече е време да огледате кога и къде да си починете царски. Трябва да видите офертите на хотел Лъки Банско СПА & […]

повече»
Романтика и уют! | Апарт хотел Лъки Банско

Искате ли да зарадвате любимия човек? Трябва да е романтично, красиво, уютно… Не се колебайте повече – изберете апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. 

Обстановката в този луксозен хотел в Банско е толкова приятна с предлаганите удобства, екстри, улеснения, че ще ви се прииска да останете повечко.

повече»
Семеен комфорт | Апарт хотел Лъки Банско

Зимата не е само задръстени улици и пируети по заледени тротоари /Макар че, ако човек реши, може и така да я изкара/. Апарт хотел Лъки Банско & СПА Ви предлага свежа, изпълнена с радостни емоции ски ваканция за цялото семейство.

повече»

Мислите за ски почивка? Тогава не е колебайте, изберете хотела, обявен в края на 2016-а за "Планински хотел на Балканите"! Сред различните му оферти има и предложение за семейна ски ваканция с включени вечери.
 

повече»

Ако дори само веднъж сте били на СПА процедури, значи вече знаете – без тях почивката ви "куца", нито релаксът е пълен, нито удоволствието. Затова, ако говорим за пълноценна почивка, трябва да видите най-новия СПА център в Банско – той е в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.
 

повече»

Целият декември е весел месец. Старт на празненствата дават студентите – настоящи, бивши и – както се видя от Фейсбук, тук-там и вечни. След това идва Коледа, при което децата пощуряват от радост около подаръците. А като красив фойерверк накрая избухва Нова година!
 

повече»
Зима 2016 в Лъки Банско | Lucky Bansko SPA & Relax

Искате ли една приказна Коледа в планината? Сред безкрайната красота на зимата, потопени в удобства, уют, спокойствие и многобройни развлечения по ваш вкус? Изберете Коледа в Банско, вижте предложенията на апарт хотел “Лъки Банско”.

повече»
1 2 3