40 cm Снежна покривка

Меню

Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Пригответе се за вълшебни Новогодишни празници!

Зимна фасада на Лъки Банско | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax
Ако искате една вълшебна Новогодишна нощ, която „да е гвоздей“ за завършването на 2016-а и супер начало  на Новата 2017-а, вижте офертата на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Може да отидете семейно, с приятели или колеги – както пожелаете.

Специална програма ще ви завихри в Новогодишната нощ с магическо шоу, песни, танци, фолклор, а после следва дискотека до зори с изпълнения на всички ваши желания.

Всъщност предложението „Лъки Банско“ за Нова година в Банско не е само за Новогодишната нощ, а за чудесни празнични дни от 29 декември до 3 януари. Ще си починете сред комфорт и лукс, ще релаксирате, ще се отдадете на многобройни забавления и удоволствия.
Условията в този луксозен хотел в Банско са по всички международни стандарти за почивка и развлечения. А най-новото му международно отличие  е Планински хотел на Балканите за 2016-а.

Ще видите, че в този хотел в Банско всичко е съобразено с навиците ви, като се предлага в луксозна обстановка. За телевизията, интернета, каналите с филми, няма защо да се обяснява подробно – те са си задължителни. Като пример за модерност и лукс могат да се споменат баните и кухненските боксове.

Ски писта в Банско | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

Баните са снабдени дори с телефон и система за SOS, а  боксове са оборудвани с най-съвременна техника, че даже и с прибори. Просто трябва да изберете – студио или апартамент.

Отделно ще можете да ползвате фитнесцентър, басейн с температура а водата 30 градуса, сауна, джакузи, парна баня. Разбира се, помислено е и за децата, и за вашето спокойствие, ако отидете семейно – хем те „да вземат своето“, хем и вие да можете да обърнете внимание на себе си.

За най-малките се осигуряват дори храни, памперси, биберони, гърнета, проходилки, колички. За децата от 3 до 6 години има богато обзаведен детски кът с много играчки, осигурени са и професионални детегледачки. Има и компютърна стая, две компютърни зони за по-големите, две атрактивни пъзел стаи със загадки, над 40 електронни семейни игри.

Възможностите за развлечения при престоя ви за Новогодишните празници в този хотел пет звезди, не свършват до тук. Отсядайки в „Лъки Банско“, може да изкарате и ски ваканция, изпълнена с емоции. Хотелът предлага оборудване, ски-учител, безплатен транспорт до лифта и пистите, ски-карти, които може да вземете от рецепцията.

След тези чудесни дни на почивка и развлечения, идва Новогодишната нощ с още вдигане на адреналина. Тържеството на 31-и започва в 20 часа с богато, вкусно, разкошно меню.

Настроението ви допълнително ще вдигнат магиите на Ивокс, дует „Елан“, руското трио  „Ы“, танцовото шоу „Евразия”, автентичен местен фолклор. Певицата Кали  ще участва специално, а шоуто ще продължи до 4 сутринта с дисководещите.

И още една изненада – на 1 януари хотелът организира безплатен транспорт до Разлог и обратно, като ви дава възможност да се насладите на кукерския фестивал!

Между другото – побързайте, Новогодишните празници в „Лъки Банско“ са с резервации!