40 cm Снежна покривка

Меню

Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Направете си по-различна Коледа, изживейте я като приказка!

Искате ли една приказна Коледа в планината? Сред безкрайната красота на зимата, потопени в удобства, уют, спокойствие и многобройни развлечения по ваш вкус? Изберете Коледа в Банско, вижте предложенията на апарт хотел “Лъки Банско”.

Уют в ресторант Ле Бистро | Lucky Bansko SPA & Relax

Те са за дните от 23 до 28 декември, като може да изберете 3, 4, 5, 6 или 7 нощувки. Както е видно, не става дума само за празничната вечер, а за цяла Коледна ваканция. През цялото Коледно празненство ще сте освободени от всякакви грижи, включително по подготовката на празника, разчистване и подредба след него, или каквито и да е било други ангажименти и тревоги! В добавка има и някои намаления – например безплатно настаняване на дете на допълнително легло, или 50% намаление на куверта за празничната вечер за деца от 3 до 12-годишна възраст.

За самата празнична вечер на 25 декември също имате избор в престижния ресторант “Ле Бистро” на “Лъки Банско” или в банкетна зала на този луксозен хотел в Банско. Предлаганото меню е разнообразно, включва както български, така и интернационални ястия, с което ще можете да се насладите на истинско кулинарно приключение. Излишно е да се обяснява подробно, че обслужването тук е перфектно навсякъде – хотел пет звезди „Лъки Банско“ поддържа международно ниво по водещите стандарти и това е забелязано и у нас, и в чужбина.

Коледна ваканция 2016 | Lucky Bansko SPA & Relax

За престижа му в България е достатъчно да се каже, че две поредни години Българските общини го номинират за Най-добър хотел в Банско. За международната известност на „Лъки Банско“ пък говори това, че той е с най-висока оценка сред хотелите у нас, дадена от ТУИ, Великобритания – най-големият международен туроператор. Може да се спомене също, че хотелът е приет за член на Luxury Group, САЩ, лидер в директния достъп до водещите луксозни хотели!

На този фон вече се подразбира, че развлекателната програма в празничната Коледна вечер също е на високо професионално ниво и забавленията за всички са гарантирани.

Както споменахме обаче, не става дума само за една вечер, а за Коледна ваканция. При това – в Банско, посочен от „Файненшъл таймс“ за най-добрия ски курорт в Източна Европа! Естествено, хотелът дава възможност да се възползвате и от пистите: както за професионалисти, така и за начинаещи, или малко напреднали. Така че може да съчетаете празниците и със ски почивка.

Условията в самия хотел, както споменахме, са по водещите съвременни стандарти. Те гарантират лукс и комфорт – студиата и апартаментите, от които ще избирате за настаняването, са оборудвани с всичко необходимо, което би ви се приискало – от интернет и телевизия, през новия супермодерен СПА център, обособените компютърните зони, до… баните с телефон и SOS-система! В добавка, при настаняване по Коледен пакет, безплатно ще може да ползвате джакузи, сауна, парна баня, фитнес, басейн.

Вероятно си мислите какво се предлага за децата. Всичко, за да могат да се чувстват добре, а вие да сте спокойни и да можете да обърнете внимание на себе си. „Лъки Банско“ е хотел за семейна почивка и изцяло е съобразен с присъствието на деца – малки или по-големи. За най-малките се осигуряват гърнета, биберони, колички, проходилки. За малчуганите на възраст от три до шест години има детски кът с професионална грижа от детегледачка и аниматор за забавленията. За по-големите са компютърните зони с разнообразни игри. А за всички – уникалната Коледна ваканция!

Направете си по-различна Коледа, изживейте я като приказка! И се свържете сега с „Лъки Банско“, защото настаняването е с предварителни резервации!