Страхотно място – първата ни ски ваканция като двойка!

23.04.2014

Ние не можехме да повярваме колко е добър този хотел , ние го намерихме сравнително евтин през Thomson ски!

Персоналът на хотела са много приятелски  настроени и самия хотел е много чист. Стаите се почистваха два пъти на ден, с малка тераса отвън, телевизия (само няколко английски канали) и Aircon. Банята е с радиатор за кърпи , халати за баня и чехли – удобени за спа, както и l'occataine мини тоалетни принадлежности.

Хотелът предлага също шатъл на всеки половин час до и от хотела до  лифта / центъра на града, който е винаги на време!

Закуската също е много добъра, портокалов сок, сок от грейпфрут и вода постоянно на разположение, заедно с мляко, кафе и разнообразие от  Тwinning чай, има и 3 станции на храна:
1 – разнообразие от сирена, шунки, домати, целина и т.н.
2 – кисело мляко, праскови, конфитюр, мед, ядки и сушени плодове, кифлички и торти, банан поръсен с шоколад, бял и пълнозърнест хляб добри за сандвичи.
3 – шунка / бекон, разнообразие от колбаси, пържени яйца, бъркани яйца и твърдо сварени, боб, пържени филийки. (След като говори с други скиори на лифта, които останаха в съседните хотели нашата закуска звучеше много по-добре)

Спа центърът също изключително си струва парите, безлатени за гостите хотела – сауна, парни бани и басейна с джакузи, както и справедливи цени за спа процедури всички изпълнени с прекрасен персонал, който ще ви осигури кърпи за вашето посещение отворен 9-8

В хотела има безплатен Wi-Fi и безплатен достъп до компютри, популярни за децата, а също така има безплатен надзор на децата в детски кът. Също така билярдна зала с бар, отворен до 2 часа през нощта

Като цяло, аз не можех да препоръчвам този хотел допълнително, партньорът ми и аз наистина се насладихме на първата ни ски ваканция в Банско и въпреки по-продължителния трансфер от летището от колкото други ски курорти, след разговори с  инструктори и други туристи, Банско има най-добрите гаранции за сняг пмашините си за сняг! Невероятно местоположение и съоръжения!