Ресторантите са чудесни

19.07.2017

Двата ресторанта, които са към хотела, предлагат може би най-добрата кухня в Банско и не се налага да обикалята другаде из града. Спестява време и можете да се насладите пълноценно на почивката си.

повече»

Разпускане в жегите

12.07.2017

Апартхотелът е прекрасен за разпускане в жегите, а пейзажът към планината е незаменим. Доволни сме, даваме висока оценка за басейните.

повече»

Оценка на всичко

05.07.2017

Наистина оценявам всичко с 5 звезди, но хотелът ги заслужава до последната! Рецепция: 5 звезди Паркинг: 5 звезди Стая: 5 звезди Баня: 5 звезди СПА център: 5 звезди Рум сервиз: 5 звезди

повече»

Дойдохме пак!

21.06.2017

Тази година имахме опция да почиваме само 2 уикенда семейно и двата пъти избрахме Лъки Банско! Ако дойдем за трети път, пак ще е тук!

повече»

Страхотен кът за деца!

07.06.2017

Детският кът и изобщо всичко, което са се постарали да направят за децата ни в този апартхотел, е великолепно! Изброиха ни и множество опции за допълнителни грижи, както и че са подготвени дори за гледане на бебета, което говори допълнително за каква сериозна подготовка става въпрос! Нина Я.

повече»

Благодарим за гостоприемството

30.05.2017

Здравейте, БЛАГОДАРЯ на Вас и целия екип за перфектната организация, за професионализма, за гостоприемството и оказаното съдействие при провеждане на нашия абитуриентски бал. Желая Ви успех във всички начинания! Поздрави, Йоана Джорджева ПГ по облекло и стопанско управление гр, Дупница

повече»
1 2 3 8