Страхотен кът за деца!

07.06.2017

Детският кът и изобщо всичко, което са се постарали да направят за децата ни в този апартхотел, е великолепно! Изброиха ни и множество опции за допълнителни грижи, както и че са подготвени дори за гледане на бебета, което говори допълнително за каква сериозна подготовка става въпрос! Нина Я.

повече»

Благодарим за гостоприемството

30.05.2017

Здравейте, БЛАГОДАРЯ на Вас и целия екип за перфектната организация, за професионализма, за гостоприемството и оказаното съдействие при провеждане на нашия абитуриентски бал. Желая Ви успех във всички начинания! Поздрави, Йоана Джорджева ПГ по облекло и стопанско управление гр, Дупница

повече»

Мил и любезен персонал

03.05.2017

Благодарности от нас и другите две приятелски семейства, с които решихме да отседнем в чудесния ви хотел! Разполагате с много мил и любезен персонал. Ани Т.

повече»

Христос Воскресе!

20.04.2017

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! На прекрасните дами от офиса желая здраве, щастие и благополучие!

Прекарах чудесно, за което и вие имате принос. Хотелът е прекрасен, обслужването безупречно, а СПА центърът е върхът.Надявам се да имам възможност пак да го посетя!

Поздрави,
К. Станчева

повече»

Цялото семейство е доволно

01.04.2017

За мен един хотел е добър, когато от почивката жената и децата се върнат доволни, а аз дори съм отпочинал. Лъки Банско определено постига тези резултати.

повече»
1 2 3 7