Мил и любезен персонал

03.05.2017

Благодарности от нас и другите две приятелски семейства, с които решихме да отседнем в чудесния ви хотел! Разполагате с много мил и любезен персонал. Ани Т.

повече»

Христос Воскресе, бъдете щастливи!

20.04.2017

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! На прекрасните дами от офиса желая здраве, щастие и благополучие!

Прекарах чудесно, за което и вие имате принос. Хотелът е прекрасен, обслужването безупречно, а СПА центърът е върхът.Надявам се да имам възможност пак да го посетя!

Поздрави,
К. Станчева

повече»

Цялото семейство е доволно

01.04.2017

За мен един хотел е добър, когато от почивката жената и децата се върнат доволни, а аз дори съм отпочинал. Лъки Банско определено постига тези резултати.

повече»

Искрени благодарности

21.03.2017

Най-искрените ми благодарности за великолептното обслужване по време на престоя ми със семейството! Най-доволни останаха децата, които се забавляваха по всевъзможни начини в залите за игра!

повече»

Чудесен СПА център!

12.03.2017

Направихме почивка на цяло семейство (2 възрастни с 2 деца) и направихме точно каквото съветваха статиите, които ни упътиха към този хотел! Децата оставихме на професионални детегледачки, за да си играят с другите деца, а ние прекарахме половин ден на ски пистите и останалата половина в СПА центъра. А какъв СПА център е това, невероятно е! Вече седмица ми държи хубавите спомени, не исках да си тръгвам повече от децата!

повече»

Хотелът изглежда страхотно и персоналът е настроен приятелски

23.02.2017

Наскоро отседнахме в хотел Лъки Банско (2 възрастни с 1 дете на 7 години) за първата ни почивка в Банско. Чела съм някои много добри отзиви за хотела в TripAdvisor и затова го очаквахме с нетърпение… При пристригането ми, първите впечатления надминаха очакванията! Хотелът изглежда страхотно и персоналът е настроен приятелски.

повече»
1 2 3 7