Страхотно място за бебе през лятото

20.08.2017

Страхотно място за семейна почивка с бебе през лятото. Апартаментите предоставят комфорт, ако имате малки деца. Храната е страхотна, с голямо разнообразие за закуска и вкусна вечеря. Детският плувен басейн дава комфорта да си играете с децата. Има детска стая за игри, която е добре оборудвана. Недостатък е, че ресторантът е подземен и ако използвате […]

повече»

Отговаря на 6 звезди в Токио

10.08.2017

Хотелът и обслужването отговарят на 6 звезден хотел в Токио. СПА центърът е прекрасен, съвременно оборудване и интериор. Възхитен съм от рецепционистката, която беше супер любезна. Поздравления за всички.

повече»

Много сме впечатлени от хотела

02.08.2017

Много сме впечатлени от хотела. В момента сме негови гости. Персоналът е учтив и усмихнат, удобствата са на много високо ниво, кухнята е супер, всичко в хотела е изпипано! Удоволствие е човек в България да попадне в такъв хотел! ​ Стефан​

повече»

Лечение в хотела

26.07.2017

Използвах Аюрведа клиниката, която е към хотела, но искам да отбележа, както и да поздравя персонала на целия Лъки Банско, че грижата за клиентите е на много високо ниво. Не си представям лечението ми да беше протекло в друга клиника с друг хотел!

повече»

Ресторантите са чудесни

19.07.2017

Двата ресторанта, които са към хотела, предлагат може би най-добрата кухня в Банско и не се налага да обикалята другаде из града. Спестява време и можете да се насладите пълноценно на почивката си.

повече»

Разпускане в жегите

12.07.2017

Апартхотелът е прекрасен за разпускане в жегите, а пейзажът към планината е незаменим. Доволни сме, даваме висока оценка за басейните.

повече»

Оценка на всичко

05.07.2017

Наистина оценявам всичко с 5 звезди, но хотелът ги заслужава до последната! Рецепция: 5 звезди Паркинг: 5 звезди Стая: 5 звезди Баня: 5 звезди СПА център: 5 звезди Рум сервиз: 5 звезди

повече»

Дойдохме пак!

21.06.2017

Тази година имахме опция да почиваме само 2 уикенда семейно и двата пъти избрахме Лъки Банско! Ако дойдем за трети път, пак ще е тук!

повече»
1 2 3 8