Фирмено парти в Лъки Банско СПА § Релакс – заслужена почивка за Вашите служители

Успешните и силни екипи не се случват единствено чрез наемане на квалифицирани служители и дълги часове, изкарани в офиса. Силните, работещи екипи се изграждат с извършване на съвместни дейности, опознаване и сплотяване между членовете на екипа. Вие знаете всичко това, затова търсите най-доброто място, на което служителите ви могат да се забавляват истински и да се опознаят по-добре.

Фирмено парти в Лъки Банско СПА § Релакс - заслужена почивка за Вашите служители

Апартхотел Лъки Банско СПА§Релакс ще отговори на всичките ви очаквания, че и отгоре.

Защо да се спрете на хотел Lucky Bansko за тиймбилдинга на фирмата?

Като заети хора, едва ли имате много свободно време, за да организирате сами няколкодневната почивка и забавлението на всички свои служители. За да ви отменят в нелеката задача, от хотела предлагат съдействие при организирането на фирмени партита и сплотяващи екипа тиймбилдинги. Всичко, което вие трябва да направите е да се свържете с хотела и да се спрете на конкретните дати, в които искате да организирате почивката на служителите си.

Как хотел Лъки Банско организира и съдейства за един приятен и сплотяващ тиймбилдинг?

Разполага с конферентни зали за провеждане на фирмени семинари

Ако имате желание да направите кратко събиране или искате да използвате малко от времето, за да проведете фирмен семинар, хотелът разполага с четири добре оборудвани конферентни зали с различен капацитет. Вие трябва само да изберете зала и от хотела ще я запазят за вашата фирма в часа, който посочите. При пристигането на служителите ви, от хотела ще ги упътят към избраната конферентна зала и ще осигурят необходимото спокойствие и дискретност, докато семинарът се провежда.

Поема организацията на фирменото парти

Ако в програмата си сте предвидили официално фирмено парти, от хотела могат да го организират по желания от вас начин. За вас и вашите служители ще бъде подготвена специална зала, а от хотела ще се погрижат за кетъринга, музикалното оформление и обслужването. Служителите ви със сигурност ще останат впечатлени от цялата организация и от настроението, което професионалните диджеи, наети от хотела създават.

Предлага тиймбилдинг програми и съдейства за реализирането му

Тъй като целта на тиймбилдингите е да са не само забавни и интересни, но и сплотяващи екипа, от хотела предлагат организиране и провеждане на различни спортни активности така, че да можете да изберете тези от тях, които смятате, че ще са полезни за вашия екип.

Тиймбилдинг програми, на които можете да се спрете, ако изберете хотел Лъки Банско за фирменото парти:

 • Състезателен хъс

Тази тиймбилдинг програма включва пейнтбол или организиране на други състезателни игри. Ако се спрете на пейнтбол, в предварително уговорения ден, от хотела ще транспортират служителите ви до игрището за пейнтбол и ще ви оставят да се забавлявате всички заедно на играта.

След приключване на забавлението транспорт от хотела ще ви върне обратно в града.  Ако пък предпочитате някоя друга забавна и динамична игра, от Лъки Банско организират състезания и игри на открито и закрито с различни степени на трудност.

 • Екстремна емоция

Екстремна емоция е тиймбилдинг програма, която включва спортни активности, които вдигат адреналина. Тук отново имате възможност да избирате. Може да се спрете на спускане по бързеите на река Струма (рафтинг), на скално катерене с различни нива на трудност или на офроуд преходи в планината с джипове.

 • Природна хармония

Този тиймбилдинг пакет включва по-спокойни и релаксиращи активности като риболов и конна езда. Апартхотелът работи съвместно с една от най-добрите в района конни бази, където вашите служители ще се забавляват истински. Конната база разполага с добре обучени коне и предлага няколко часова разходка из планината.

След разходката с коне, екипът ви може да обядва в ресторанта към конната база и да се наслади на красивите гледки, които се разкриват към планината. Ако се спрете на риболов, можете да изкарате един спокоен ден в комплекс “Рибарника”, където заедно със своите служители ще се насладите на тишината на планината и на удоволствието от атракционния риболов. Организацията за риболова се поема изцяло от хотела, откъдето ще ви осигурят безплатен транспорт, необходимите рибарски принадлежности и ще помогнат в приготвянето на уловената риба.

Фирмено парти в Лъки Банско СПА § Релакс - заслужена почивка за Вашите служители

 • Планинско приключение

От Банско, където се намира и хотелът тръгват многобройни туристически маршрути, които водят до едни от най-красивите места в Пирин планина. Ако изберете този тиймбилдинг пакет, от Лъки Банско предлагат няколко различни по трудност пешеходни прехода до някой от най-популярните за туристите природни забележителности.

По време на прехода фирмата ви ще бъде придружавана от опитен водач, а специално за доброто настроение на вашите служители от хотела предлагат пикник на открито, разходки с кон или на велосипед и състезателни игри за сплотяване на екипа.

 • Пътуване във времето

Тиймбилдинг пакетът, предлаган от Лъки Банско “Пътуване във времето” включва еднодневна разходка до някой от най-популярните забележителности, които се намират в близост до Банско. По време на разходката служителите ви ще са придружавани от опитен водач и екскурзовод, който ще се погрижи пътуването да остане незабравимо.

Ако никоя от предлаганите от хотела тиймбилдинг програми не ви допада или ако искате нещо по-различно, Лъки Банско е на ваше разположение, за да ви предложи активностите и забавленията, които искате. Вие имате възможност както да комбинирате спортни активности и игри от различни пакети, така и да поискате от хотела да изготвят специално за вашата фирма тиймбилдинг пакет, който отговаря на нуждите на екипа ви.

Настаняване и обслужване на европейско ниво

За служителите ви е важно не само да организирате добър тиймбилдинг, но и да го организирате на място, на което да се почувстват наистина ценени от вас. Избирайки Лъки Банско СПА § РЕЛАКС за фирменото парти, ще зарадвате истински служителите си. Защото хотелът е един от най-добрите в Банско и 5 – те му звезди са съвсем заслужени.

Апартаментите, в които членовете на фирмата ви ще бъде настанени са луксозно обзаведени и оборудвани с всичко необходимо, за пълен релакс и отмора. Като комплимент по време на целия престой от хотела предлагат по бутилка минерална вода и малки шоколадчета. Чистотата е на високо ниво, а обслужващия персонал е висококвалифициран и е на разположение 24/7.

Фирмено парти в Лъки Банско СПА § Релакс - заслужена почивка за Вашите служители

Към хотела работят и няколко ресторанта, които предлагат разнообразно и много вкусно меню. В зависимост от пакета почивка, които сте избрали, членовете на вашата фирма могат да се насладят на вкусното италианско меню на ресторант Леонардо, да опитат швейцарски и френски специалитети в ресторант Fondue или да си хапнат до насита от интернационална кухня в La Bistro.

Екстри и допълнителни услуги

При покупка на фирмена почивка служителите ви могат да се възползват от всички екстри, които предлагат от Лъки Банско. На тяхно разположение и напълно безплатно са:

 • Фитнес зала
 • Вътрешен и външен басейн
 • Солен басейн
 • Солна стая
 • Сауна
 • Ледена стая и други

По време на почивката служителите ви могат да се възползват и от други услуги, след доплащане. Хотелът разполага с един от най-добрите и модерни СПА центрове в Банско, в който се предлагат разнообразни козметични терапии и СПА процедури.

Фирмено парти в Лъки Банско СПА § Релакс - заслужена почивка за Вашите служители

Забавления за децата

Ако сте решили на фирменото парти да поканите освен служителите си и техните семейства, Лъки Банско предлага изключително много забавления за деца. На разположение на малките са професионални аниматори, които да ги забавляват с игри, танци, рисуване и моделиране.

В зависимост от възрастта на децата, хотела разполага с детски кът за най-малките и компютърни зали за по-големите. За малките има още външна площадка за игра, детски басейн с минерална вода и  куп други забавления.

Искате ли да имате добре работещ и успешен екип, организирайте фирменото парти в Лъки Банско СПА §Релакс. Служителите ви никога няма да забравят тиймбилдинга, който сте им организирали, а вие ще сте спокойни, че сте открили възможно най-подходящото място