Вижте какво се казва истинска почивка по всяко време на годината!

Лъки Банско СПА & Релакс | Фасада на хотел с детска площадка

За това говорят отзивите на хора, които вече са били там – може да видите отличната оценка на посетителите, споделили впечатленията в Trip Advisor. Можем да добавим също признанията за хотела у нас и в чужбина. Той е номиниран две поредни години – 2013 и 2014-а за Най-добър хотел в Банско от Портала българските общини. Също така е спечелил най-високата оценка между всички хотели у нас, присъдена от най-влиятелния международен туроператор ТУИ, Великобритания. Отделно хотел „Лъки Банско“ е привлечен в реномираната американска Luxury Group, а тя е безспорен лидер в прекия достъп до луксозните премиум хотели в света!

При всичко това, ще можете да избирате – и през лятото, и през зимата, от многобройните предложения за развлечения – и в хотела, и сред природата в планината, които да ви заредят с чудесни емоции и спомени.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Студио Лукс в хотела

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е съобразен с всичко необходимо за пълноценната семейна почивка. Едно от първите неща, които ще забележите при разглеждането на офертите е, че при по-големи семейства има безплатно настаняване за деца. И не само това – за приятните забавления на децата и спокойствието на родителите е помислено от А до Я! За най-малките има богато оборудван детски кът с професионални гледачки, модерна детска площадка с пързалка, катерушки, люлки, електронни игри. За по-големите има компютърни зони. В този петзвезден хотел всичко е изпълнено съобразно безопасността на децата по международните изисквания – от нечупливите стъкла в хотелската част, до мокетите на пода.  Накратко – спокойно може да се каже, че това е хотел за деца!

Естествено, помислено е и за релакса на възрастните. Луксозните и просторни студиа и апартаменти са оборудвани с всичко необходимо, за да не почувствате липса на каквото и да е, с което сте свикнали. Кухненските помещения са така обзаведени, че впечатляват всяка домакиня и дори могат да станат модел за обзавеждане вкъщи. Луксозни бани, телевизия, интернет, телефон – това се разбира от само себе си. Дори за всеки случай има и офис услуги с факс, принтер, копирна машина, макар че като сте на почивка, не би трябвало да ви се налагат…

Извън студиото или апартамента, си избирате – СПА процедури, басейн, шезлонги, които се затоплят, джакузи, сауна, парна баня, хидромасаж и т.н. А двата луксозни ресторанта – Ле Бистро и Леонардо, предлагат разкошна кухня в чудесна, уютна обстановка. Тук също е предвидено разнообразие. В Ле Бистро се предлагат както наши традиционни, така и интернационални ястия. Леонардо пък е италиански ресторант, в който предлаганите блюда са по оригинални италиански рецепти, а приготвянето става с оригинални италиански продукти. Там има и шоу кукинг, така че ако ви е любопитно, ще можете да наблюдавате как става приготвянето.
Излишно е да обясняваме подробно, че обслужването в този хотел в Банско, е перфектно.

При всичко до тук, има многобройни предложения за развлечения извън хотела – спорт, пикници или преходи в планината, или конна езда, може лов, риболов, екскурзии до уникални природни забележителности, многобройни културни, архитектурни и исторически паметници, някои от които заради своята уникалност са под защитата на ЮНЕСКО.

Така че разгледайте офертите на хотел Лъки Банско и изберете сезоните, когато да отидете, за да видите какво е истинска почивка по всяко време на годината!