Вижте къде да резервирате за празниците

Зимна почивка в луксозен апартамент | Lucky Bansko

Но е най-добре да не оставяте на „импровизация в последния момент“, а да резервирате места, за де не ви изпреварят. Това даже е задължително за празниците, на които искате да изкарате вълнуващо в по-тесен семеен кръг, с цялата фамилия или с голяма компания за голям купон. В този смисъл е добре да се запознаете с офертите на хотела за предстоящите скоро празници.

В този луксозен хотел в Банско ще бъдете сред удобства и комфорт, лук и уют едновременно – с всичко, което може да се намери в хотел пет звезди по международните стандарти. Всепризнатите най-големи купонджии – студентите, могат тук да изкарат незабравим студентски празник в Банско, за който дълги години след това ще разказват с удоволствие.

За удобните и луксозни студиа и апартаменти, обзаведени и оборудвани по най-съвременните изисквания в хотелския бранш, е достатъчно да се каже, че апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е с международна известност и я поддържа неизменно, без никакви компромиси за удобствата на гостите. В пакета е включена и богата закуска, но – разбира се, върхът е празничната вечер на 8 декември. Вечерята – каквото и меню да се избере, е от кулинарни шедьоври, а купонът и емоциите са  гарантирани с професионално DJ парти.

Фасада на хотела през зимата | Lucky Bansko SPA & Relax

Както се казва – на студентски празник, като на студентски празник, но тук ще е незабравимо! Естествено допълнение са безжичният интернет, компютърните зали, телевизията /и заклетите купонджии могат да гледат сериали/, билярдът в лоби бара и т.н., и т.н. Всичко до тук, разбира се, важи и за фирмено парти по даден повод.
Коледа в Банско, и по-точно в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, могат да предпочетат семействата и фамилиите, които искат хубав празник без тичането и ангажиментите по приготовленията и разчистването после, което отнема на домакините кажи-речи цял преди обяд или дори цял ден. Предложението на хотела за коледни празници включва дните от 23 до 28 декември, през които на ваше разположение ще са всички услуги на хотела за отмора и развлечение при перфектно обслужване. Празничната вечеря на 25-и пък „ще ви накара да си оближете пръстите“.

Може да избирате – в луксозния ресторант “Ле Бистро” или в “Сатурн” – банкетната зала на хотела. Естествено, предвидена е музикална програма, от която няма да ви се тръгва от дансинга… Тук има редица улеснения за гостите, дошли семейно. Освен че има отстъпки при настаняването на деца, е осигурен детски кът за най-малките, детегледачка, аниматор за забавленията им. А понеже ще е вече зимният сезон и празнични дни, през 15 минути има транспорт до начална станция на лифта и обратно, а както директно до ски писти.

Хотелът предлага и празнуване на Нoва година в Банско за дните от 29 декември до 3 януари – оферта, която също трябва да видите.
Освен всичко до тук, от 20 декември апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс ще отвори новия си СПА център, който ще е супер модерен – и като вид и разнообразие на процедурите, и като използвана апаратура.
Не оставяйте за последния момент – резервирайте в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс отсега!