Успешно представяне на Лъки Банско СПА & Релакс на престижното туристическо изложение EMITT в Истанбул

Едно от най-престижните туристически изложения за района на Източното средиземноморие – EMITT, тази година се проведе от 25 до 28 януари в Истанбул. Огромен интерес сред посетителите предизвика щандът на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, който привлече гостите на форума не само с възможностите за качествен ски туризъм, но и с потенциала си да бъде целогодишна туристическа дестинация.

Новите партньори на Лъки Банско СПА & Релакс от Турция, Албания, Косово, Азербайджан, Казахстан и др. бяха впечатлени от уникалните условия на хотела за СПА и уелнeс туризъм, както и от алтернативните и набиращи все повече популярност предложения и програми: Аюрведа клиник Банско, ЛъкиФит – за отслабване и детокс, курсовете по йога, атрактивни пролетни пакети за почивка и релакс, програмата за деца ЛъкиКидс и др.

Тълпи с хора на EMITT 2018 | Lucky Bansko EMITT 2018 в Истанбул | Lucky Bansko Забава на EMITT 2018 | Lucky Bansko

В тазгодишното 22-ро издание на Международното туристическо изложение за туризъм и пътувания EMITT взеха участие 1065 представители от общо 106 държави, като щандовете бяха посетени от над 50 хиляди почитатели на зимните спортове, СПА и културния туризъм.

Цялостната стратегия на участието на Банско в изложението беше мотивирана от желанието курортът да се утвърди като целогодишна туристическа дестинация, която редом с качествения ски туризъм предлага пълноценна и забавна почивка с разнообразни възможности в областта на СПА услугите и културния туризъм, както и да се превърне в разпознаваема и предпочитана фестивална, природна, алтернативна и конгресна дестинация.