Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
12+ годишни
Деца
0-11 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Солната стая (халотерапията) – хит в лечението на респираторни и кожни заболявания и психически разстройства

Релакс зоната в новия  СПА център на Апартхотел Лъки Банско СПА & РЕЛАКС,  е уникална по рода си,  защото е изградена с тухли от хималайска сол, които са  100%  натурален продукт.

Вдишването на сухите аерозоли, които се излъчват от хималайската сол в резултат на нагряването им, има силно антисептично действие. Вдишването на фините солни частици води до абсорбция на течностите/слузта/ от носа и синусите и извеждането им от дихателната система.

Доказано е, че халотерапията има лечебен ефект при респираторни и кожни заболявания и повлиява положително психическите разстройства. Освен това солните кристали  неутрализират електромагнитния смог, който ежедневно се натрупва от прекомерната ежедневна употреба на мобилни телефони и компютри.

40-минутна терапия в солна стая се равнява на 4 – часова разходка в борова гора.
Целият лечебен ефект можете да получите абсолютно безплатно, ако сте гост на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

Всеки гост на хотела има неограничен достъп до СПА центъра на хотела, а релакс зоната на СПА центъра е изградена с тухли от хималайска сол.

Освен лечебното действие от вдишването на солни частици, като допълнителен бонус ще получите успокояващ ефект от меката златисто-кафява светлина и нежната фонова музика, които ще свалят напрежението Ви.

Направете информиран избор за своята почивка и изберете мястото, където ще получите удоволствие и здраве!

Солна стая в Апартхотел Lucky Bansko SPA & Relax