През 2017, ски сезонът в Банско продължава до Великден

През ски сезона на 2017 година, всички зимни туристи и любители на снежните спортове в България са щастливи! Снегът е изобилен, условията за ски в планинския курорт Банско са перфектни, пандемията все още е в далечното бъдеще, а лифтът работи без прекъсване до 17.04.2017 г.!

Датата е определена неслучайно. 17-ти април е последният почивен ден от Великденските празници и в Банско традиционно се очакват много гости от цяла Европа. Туристите могат да се насладят на перфектните метеорологични условия, подходящото за спускане време и професионалната сноуборд писта в Банско.

Скиори, бордисти, възрастни и деца, спорт и уелнес туристи – хора с различни интереси избират петзвездния хотел Лъки Банско СПА & Релакс, за да си гарантират перфектното планинско изживяване в края на зимата.

Защото освен сняг в Банско, в Лъки Банско има прекрасни условия за семейна почивка, за невероятна СПА ваканция, за забавления и приключения – както през 2017, така и през всяка следваща година!

Следете актуална информация за началото и края на зимния сезон, за нашите текущи оферти и специални предложения на нашия сайт – защото знаем как да направим зимната ви ваканция незабравима!

Очакваме Ви!
Скиори в Банско | Лъки Банско СПА & Релакс