Развлечения в Банско и региона

За свободното време

Апарт хотел Лъки Банско СПА & Релакс осигурява интересни и разнообразни възможности за Вашето свободно време. Запознайте се предварително със забавленията, които ви предлага един от най-добрите в Банско хотели, както и с нашите пакетни оферти.

Сигурни сме, че всеки наш гост ще намери нещо по свой вкус.

Табела Ескейп Банско | Lucky Bansko SPA & RelaxЛъки Банско СПА & Релакс очарова своите гости освен с перфектно обслужване и комфортна обстановка, а и с редица забаления, на които можете да се насладите по време на Вашия престой. Така например, една от големите атракции на хотела са двете Ескейп стаи – стая Египет и стая Хакер, които са на разположение през зимния сезон, в месеците между януари и март. Наричани още стаи със загадки или пъзел стаи, те улавят много добре желанието ни за социални приключения, докато стимулират интелекта и вдигат адреналина. Неслучайно те са предпочитани като атрактивен избор на развлечения в Банско от различни фирми, които желаят да организират своя тийм билдинг там.

Можете да тренирате ударите си на голф игрището или да се запишете на уроци по голф.
Около Банско има толкова много културни забележителности, че всеки, който обича разходките и старините, ще остане очарован.

Предполагаме, че няма човек, който да откаже дегустацията на прекрасни вина в
приятна обстановка. Затова сме осигурили възможности и за винен туризъм.

Организирани групи за планински туризъм, различни видове спорт, включително и екстремни изживявания – всичко, което си пожелаете е на ваше разположение. Неслучайно нашите гости винаги се връщат отново, за да прекарат ваканцията си в апарт хотел Лъки Банско СПА & Релакс.

Банско е притегателен център както за българи, така и за чужденци със своите културни, музикални международни фестивали, които се организират целогодишно. Сред тях се открояват Джаз фестивал, оперен фестивал, балетен фестивал, фестивал на Балканската музика.

Важно място в културната програма на гр. Банско заема и кукерският фестивал, на който можете да се докоснете до една необикновена атракция под формата на приудливи обредни облекла. Кукерският фестивал се открива всяка година на 1 януари и е кулминацията на Коледните и Новогодишните тържества в града.

Друга важна туристическа забележителност в гр. Банско е и детската водна пързалка през лятото. Която е истинска атракция за малки и големи. Освен това тя е и най-дългата водна пързалка в целия Балкански полуостров.

Препоръчваме ви да разгледате нашите пакетни оферти  за зимните и летни ваканции, за да си осигурите максимален комфорт и прекрасни преживявания на изгодна цена.

Разбира се, не сме забравили нашите най-малки гости – за тях също има безброй забавления, подходящи за възрастта им. Искаме да сме сигурни, че цялото ви семейство ще се радва на почивката при нас.

Направете резервация за един от най-добрите в Банско хотели сега. Очакваме ви!

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Снимка на прекарано свободното време