Почивка в Банско – една невероятна приказка

Вероятно сте попадали на туристическите класации – наши и международни, които неизменно сочат Банско сред водещите курорти не само в България, но и на Балканите, и в Източна Европа. При това курортът е леснодостъпен, атрактивен и през лятото, и през зимата, с прекрасна природа и чудесни условия и за семейна почивка, и за бизнес форуми и корпоративни срещи и обучения. Така че е време да опитате! През лятото любителите на природата и адреналина могат да изживеят тук  незабравими емоции – конна езда, планински преходи, скално катерене, спорт; има и много история – музеи, старинни църкви… За зимните маршрути, лифтовете, ски-центъра, ледената пързалка – се разбира от само себе си, защото мястото от години е популярно като зимен курорт.

Ако пък искате тиха и спокойна почивка за разтоварване, има хотели в Банско, които могат да ви осигурят точно това и чак няма да ви се тръгва от там! Потърсете хотели със СПА център. Такъв е хотел Лъки Банско, който неслучайно има две поредни номинации – през 2013 и 2014 година, за „Най-добър хотел в Банско“ от Портала на българските общини. Впечатлил е и международните организации в бранша, които са му дали признание – авторитетният в цял свят британски туроператор ТУИ, сертифициран е от Travelife като еко хотел, член е член на престижната американска Luxury Group.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Вход към хотела

Според класацията на TripAdvisor – най-големият международен сайт за пътувания, апарт хотел Лъки Банско е хотел номер 1 в България за 2016 г.. Това е класация на база отзиви на реални клиенти, гостували в различни хотели.
Апарт хотелът разполага с 67 студиа, 47 апартамента и президентски апартамент, с пълна шумоизолация и модерно оборудвани така, че да бъдат задоволени  всички ваши потребности – от телевизия, през телефон, безжичен интернет и сейф, до напълно оборудван кухненски бокс.
Ако пък не ви се занимава с готвене, ресторантската част на хотела ви очаква. Там се предлага всичко, включително и да се „поглезите“ с неща, които не сте опитвали. Разбира се, водеща е традиционната българска кухня, а напитките са от цял свят, има и рум-сервиз, ако все пак „съвсем не ви се мърда“. Но най-вероятно ще се изкушите да поизлезете, защото
в италианския ресторант „Леонардо“ ще можете да наблюдавате директно приготвянето на ястията, което си е жива атракция! Истинско приключение ще изживеете и в закрития басейн с вградени хидроджет и джакузи, парни бани, фитнес, масажни кабинети, солариум, аква комплекса с външни басейни, многобройни предлагани атракции…

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Снимка на апартамент Екзекютив

Ако на фона на тези изкушения се притеснявате „да не забравите децата“, или че покрай тях няма да усетите и половината от предлаганото – забравете притесненията! В „Лъки Банско“ е помислено точно за семействата с деца.
Не са забравени и деловите среди. Освен всички екстри за почиващите, корпоративни клиенти и фирми имат и чудесни условия за по-големи или по-малки форуми.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Снимка на конферетна зала

Конферентна зала „Сатурн“ разполага със 130 места, а може и да се разделя чрез шумоизолираща преградна стена. Хотелът разполага и с 3 по-малки зали за бизнес или работни срещи, което го прави удобен и за по-малки групи.
Накратко, ако отидете в Банско и в „Лъки Банско“, престоят ви ще е като приказка и няма да ви се тръгва обратно! Опитайте и ще видите.