40 cm Снежна покривка

Меню

Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Не се колебайте – време е за ски ваканция, заповядайте в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс!

Ски почивка в Банско | Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

Офертата е за периода от 18 февруари до 13 април, така че имате време да подредите графика си.

Знаете ли за кой хотел говорим? За апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс в Банско.

Хотелът завоюва международната награда в категорията „Планински туризъм“ в класацията на Балканските награди за туристическата индустрия. Знаете ли защо? Защото мениджърският екип неотклонно следи новостите в бранша и прави нововъведения, с които винаги поддържа  водещите международни стандарти.

Показателно за престижа на отличието е, че на церемонията по награждаването на 12 декември присъстваха над 150 гости  – и от бизнеса, и от политиката, и от медиите.

Всъщност това е поредното признание за Лъки Банско. Този луксозен хотел в Банско постоянно е забелязван и отличаван в класациите и на международно ниво, и у нас.

Релакс зона в Лъки Банско | Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

Само за последните години „Лъки Банско“ получи възможно най-високата оценка от най-големия международен туроператор ТУИ, Великобритания, сертифициран от Travelife като еко хотел; наскоро хотелът беше приет за член на американската Luxury Group – лидер в директния достъп до световните луксозни хотели. Две поредни години – 2013 и 2014, „Лъки Банско“ беше номиниран за Най-добър хотел в Банско от авторитетния Портал на общините в България и т.н.

Изброихме тези отличия, защото те са оценки на безспорни авторитети, познавачи в бранша, на които спокойно може да се доверите и вие. С този хотел вие няма да имате никакви грижи около ски почивката си в Банско – ще можете да й се насладите сред петзвезден лукс и удобства. При това – с възможност за отстъпки от 15 до 30 процента в пакета с бонус вечери!

На практика за вас ще остане само да се забавлявате на ски пистите – всичко друго е уредено. Ще имате безплатен транспорт с бусовете на хотела до първа станция на лифта и обратно. Курсовете са начесто – на всеки 15/30 мин.
В събота и неделя е осигурен – също безплатно – транспорт директно до пистите. От рецепцията на хотела можете да си купите ски карта, за да избегнете опашките пред касата на лифта, осигурен е и ски гардероб.
А пък ако искате да разгледате Банско вечер, хотелът и за това предлага улеснение – безплатен транспорт до центъра и обратно, макар че разстоянието е само около 450 метра.

За комфорта в самия хотел може да се говори много. Но по същество го казахме – петзвезден лукс и удобства по водещите международни стандарти, без значение студио ли ще изберете, или апартамент.

Няма нещо, за което да се сетите и то да липсва – безплатен интернет, телевизия, филмови канали, модерно обзаведени кухненски бксове, луксозни бани, кът с професионални гледачки и аниматори за децата от 3 до 6 години, компютърни зони за по-големите, фитнес, басейни, джакузи, най-добрия СПА център в Банско…
Трябва да разгледате офертата, за да  видите колко много безплатни екстри
са включени.
Това е – резервирайте за ски ваканция в Лъки Банско и забравете всякакви грижи – за вас ще остане само да се забавлявате на ски пистите и в хотела.

https://luckybansko.bg/apart-hotel-lucky-bansko