Наем на автомобили в Банско

Ако почивате в Банско и искате да разгледате колкото се може повече от забележителностите в района, но нямате под ръка собствен автомобил, много добра идея е да наемете такъв от някоя от фирмите, които предлагат подобна услуга. 

Наем на автомобили в Банско

Снимка:unsplash.com

Фирми, които предлагат услугата наем на автомобили в Банско

Истината е, че трудно ще изброим всички компании, от които можете да наемете автомобил, който да използвате, докато сте на почивка в Банско. Затова изготвихме кратък списък на фирмите, от които гостите на града най-често наемат автомобили.

Universal Car Rent

Компанията има офиси в много градове на страната, а от 2017 година отвори и офис за наем на автомобили в Банско. 

Автомобилният парк, с който разполага включва автомобили от всички класове и марки, сред които Форд Ка Седан, Chevrolet Cruze, Toyota Sienna и много други. Цените за наем са достъпни и варират от 11.90 до 32.00 евро/ ден в зависимост от типа автомобил. 

Можете да наемете кола както директно от някой от офисите на Universal Car Rent, онлайн (през платформата) или да се свържете със служителите чрез телефон.

Според желанията ви, колата може да бъде докарана до избрана от вас дестинация (града, в който живеете, летище или друго) или да я наемете, когато пристигнете в Банско. Можете също така да вземете автомобила от една точка в страната, а да го върнете на друго място (в друг град, на летището и т. н.)

Brone

Brone.bg е компания, която се ползва с много голямо доверие сред клиентите. Фирмата предлага бронирани, луксозни и ретро автомобили, мотори, спортни автомобили, джипове, лодки и други превозни средства. Потребителите дават отлична оценка на услугите, които предлага и това не е без причина. 

От Brone.bg можете да наемете автомобил с шофьор, което ще направи почивката или повода ви още по-специални.

Цените за наем на луксозен, спортен, високопроходим или ретро автомобил варират според вида превозно средство и времето, в което искате да го наемете. 

От автопарка на Brone.bg можете да наемете модели автомобили, в които винаги сте си мечтали да се возите като BMW 76 li, Audi A8 Quattro, Ford F 250, Morgan Plus 8 и много други.

Sky rent a car 

Фирмата е с дългогодишен опит в предлагането на автомобили под наем. Автопаркът, с който разполага е изключително разнообразен, автомобилите са на малко години (доста нови), а цените за наем са приемливи и варират от 15 до 56 евро/ден в зависимост от класа и модела на превозното средство. 

Можете да се възползвате от услугата наем на автомобил в Банско или да поискате той да ви бъде доставен до избрана дестинация (до вашия град, летището или друго място).

Резервацията на превозното средство е изключително бърза и лесна. Просто трябва да влезете  в онлайн платформата на Sky rent a car, да се спрете на вид автомобил, да посочите адрес  на наемане и място за връщане и да посочите датите, в които искате да се възползвате от услугата.

Наем на автомобили в Банско

Снимка:unsplash.com

Мотороадс

Мотороадс разполага с офис в Банско, от където можете да наемете автомобил още при пристигането си в курорта. Ако пък искате да наемете кола и с нея да пътувате до Банско, можете да го направите, като влезете в онлайн платформата на компанията и наемете избраното превозно средство онлайн.

Автопаркът, с който от Мотороадс разполага е доста разнообразен и включва както малки икономични модели, седани, джипове, лимузини, така и миниванове, автобуси и транспортни бусове. Цените, на които можете да наемете колите са повече от достъпни и започват от 7 евро на ден. 

От компанията предлагат освен наем на автомобили и наем на мотори, АТВ, моторни шейни и велосипеди.

iRent

Компанията има дългогодишен опит в предлагането на коли под наем. Централният ѝ офис се намира във Варна, но фирмата доставя автомобили под наем до всички точки на страната, включително Банско и близките до курорта населени места.

Автопаркът, с който разполага е разнообразен и включва модели автомобили от всички класове. Цените, на които можете да наемете кола са прилични и варират от 15 до 25 евро/ден в зависимост от избрания модел превозно средство. 

Наемането се извършва изключително лесно, като това, което трябва да направите е да влезете в онлайн платформата на компанията, да изберете автомобил, да посочите място на взимане и връщане и период, в който ще използвате колата.

Наем на автомобили в Банско

Снимка:unsplash.com

Кой може да се възползва от услугата автомобили под наем?

Услугата е достъпна за всеки, който иска да има свободата да разполага с превозно средство под ръка, докато е на почивка в Банско. Единственото условие е да имате шофьорска книжка и някакъв опит като шофьор.

При какви условия?

Всички компании, които предлагат наем на автомобили в Банско разполагат с удобна или лесна за навигация онлайн платформа, през която можете да наемете автомобила, от който имате нужда.

В зависимост от желанията си, можете да поискате колата да ви бъде доставена до адрес, а след това да я оставите в друга точка на страната. Можете също така да наемете превозното средство с шофьор или да шофирате сами. 

А ако решите да наемете автомобил, докато сте на почивка в Банско, можете да помолите някой от рецепционистите в хотела, в който сте отседнали да ви помогне да наемете превозното средство.