Лечебно–възстановителни програми в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

Новият СПА & Уелнес център на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е не просто луксозен, елегантен и модерен, той предлага нови възможности за лечебно-възстановителен туризъм.

Комбинираната вана Алфа Делукс-70 е комбинирана вана от най-ново поколение, която се внася за първи път в България. Такива вани има само 20 в целия свят. Интересното на тази вана е, че има 25 различни програми, и е възможно едновременното изпълнение на различните хидромасажи за 4 зони, на които условно се разделя човешкото тяло: стъпала, долни крайници, седалище и горни крайници. Ваната може да се ползва като перлена, вихрова и като тангентор, има опция и за хромотерапия.

Ваната има 122 дюзи за перли/въздушни мехурчета/, 38 дюзи за вихър/масаж с водни струи/ и тангенторна приставка, с която се извършва подводен точков масаж.
Перлената вана е изключителна нежна, глези и успокоява сетивата, снема напрежението от цялото тяло.

При вихровия масаж усещате лекота и съвършенство с последователно включване на водни струи в четири зони, започвайки от краката и завършвайки с горната част на тялото. Хидромасажът резорбира отоците и има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект.

Тангенторният масаж е изключително ефикасен и щадящ ставите метод за „разбиване“ на целулит. Топлинното въздействие на водата, насочена под налягане от опитен терапевт към проблемните зони на тялото ще въздействат в дълбочина върху натрупаните мастни депа и ще спомогнат за разбиване на целулита и заглаждане на кожата, без натоварване върху костната Ви система.

Просто трябва да опитате, изживяването е уникално, а здравословният ефект – доказан!

Вана за хидромасаж Алфа Делукс | Лъки Банско СПА & Релакс