Лъки Банско СПА & Релакс – спонсор на Световната купа по художествена гимнастика

Лъки Банско спонсор на БГ гимнастичките | Lucky Bansko

Приключи надпреварата в рамките на Световната купа по художествена гимнастика „Sofia World Cup 2019“, която се проведе в периода 12 – 14 април в зала „Арена Армеец“, гр. София. 

Високият спортен форум премина при отлична организация, предоставяйки на състезателите всички условия за пълноценна изява, а на многобройната публика – празнична атмосфера и многобройни изненади.

За поредна година състезателните дни преминаха в оспорвана борба, подлагайки на изпитание професионализма, амбицията и издръжливостта на световния елит в художествената гимнастика. 

За огромна радост на всички българи нашите „Златни момичета“ затвърдиха своето име и заслужена слава, спечелвайки пълен комплект от медали  – титлата в многобоя и сребро на обръчи и бухалки за националния ансамбъл; бронз в многобоя и 3 сребърни медала от финалите на бухалки, лента и топка за Катрин Тасева.

Състезание по художествена гимнастика | Lucky Bansko

Чувстваме се горди и щастливи, че като един от официалните спонсори на Световната купа по художествена гимнастика „Sofia World Cup 2019“ Лъки Банско СПА & Релакс допринесе за успешното протичане на този значим спортен форум.

Луксозният #1 хотел в България за 2018 г. участва с финансиране в подготовката и на редица други състезатели и спортни инициативи. Подкрепяме българските спортисти да извървят своя път към победата, за да докажат на света, че са способни и заслужават да бъдат #1!