Лъки Банско СПА & Релакс спечели награда за развитие на целогодишия туризъм

Лъки Банско Награда 2018, Ноември | Lucky Bansko

На 4.12.2018 г. апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс беше отличен със специална награда на конкурса Мистър и Мисис Икономика 2018.

Лъки Банско СПА & Релакс заслужено спечели приза За целогодишно развитие на туристическа дестинация, връчен лично от Николина Ангелкова – министър на туризма.

Присъждането на тази награда доказа за пореден път, че с високите си постижения в областта на туризма апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс се нарежда сред водещите български хотели не само на местно, но и на национално ниво.

Конкурсът Мистър и Мисис Икономика се организира от Конфедерацията на работодателите и индустриалците (КРИБ) и списание Икономика, като основната му цел е да бъдат отличени и наградени най-успешните бизнес лидери и предприемачи за годината.

Тържествената церемония по награждаването се проведе на 4 декември 2018 г. в НДК, зала 6, и беше излъчена по БНТ1 още същата вечер.

Водещи на събитието бяха Филипа Иванова – популярно лице от новините по БНТ, и поп изпълнителят Орлин Павлов.

Повече за наградите прочетете тук: https://www.economic.bg/bg/news/10/startira-konkursat-mistar-i-misis-ikonomika-2018.html

Боби Малинов награждаване | Lucky Bansko SPA & Relax

Лъки Банско награда списание Икономика | Lucky Bansko Лъки Банско награждаване списание Икономика | Lucky Bansko