Лъки Банско поднови членството си в Съюза на туристическия бизнес в Банско

Children

За всеки един бизнес е въпрос на престиж и необходимост да е член на професионални организации.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация / БХРА е сред най-авторитетните и важни за бизнеса туристически организации. Учредена е през 1993 г. като сдружение с идеална цел. Основната задача на асоциацията е да подпомага хотелиерството и ресторантьорството, да подкрепя инициативи за новости в бранша, да участва активно в обсъжданията на регулаторната и нормативна база в туризма.

От януари 2023 г. Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс поднови членството си с тази реномирана българска туристическа асоциация.

Управляващите мениджъри на комплекса подкрепят всяка стратегическа инициатива, която би довела до качествено развитие не само в Апартхотел Лъки Банско, но и в региона.

Да си пожелаем много доволни гости през новата 2024 г. Нека да завоюваме авторитет в национален и в международен план със здравословни идеи, които да се реализират по най-добрия начин. Нека се стремим към иновативни решения, които да дадат друго измерение за туристическия ни продукт, с което да дарим на гостите си истинска емоция от една пълноценна почивка в български хотел.