„Кухня в куфар“: фондю и раклет по алпийски в зимния ни курорт Банско

07.01.20251 мин. четене В медиите

В предаването „Преди обед“ на bTV, излъчено на 7 януари 2025 г., рубриката „Кухня в куфар“ ни отвежда в зимния курорт Банско, където Венета Георгиева, заедно с един от най-добрите сомелиери, представя приготвянето на традиционни алпийски ястия като фондю и раклет.

Тези кулинарни изкушения са идеални за студените месеци и допълват перфектно зимната атмосфера на Банско.

В Лъки Банско СПА & Релакс ценим висококачествената кухня и предлагаме на нашите гости разнообразие от гурме изживявания, които отразяват както местни, така и международни кулинарни традиции.

Вижте публикацията тук.