Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е в топ 3% на най-качествените хотели за 2024г. в класацията на световната платформа за пътувания КАЯК

Конкуренцията в нишата на висококатегорийните хотели е изключително висока! Да получиш признание и награда със сертификат, че хотелът ти е в топ 3% на най-качествените хотели, е сериозна оценка и повод за гордост за всеки хотел по света!

KAYAK Travel Awards

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс 5* получи сертификат за това, че е един от топ 3% в световната хотелска индустрия. Наградата е от КАЯК – една от най-големите мнеждународни платформи за туристически пътувания. Оценката е на база отзиви от реални гости, които са дали своето мнение за престоя си в хотела.

Lucky Bansko aparthotel

От септември 2023 г., апартхотел Лъки Банско е с нов мениджмънт в лицето на доцент д-р Ася Панджерова и Димитър Кръстев – управители на Хотелс енд Дриймс ООД. Усилията на инвеститорите и мениджърите е насочена към продължаване на добрите традиции и високи 5* стандарти в хотела, към разработване на нови качествени услуги в съответствие с тенденциите на времето.

В рамките на няколко месеца се направиха стъпки в тази посока – разработиха се нови терапии в СПА центъра чрез закупуване на съоръжения на най-високо технологично ниво, разработиха се нови менюта в ресторантите, които да акцентират върху природосъобразното и здравословно меню, създаде се атрактивна Инстаграм зона. Тъй като хотелът от години е ориентиран към семейни почивки с деца, се добавиха нови услуги за най-малките гости, което се оцени от семейства с бебета и малки деца. Инвестицията в нов хотелски софтуер с резервационен модул и канален мениджър също беше стъпка напред в технологично отношение.

Високото качество на обслужване, персоналното отношение и грижа към гостите дава на гостите висока удовлетвореност от почивката им в Лъки Банско, което се вижда от отзивите, които те оставят в различни платформи и Гугъл.

Bio swimming pool

Честито на Лъки Банско и екипа! Пожелаваме всичко положително, което се случва в туристическия бранш да намира своите последователи и да дава ново измерение на туристическия продукт в България!

Благодарим сърдечно на КАЯК за усилията и подкрепта на хотелската индустрия и персонално на хотелите, даващи изключителни изживявания и качествена услуга на гостите си!

Lucky Bansko aparthotel